Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 16, 15:40)
Tiesiog jis taip toli jau pažengė su ja... Negaliu nustot apie tai galvoti.. Negaliu net ir čia rašyti, nes pradeda kauptos ašaros..
Dar 2 valandos.. Eisiu namo.. Išsiverksiu.. Paskui imsiu kažkokią knygą į rankas.. Ir vėl viskas iš naujo..

Ačiū.. , gv, powerpuff, crazysun... Nenoriu teršti eterio.. Šiandien niekaip negaliu prikelti tikėjimo savyje...
Draugės kambarioke šiandien sužinojo kad laukiasi.. Vaikelio tėtis džiaugiasi ne tas žodis.. Tuoksis.. Taip nuostabu aplink.. Toks gražus gyvenimas.. Gaila tik kad man lieka džiaugtis tik svetima laime... Kaip norėčiau iš čia išnykti.... Norėčiau kad net gimusi nebūčiau...

Kas cia per kalbos mergyt? blink.gif Sunku tau, bet juk zinai kad praeis..Nu nebeskaudink mergyt-pasistenk nuo jo atsiriboti, kad daugiau jokiu "dziugiu" naujienu nesuzinotum..nu nekokia is manes patareja-nerandu tinkamu zodziu..bet zinok is visos sirdies as su tavim-laikykis..ateis geresni laikai-tik reikia kazkaip islaukti..

Papildyta:
Ir kas cia per kalbos apie isnykima? Ka mes be taves darysim.. verysad.gif Jei dabar nematai prasmes ,visame ,ka darai tai nereiskia, kad tos prasmes nera, ir jei nematai zmoniu aplink, kuriems tu brangi tai atsimerk placiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 16 spalio 2007 - 15:03
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 16, 16:02)
Kas cia per kalbos mergyt?  blink.gif  Sunku tau, bet juk zinai kad praeis..Nu nebeskaudink mergyt-pasistenk nuo jo atsiriboti, kad daugiau jokiu "dziugiu" naujienu nesuzinotum..nu nekokia is manes patareja-nerandu tinkamu zodziu..bet zinok is visos sirdies as su tavim-laikykis..ateis geresni laikai-tik reikia kazkaip islaukti..

Papildyta:
Ir kas cia per kalbos apie isnykima? Ka mes be taves darysim.. verysad.gif Jei dabar nematai prasmes ,visame ,ka darai tai nereiskia, kad tos prasmes nera, ir jei nematai zmoniu aplink, kuriems tu brangi tai atsimerk placiau  bigsmile.gif

Ačiū powerpuff..
Ačiū GV..

Tik kad atrodo, jog taip ir gyvensiu jį myledama ir kentėdama dėl šio jausmo visą gyvenimą..

Žinau, kad jei taip parašytų kažkas kitas - sakyčiau - kaip galvosi, taip ir bus.. Bet kažkur užstrigau.. neina pakeisti minčių kita kryptimi...

4,5 mėnesio.. Na kodėl man dar nepraėjo.. Na kodėl kodėl kodėl........
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 16, 16:22)
Ačiū powerpuff..
Ačiū GV..

Tik kad atrodo, jog taip ir gyvensiu jį myledama ir kentėdama dėl šio jausmo visą gyvenimą..

Žinau, kad jei taip parašytų kažkas kitas - sakyčiau - kaip galvosi, taip ir bus.. Bet kažkur užstrigau.. neina pakeisti minčių kita kryptimi...

kokie cia aciu-nenusisnekek abzoryt..
nu tikrai negyvensi tu taip besikankindama-praeis-tiesiog gal tam daugiau laiko reikia..ir manau teisus tie kurie sako kad nelaiminga meile visiskai isgydys tik kita meile...meile ateis i musu kiema-tokia apie kokia visada svajojom-as tikiu-tikek ir tu! beje. Gal ir nesistenk tu tu minciu dabar kreipti-leisk sau paliudet..tiesiog pasistenk viska paleisti..
Atsakyti
abzoryte...praeis...pralauksi sita dienele ir vel optimizmas grys 4u.gif
tokiu dienu turbut reikia...

as va irgi siandien visa diena tvardau asaras...nezinau ar vien tik del darbo..matyt toks laikas kai reikia issizliumbti..ir zinau kad greitai praeis!!!! jau rytoj vel manasis optimizmas grys 4u.gif

uzstrigau ties baime, kad nerasiu kito darbo, nes nemoku anglu rusu kalbu, neturiu vairuotojo pazymejimo ir siaip... bet rytoj, o gal jau si vakara susideliosiu mintis ir plana kaip ieskoti darbo smile.gif ir viskas bus gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 16 spalio 2007 - 15:44
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 16, 16:22)

Matyt, tau reikia šiek tiek daugiau laiko.
Žinau, kad tau liūdna, skauda... bet tu tik pažiūrėk kokia saulė, koks oras ir kiek gražių vyrų aplinkui lotuliukas.gif
Jau tuoj namo galėsi bėgti, paverksi ir atslūgs didysis skausmas. O tada vėl visos laimingos lauksim tos stebuklingosios...
Tikėk saule biggrin.gif

Vilte, aš kaip susidūrusi su baisumais darbe galiu pasakyti. Bet koks darbas nevertas nė vienos tavo ašaros. Neginčytina tema čia. Jei direktorius šudžius, ieškokis kitur tyliai darbo. Rasi eik, siūlykis, pardavinėk save tol kol rasi optimalų variantą. Paskutiniu metu pati ieškausi darbuko ir tikrai galiu pasakyti dauguma direktorių skūpūs savanaudžiai asilai, kurie nori daug, bet siūlo "gabgelį"
na, bet jei jau mes užsibrėžusios tikslą- meilę rasti. Tai darbo problemos mums turėtų būti nė motais. biggrin.gif Išgyvensim šiandieną, rytoj viskas bus puiku beveik.

