Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta stuburo išvarža

Labas mamytes, stai mes jau namuciuose. Operacija praejo sekmingai thumbup.gif . Operuota kojyte sugipsavo sesiom savaitem. Liepos 2 d. nuims gipsiuka ir iskarto vaziuosim i sanatorija. Tik va vaikiukas jau kelios dienos labai mazai valgo. Ligonineje issikale antras dantukas. Tai ir nesuprantu kokios nevalgymo priezastys ar kaltas pooperacinis laikotarpis ar dantukai. Jis pas mus labai smulkutis, tai jam nevalgymas visai neinauda. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krista31 @ 2008 05 27, 11:34)
Labas mamytes, stai mes jau namuciuose. Operacija praejo sekmingai thumbup.gif .  Operuota kojyte sugipsavo  sesiom savaitem.  Liepos 2 d. nuims gipsiuka ir iskarto  vaziuosim i sanatorija. Tik va vaikiukas  jau kelios dienos labai mazai valgo. Ligonineje issikale antras dantukas. Tai ir nesuprantu kokios nevalgymo priezastys ar kaltas pooperacinis laikotarpis ar dantukai. Jis pas mus labai smulkutis, tai jam nevalgymas visai neinauda. schmoll.gif

Na labai šaunu,kad viskas gerai praėjo thumbup.gif
O dėl nevalgymo tai tikrai gali būti ir dėl dantukų priežastis,ir dėl operacijos.Ir dar po operacijų labai patarčiau duoti vitaminus "kiddi"(tik nepagalvokit,kas reklama... doh.gif ),mums jie visada labai padeda,po tokių sunkių dalykų,kaip operacija,vaikas tiesiog akyse atsigauna,pražvalėja,pagerėja apetitas.Tų vita 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agutis @ 2008 05 27, 15:07)
Na labai šaunu,kad viskas gerai praėjo thumbup.gif
O dėl nevalgymo tai tikrai gali būti ir dėl dantukų priežastis,ir dėl operacijos.Ir dar po operacijų labai patarčiau duoti vitaminus "kiddi"(tik nepagalvokit,kas reklama... doh.gif ),mums jie visada labai padeda,po tokių sunkių dalykų,kaip operacija,vaikas tiesiog akyse atsigauna,pražvalėja,pagerėja apetitas.Tų vita 4u.gif

Tų vitaminų lapelyje,taip ir parašyta,kad jie labai tinkami būtent po opercijų 4u.gif
Atsakyti
Krista31 sveikiname kad jums viskas gerai ir linkiu sekmes. mirksiukas.gif Del valgio turbut viskas susideda. Mano sunus visada labai nevalge ir uzaugo smulkus bet as tik tuo dziaugiuosi nes galvoju kad jo stuburui taip lengviau. Normalus vyrukas tik nuo kelienių kiek kojeles plonesnes ,o taip tai labai fainuolis 4u.gif mergaites noriu jums pasidziaugti man vaikai(mergaite viska padare ,o sunus tik prisiplake prie pastangų) mamų dienai iskepė viščiuką su graikiškais riešutais ir padenge stala pakviete pusryčių.Viskas buvo ryte.Dukryte atsikele 6 val ryto ir viska padare.Ir gavau labai graze puokšte gelių. o viska finansavo tevelis tik vaikai dirbo. thumbup.gif lotuliukas.gif Matot kokia as pagyruke lotuliukas.gif
Man buvo labai smagu, gera ir kaip įvertinimas viso vargelio.
Atsakyti
MARIUXAS MAN NEISEINA RASTI TO STRAIPSNIO. O TAI TEN APIE STIMULIACIJA RAUMENU. VISAI ZALIA AS AR CIA KOKIA NAUJIENA MUSU VAIKAMS blush2.gif
KAIP TAU SEKASI DARYTI DARBA IR JAU TURBUT I MONCISKES VYKSI?
Atsakyti
QUOTE(amriirm @ 2008 05 27, 13:58)
MARIUXAS MAN NEISEINA RASTI TO STRAIPSNIO. O TAI TEN APIE STIMULIACIJA RAUMENU.  VISAI ZALIA AS AR CIA KOKIA NAUJIENA MUSU VAIKAMS blush2.gif
KAIP TAU SEKASI DARYTI DARBA IR JAU TURBUT I MONCISKES VYKSI?

