Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 11, 23:49)
Mergaites kur jus?sivakr taip noreciau paplepet bet kaip dinge tai visos smile.gif
Papildyta:
Labas powerpuff?gausiai cia musu lotuliukas.gif  ka gero tu veiki?
Papildyta:
brunette.gif

Sveikute Dolce-vakar tik paskaiciau ka priraset ir nusmigau prie kompiurerio lotuliukas.gif tai sory kad nieko neparasiau..vakar isvis kazkokia sunki diena buvo-kazkokia liudnuma uzejo..na bet siandien jau nei zenklo liudnumo-nuotaika puiki is pat ryto 4u.gif tikiuosi ir tavo tokia pat. vakar tas berniukas kur per skype susirasineju i pasimatyma pakviete lyg ir.. blush2.gif kas pas tave naujo, kaip nuotaika?
Atsakyti
GV-saunuole-labai grazius namucius sukurei thumbup.gif drinks_cheers.gif Kaip tavo sveikata, kaip su senuku reikalai?
Atsakyti
Šiandien penktadienis!!!! drinks_cheers.gif clap.gif thumbup.gif clap_1.gif sokiai.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 10 11, 17:43)
o kada meile ateis i mano gyvenima? abipuse meile? kada? spekit, gal kuri pataikysit  mirksiukas.gif

Meilė ateis, kai jos nelauksim mirksiukas.gif užtat tiek punktų ir prigalvota, kad būtumėme pačios sau įdomios ir jai pasiruošusios biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mylinčios ir mylimos, kaip jūs laikotės? smile.gif

Baigės mano atostogai.. sad.gif
Atsakyti

SU PENKTADIENIU MOTERYS!!!!!!
Metas kedenti plunksneles lotuliukas.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 11, 23:07)
Prajuokinai lotuliukas.gif  bigsmile.gif  o man kaip tik atrodo kad auksciausi reitingai tavo ir abzorytes bigsmile.gif  Labanakt mergaites
Kur istojai primink? kaip man reikia mokytis .....siaubas o vis ta problema su laiku doh.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Grybiena pakvipo biggrin.gif
Aukštus reitingus turi Uspaskis, Prezidentas, Bžėskas tongue.gif
Socialinius mokslus kremtu smile.gif Mokytis reikia, bet niekaip nenueinu konspektų pasiimt, į biblioteką ir t.t. Praspirs mane įtariu dekanas po žiemos sad.gif
DG, įtariu, kad reiktų tą laiką kurį mes čia SM sėdim prie knygučių praleist... Bet nea tongue.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 12, 08:27)
vakar tas berniukas kur per skype susirasineju i pasimatyma pakvietė

Kavalierius su pana... tongue.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 12, 08:45)
GV-saunuole-labai grazius namucius sukurei thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Kaip tavo sveikata, kaip su senuku reikalai?

Kam tie komplimentai? Noriu rafaelo lotuliukas.gif Šiaip tai ačiū...
Sveikata besitaisanti.
Su senuku reikalai nekokie. Matai mes dabar principus vienas kitam demonstruojam. Vaikų darželis.
Ir išvis man vaikinas įdomus būna kokį mėnesį. Tada aš visa spindžiu, myliu, kibirkščiuoju, stengiuosi. Praeina mėnuo- viskas nusibosta ir pagalvoju kaip man gera vienai. Pabūnu viena, atsiranda vėl koks beprotis manim susižavėjęs ir vėl pasaka iš naujo...

Einu vonoje pagulėsiu. O paskui lėksiu kaliošų pirkti, kai tokie lietūs su batukais neįmanoma sad.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 12, 10:17)
Baigės mano atostogai.. sad.gif

Na tai prašom atostogų išklotinę pateikti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir aš džiaugiuos, kad 5dienis pagaliau smile.gif nors jis lėtai man slenka biggrin.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 21:01)
Labas,
Priimta esi be kalbų biggrin.gif
Darom kažką panašaus į totalizatorių, spėjam kada kuri ras tikrą rimtą meilę?
Paspėlioti juk visai smagu.

aš užimsiu pirmą vietą.. nuo galo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 12, 09:38)
Na tai prašom atostogų išklotinę pateikti biggrin.gif

Akimirka iš pasišmėklinimo Trakų pilyje - aš, mano sesuo ir dukra smile.gif
user posted image

Šiaip atostogos buvo sesers garbei, atskrido ji aplankyti mūsų, tai ir pasiautėm po miestą, aplankėm gimines ir, kas nuostabiausia, išsimiegojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 12, 10:53)

Šiaip atostogos buvo sesers garbei, atskrido ji aplankyti mūsų, tai ir pasiautėm po miestą, aplankėm gimines ir, kas nuostabiausia, išsimiegojau biggrin.gif

kaip smagu thumbup.gif
ir aš noriu atostogų lotuliukas.gif noriu išsimiegot lotuliukas.gif
Atsakyti
subalamutinot mane doh.gif , paskaiciau paskutines temos, paskutinius puslapius, taip sudetinga pasidare, nesugebeciau as taip, per daug optimiste esu doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 12 spalio 2007 - 10:08
Sveikutes!!! smile.gif Kazkaip nesidirba man siandien...velniu gavau nuo buhalteres, direktorius del internetinio puslapio spaudzia...ir oras dar koks... doh.gif doh.gif

