Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 16, 12:26)
GV dar miegi gal? bigsmile.gif
....
GV o tas naktinis rukalius, tai pamete del manes galva, jauciu ir ta ir ta lotuliukas.gif  sorry kazkokia posla as siandien ax.gif  ir vakar pasakiau arba arba spresk pats as nebendrausiu sutavim kol turi drauge, ir man visai neidomus jusu santykia....o siaip fainas bachuriukas,geras toks......gal ir galeciau toki isimylet...bet antra nebusiu niekada....kodel negali jis neturet tos drauges?arba velk kodel patys geriausi vyrai turi antras puses...

Sveikutė gražuole tongue.gif

Nemiegu. Po namus su šluota dulkes vaikau. Užsileidus metalą visu garsu- užuojauta kaimynams tongue.gif
Šiandien daug nuveikiau- užsidariau biuliotenį, nuvežiau į darbovietę. Parašiau prašymą išeiti. Buvau pokalbyje- pasisekė gerai, bet pažiūrėjus į direktoriaus veidą supratau, kad ten nedirbsiu, nors ir kviečia biggrin.gif Nusiploviau savo griūnančią, bet dar puikiai lakiojančią mašinytę. Buvau soliariume. Dabar laukiu santechniko- kranus taisysim biggrin.gif
Pagaliau ir pas mane įjungė šildymą thumbup.gif

Dėl to naktinio rūkaliaus, tai priturėk tu jį. Draugė ne siena. Ir jei įtari, jog ne tik apatinę galvą pametė dėl tavęs akim klapsėk ir lauk kol išsiskirs. Jei ne- tegu eina pakakoki į avietyną lotuliukas.gif Antra nebūk- neverta tu to. Esi verta paties geriausio varianto tongue.gif
Pas eksą važiuok, niekas juk neliepia atnaujint santykių. Bent kaip pati sakei, šmutkių nusipirksi. Ir abejoju, kad ką prarastum.

Vilte, friends.gif laikykis ir jau šiandien pradėk siuntinėti CV. O kai susirasi įdomų pasiūlymą, lėk iš savo seno darbo. Įsitikinus, jog joks darbas nevertas mūsų jaunų nervų ląstelių.

Crazysun, ko pyksti?
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 16, 14:00)
Crazysun kodel pikta?pasipasakok, nu jo zinau, kad galiu gryzt, bet bijau kad nebutu blogiau doh.gif

O ko tu bijai? Bijai, jog atgims jausmai iš tavo pusės? Bijai likti įsiskaudinus?
Nesuprantu tavo baimės?
Atsakyti
esu labai irzli doh.gif siaubas, visus iš eilės šiandien aprėkiau, atėmiau iš bernų benzino kortą darbe doh.gif žiežula lotuliukas.gif su priežastim viskas, bet vakar aprėkiau brolį be reikalo.. doh.gif dar mokslai šiandien doh.gif nemoku net pasakyti kas čia man g.gif doh.gif durnelė , žodžiu blink.gif

GV, kokia Tu darbšti šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 16, 12:48)
Man tai sunki dienele...sedziu ir vos nezliumbiu ir taip norisi issizliumbti gerai...Kuo toliau tuo labiau mastau apie pirmo punkto vykdyma..nebegaliu jau...gaunu centus..o dar siandien sefas bauda uzdejo (50lt) neva uz tai kad internetinio pouslapio netvarkau...o as ir taip nieko nesuprasdama padariau daug....nesu gi kazkokia programuotoja  doh.gif

nu cia tai geras doh.gif , juokinga, kai paskaitai skelbimus, kur administratorei reikia moketi apskaita vest, o moka tuos pacius grasius, kuriai ir nereikia jokios apskaitos vest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 16, 14:27)
esu labai irzli  doh.gif 
GV, kokia Tu darbšti šiandien  4u.gif

Širše baik putotis biggrin.gif Čia ne tu kalta, o hormonai tongue.gif Versk kaltę jiems. Visada sakyk, aš nekalta- aplinka kalčiausia. lotuliukas.gif
Mokyk, Jus ir mokyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aga darbšti. Čia mane muzika rytinė labai užvedė- negaliu nustoti suktis. Aš kaip kiškienė Enerdžaizerė jaučiuosi dabar? biggrin.gif
Nu bet tokiu atveju, kur mano Kralikas? negi vėl kur alpinizmu užsiima. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 16, 14:34)
Širše baik putotis biggrin.gif Čia ne tu kalta, o hormonai tongue.gif Versk kaltę jiems. Visada sakyk, aš nekalta- aplinka kalčiausia. lotuliukas.gif
Mokyk, Jus ir mokyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jau visi savo atsiimė biggrin.gif užtat kaip gražiai visi kalba su manim dabar, gal dažniau parėkaut reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Nenoriu rašyti smulkmenų apie jį į interneto platybes... verysad.gif
Bet taip skauda.. taip skauda..