Hipoterapija - tai jojimo terapija. Ten ant "ATSISIUSTI" reikia paspausti ir viskas. Tik kadangi skanavau tai labai daug klaidu.
Tiesa, si ketvisrtadieni 22:10 per LTV2 rodys filma apie kuri nemazai kalbejau anksciau „Gyvenimo žaidimas” (Murderball). Jei tik yra galimybe tai rekomenduoju butinai ji paziureti.
Na o as labai vargstu su savo magistrinio darbo teorine dalim. Iki kitos savaites jau turiu priduoti. Na o po to zinoma i Monciskes.
Atsakyti
Na jau kiek smagių naujienyčių čia pas mus drinks_cheers.gif
Na amriirm aš irgi tikiuosi taip gražiai vaikus užauginti,kad sulaukčiau ir aš tokios dienos kada jie man iškeps viščiuką su graikiškais riešutais lotuliukas.gif Tą dieną būsiu be galo laiminga bigsmile.gif
Apie hipoterapija po truputi vis domiuosi,bet jei teisingai girdėjau ji takoma vaikams nuo 5m.,taigi maniškis dar per mažas smile.gif Dar labai domiuosi delfinų terapija,nors ji labiau taikoma vaikučiams sergantiems autizmu,na bet nemanau,kad pakenktų ir maniškiui,bet tai palieku irgi ateičiai,nes irgi dar per maži...Bet amriirm atveju,manai hipoterapija būtų tikrai šaunus dalykėlis...Kiek girdėjau Utenoje šitais dalykais užsiima.
Mriuxai "Gyvenimo žaidimą" kur atsisiunčiau tavo rekomenduota anglų k.peržiūrėjome visa šeima.Nors su anglų k.mažai draugaujame,bet žiūrėjome neatitraukdami akių-ypač mano vyras,Jis pas mane žmogus santūrus,bet po filmo pasakė:"Vat čia tai super!Dabar man taip palengvėjo..."Bus labai smagu pažiūrėti ir lietuvių k.šį filmą.Po to filmo peržiūros mes į savo berniuką pradėjome žiūrėti visai kitom akym,supratome,kad NEVAIKŠČIOJIMAS-tai dar ne mirties nuosprendis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi.Dziaugiuosi ,krista31,kad operacija jums jau praeity.Linkiu kuo greičiau sustiprėti ir vėl pradėti sportuoti.Tik nesijaudink dėl nevalgymo.Juk kai dygsta dantys taip skaudu,o dar kramtyti reikia.Neliūdėk dėl to.
O hipoterapiją mes jau bandom nuo trejų metų.Tiesa nevisai sistemingai,nes mūsų lankomas hipodromas atviras,todėl šaltu metų laiku nevisai malonu.Mykolui labai patinka joti.Tiesa mes į balną sėdame kartu-aš laikausi kojomis,Mikas sėdi priekyje ir laikosi už mano pirštų(aš iškeliu rankas į priekį šiektiek žemiau pečiu lygio).Jodinėjimas labai gerai klubams(kontraktūrų profilaktika)-klubai juda tarsi einant.Girdėjau,kad jodinėjimui nelabai tinka poniai,nes per greit mala kojomis.Taip pat daug gražaus girdėjau apie Utenoje esanti žirgyną ir jo vadovę.Su stuburo išvaržą turinčiais ir nevaikštančiais vaikais jodinėja ir Šiauliuose.Puikiai sekasi!Jei kam nors reikia,tai turiu šios kinezistės telefoną.
Atsakyti
Aciu mamytes uz palaikyma. Operacija tikrai buvo labai sudetinga, truko net tris valandas ir duok Dieve, kad nekiltu jokiu komplikaciju. Taip norisi, kad vaikiukas sustipretu ir kuo greiciau griztu prie savo iprastinio rezimo.
Atsakyti
Ačiū Mariuxas parsisiunčiau.Sekmes tau daramt diplomini darba.
Atsakyti
QUOTE(krista31 @ 2008 05 27, 10:34)
Labas mamytes, stai mes jau namuciuose. Operacija praejo sekmingai thumbup.gif

thumbup.gif Džiaugiuosi,kad viskas gerai thumbup.gif

Man neduoda ramybės vienas klausimas g.gif Žadam liepos mėnesį skristi lėktuvu.Bet vis mąstau,ar skrydis negali būti pavojingas mano mažajai?Visgi stuburiukas tai atviras.O kylant ir leidžiantis yra toks didelis slėgis g.gif Pasidalinkit mintimis prašau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaA @ 2008 05 29, 16:06)
thumbup.gif Džiaugiuosi,kad viskas gerai thumbup.gif

Man neduoda ramybės vienas klausimas g.gif Žadam liepos mėnesį skristi lėktuvu.Bet vis mąstau,ar skrydis negali būti pavojingas mano mažajai?Visgi stuburiukas tai atviras.O kylant ir leidžiantis yra toks didelis slėgis g.gif Pasidalinkit mintimis prašau g.gif

Na nemanau,kad galėtų pakenkti g.gif Vat kad galvelėje šuntą nešiotų,tai gal ir gali būti pašalinių reiškinių,bet stuburiukui,tai nemanau,kad gali kas blogo atsitikti schmoll.gif
Atsakyti
http://www.lsveikata...e_id=279&s=3147
Atsakyti