Drugeli, sveika sugryzusi 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 21:18)

P.S. Spėsiu, jog DG iš mūsų pirma meilę atras smile.gif Arba Vilte...?
Man jos rimčiausios pretendentės biggrin.gif

Geros speliones biggrin.gif

Bet isties...dabar visiskai pasimetusi esu..na turbut taip daznai buna..sudejus du vyrus i viena gautusi tobulybe... susitinku dabar su tuo demesingu berniuku, pietaujam kartu..nors zinau, kad jis nera tas zmogus su kuriuo noreciau buti..bet man su juo gera, nereikai jam kazkaip itikti ar kazka, nes jis ir taip dziaugiasi kad skiriu jam bent kiek laiko..
o tas, kuris celibate lotuliukas.gif , tai jau kaip ir baige savo apmastymus ir savaitgali susitiksim wink.gif jis visai kitoks, su juo budama tobuleju visomis prasmemis..gera su juo, bet nesijauciu visiskai laisvai, nes visada taip buna, kai truputel iyra baime prarasti ta zmogu doh.gif

Tai dabar va taip ir plesausi..negaliu nutraukti visko su tuo demesinguoju, nes jam jau bus skaudu...zinau kad bus...jis toks nusivyles viskuo..ir as ji turesiu nuvilti... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 12, 12:43)
Sveikutes!!! smile.gif Kazkaip nesidirba man siandien...velniu gavau nuo buhalteres, direktorius del internetinio puslapio spaudzia...ir oras dar koks...  doh.gif  doh.gif

Drugeli, sveika sugryzusi  4u.gif  4u.gif
Geros speliones biggrin.gif

Bet isties...dabar visiskai pasimetusi esu..na turbut taip daznai buna..sudejus du vyrus i viena gautusi tobulybe... susitinku dabar su tuo demesingu berniuku, pietaujam kartu..nors zinau, kad jis nera tas zmogus su kuriuo noreciau buti..bet man su juo gera, nereikai jam kazkaip itikti ar kazka, nes jis ir taip dziaugiasi kad skiriu jam bent kiek laiko..
o tas, kuris celibate  lotuliukas.gif , tai jau kaip ir baige savo apmastymus ir savaitgali susitiksim wink.gif jis visai kitoks, su juo budama tobuleju visomis prasmemis..gera su juo, bet nesijauciu visiskai laisvai, nes visada taip buna, kai truputel iyra baime prarasti ta zmogu  doh.gif

Tai dabar va taip ir plesausi..negaliu nutraukti visko su tuo demesinguoju, nes jam jau bus skaudu...zinau kad bus...jis toks nusivyles viskuo..ir as ji turesiu nuvilti... sad.gif

Sveika smile.gif

neskubėk smile.gif dabar elkis ir būk tokia, kokia nori, su kuo nori ir kaip nori smile.gif pabūk šiek tiek egoistė, negalvok apie berniukus, skirk sau laiko ir džiaukis dėmesiu. Bent jau man tai sunkiai sekasi, bet kai yra proga - reikia nepražiopsoti mirksiukas.gif
na, leisiu savo nuomonę pasakyti.. blush2.gif kadangi Tave varžo šiek tiek tas, kuriam baigiasi celibatas ( doh.gif ), tai gal neskubink įvykių.. žinau, kaip būna, kai žmogus patinka, bet su juo nesijauti visai laisvai..net nežinau..aš labiau linkstu prie to dėmesingojo ir Tavo pasakojimų.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 12, 11:49)
Sveika smile.gif

neskubėk smile.gif dabar elkis ir būk tokia, kokia nori, su kuo nori ir kaip nori smile.gif pabūk šiek tiek egoistė, negalvok apie berniukus, skirk sau laiko ir džiaukis dėmesiu. Bent jau man tai sunkiai sekasi, bet kai yra proga - reikia nepražiopsoti  mirksiukas.gif 
na, leisiu savo nuomonę pasakyti..  blush2.gif  kadangi Tave varžo šiek tiek tas, kuriam baigiasi celibatas ( doh.gif  ), tai gal neskubink įvykių.. žinau, kaip būna, kai žmogus patinka, bet su juo nesijauti visai laisvai..net nežinau..aš labiau linkstu prie to dėmesingojo ir Tavo pasakojimų..  blush2.gif

Aciu tau uz nuomone wink.gif
Taip jau yra, kad visad siekiu kazko daugiau, kasd verstu mane tobuleti...noriu buti su tuo zmogum, nors nesijauciau visiskai laisvai prie jo ir pan.
O su tuo kitu berniuku tai vienas juokas irnesakyk.gif su juo net pasipykstam, as visokius principus rodau, bet jis vistiek pasiryzes bet kam, kad ti kgaletu but su manim... didelis jo minusas, kad as jauciuosi emocionaliai stipresne uz ji...man nereikia salia verkslenancio vyro, karstakosio ir nelabai zinancio savo gyvenimo tikslu..
Atsakyti