Na, lekiu į paskaitas. Tiesiai į atsiskaitymą nors nieko nemoku.
Iki vėlaus vakaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 16 spalio 2007 - 15:53
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 16, 16:44)
O tada vėl visos laimingos lauksim tos stebuklingosios...

Joo.. tos mistinės būtybės, kuri niekada nemiega biggrin.gif
Nusišypsojau smile.gif

powerpuff, ar pažadi kad dar įsimylėsiu? smile.gif
Vilte, imk balioną 4u.gif kalbos išmokstamos daug lengviau nei tos visos meilės ..

Kur gi tas mano išrinktasis, jis jau per ilgai užtruko kažkur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 16, 16:52)
Joo.. tos mistinės būtybės, kuri niekada nemiega biggrin.gif
Nusišypsojau smile.gif

O gal kaip tik- ji labai sena ir dažnai užnūsta biggrin.gif Arba ji kaip miegančioji gražuolė iš Šreko biggrin.gif Todėl ir nespėja visų klientų aprūpinti meile biggrin.gif
Jau tikrai lekiu.
Visi bernai šiandien vakare mano. Tik įvirsiu univero kieman su nublizginta mašina. Išlipsiu elegantiškai, plaukus pakratysiu ant kiemo... biggrin.gif Va kaip bus.
Visi pedagoškės "frajeriai" į mane sužiurs. biggrin.gif
Ir pagalvos: "blondinė vėl kreivai mašiną pastatė" lotuliukas.gif
Iki
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 16, 16:57)
Tik įvirsiu univero kieman su nublizginta mašina. Išlipsiu elegantiškai, plaukus pakratysiu ant kiemo... biggrin.gif Va kaip bus.
Visi pedagoškės "frajeriai" į mane sužiurs. biggrin.gif
Ir pagalvos: "blondinė vėl kreivai mašiną pastatė" lotuliukas.gif
Iki

lotuliukas.gif nu tu mane gera GV, kaip visada prie bajeriu thumbup.gif drinks_cheers.gif saunuole, kaip sekes atsiskaitymas??

Abzoryte, geruolyte tu musu cia tu mus visas taip palaikei, kai buvo juodos dienos, nenusigresim mes nuo taves, paskaitynek savo postus gal rasi stiprybes, aplink mane kuiciasi mano grazuolytes, dukterecias jungiu kompa jau.Laikykis katiniuk

GV jo bijau , nes nzn ko pati noriu..
Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 16, 16:52)
powerpuff, ar pažadi kad dar įsimylėsiu? smile.gif

Pazadu abzoryte didis.gif jei neisimylesi galesi mane susirast ir kaili iskarst lotuliukas.gif stiprybes tau-juk pati sakei-gyvenimas kaip zebras-juodi dryziai..balti dryziai..nu dabar juodas tau pasitaike..gal platesnis tas dryzis nei kitu, bet juk ne begalinis-laikykis drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip, buvau prie jusu prisijungusi anksciau, tada dar susitaikiau (jei galima taip pavadinti), o dabar santykiai nutruko galutinai. ne, be del kitos, jis niekada manes neisduotu, ta jau iteige per daugiau nei 3 draugavimo metus, paliko del manes pacios. pasidare per sunku su manimi buti. uzknisau trumpai tariant. nebemiela pasidare buti kartu, turbut meile dingo.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 10 16, 20:36)
taip, buvau prie jusu prisijungusi anksciau, tada dar susitaikiau (jei galima taip pavadinti), o dabar santykiai nutruko galutinai. ne, be del kitos, jis niekada manes neisduotu, ta jau iteige per daugiau nei 3 draugavimo metus, paliko del manes pacios. pasidare per sunku su manimi buti. uzknisau trumpai tariant. nebemiela pasidare buti kartu, turbut meile dingo.... verysad.gif

Vadinasi is sukiu puodo nebesulipdysi, manau mes visi turime savo charakterius, taip kada jeigu issiskyret taip buvo lemta ....laikykis paskaitynek musu ankstesnes temas gal siektiek igausi stiprybes.....kaip kazkur skaiciau gyventi kartu yra menas...taip kad mokinkimes to meno, juk musu laukia meile wub.gif

Kur kitos pradingusios?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 16, 20:13)
lotuliukas.gif  nu tu mane gera GV, kaip visada prie bajeriu thumbup.gif  drinks_cheers.gif  saunuole, kaip sekes atsiskaitymas??
GV jo bijau , nes nzn ko pati noriu..

Aš žinok kartais pati pagalvoju, jog mano gyvenimas yra vienas didelis bajeris biggrin.gif
Atsiskaitymas sekėsi super. Padėjo grupiokai- nusirašiau viską tongue.gif Matyt, plaukų kratymas kieme įspūdį padarė visiems lotuliukas.gif
Atsakyti