Sėdžiu darbe pilnomis akimis ašarų.. Kažkaip reikia ištverti iki 6 valandos... Išeisiu ir išsiverksiu iki soties... Gal tuomet palengvės.. Nes tas gniužulas gerklėje smaugia mane nuo pat ryto...

Dievulėliau, kaip man jį pamiršt...

Bandau sau sakyti, kad aš labiausiai ilgiuosi šilumos... o ne jo.. Labiausiai gaila sudaužytų svajonių... o ne to, kad jis ne su manimi.. Bet nepadeda.. Skauda ir tiek..

Kaip nustoti jį mylėti... Ko griebtis.. Kaip negalvoti..
Juk vykdau punktus.. Veiklos daug.. Nuo vienatvės ir liūdesio pabėgu.. Bet kaip pakeisti suvokimą apie tą jausmą širdyje... Kaip suvokti iki galo, kad aš myliu tik iliuziją...
Noriu namo, išsiverkt ir užmigti...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 16, 14:40)
Nenoriu rašyti smulkmenų apie jį į interneto platybes...  verysad.gif

būna juodų dienų..bet jos visad baigiasi..
laikykis, mergyt console.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 16, 14:36)
jau visi savo atsiimė  biggrin.gif  užtat kaip gražiai visi kalba su manim dabar, gal dažniau parėkaut reikia  lotuliukas.gif

Dažnai nesišiauk- ragana patapsi. Geriau retai, bet efektyviai ir iš visos širdies. lotuliukas.gif

Noriu namo, išsiverkt ir užmigti...

friends.gif Laikykis iki vakaro, o jau tada išliek savo skausmą... Palengvės.
Viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 16, 14:47)
Dažnai nesišiauk- ragana patapsi. Geriau retai, bet efektyviai ir iš visos širdies. lotuliukas.gif

ok, nes kažkaip negerai jaučiuos, o ir rėkt nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Nenoriu rašyti smulkmenų apie jį į interneto platybes...  verysad.gif

Sėdžiu darbe pilnomis akimis ašarų.. Kažkaip reikia ištverti iki 6 valandos... Išeisiu ir išsiverksiu iki soties... Gal tuomet palengvės.. Nes tas gniužulas gerklėje smaugia mane nuo pat ryto...

console.gif Abzoryte laikykis mergyt..nu taip sirdi suspaude.. verysad.gif nezinau ka ten tokio suzinojai, bet juk jau isgyvenai viska..neleisk sitam jausmui taves vel uzvaldyti-jis nera TAS-nereikia del to liet asaru-juk pati suvoki kad gaila ne jo, o savo suduzusiu svajoniu, bet mergyt-tavo svajones dar isslipildys-tikek tuo drinks_cheers.gif issiverk-palengves ant sirdies gal, bet nepulk atgal i ta liuna is kurio islipai ir dar mus visas istempei-nepasiduok-nevertas jis nei vienos tavo asaros..
Atsakyti
Tiesiog jis taip toli jau pažengė su ja... Negaliu nustot apie tai galvoti.. Negaliu net ir čia rašyti, nes pradeda kauptos ašaros..
Dar 2 valandos.. Eisiu namo.. Išsiverksiu.. Paskui imsiu kažkokią knygą į rankas.. Ir vėl viskas iš naujo..

Ačiū.. , gv, powerpuff, crazysun... Nenoriu teršti eterio.. Šiandien niekaip negaliu prikelti tikėjimo savyje...
Draugės kambarioke šiandien sužinojo kad laukiasi.. Vaikelio tėtis džiaugiasi ne tas žodis.. Tuoksis.. Taip nuostabu aplink.. Toks gražus gyvenimas.. Gaila tik kad man lieka džiaugtis tik svetima laime... Kaip norėčiau iš čia išnykti.... Norėčiau kad net gimusi nebūčiau...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 16, 15:40)
Tiesiog jis taip toli jau pažengė su ja... Negaliu nustot apie tai galvoti.. Negaliu net ir čia rašyti, nes pradeda kauptos ašaros..
Kaip norėčiau iš čia išnykti.... Norėčiau kad net gimusi nebūčiau...

Abzoryte, geruole tu musu... console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 16 spalio 2007 - 14:48