Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 22:18)
Jei tamstai galvą rytoj skaudės pati kalta būsi biggrin.gif

Ne aš kalta. O tie kurie 4dieniais balius organizuoja.
Šiandien mano galvoje kažkas kala parketą blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 11, 22:37)
Abžoryte, kaip ta knyga juokingu pavadinimu?  ax.gif "Ar jis tas tikrasis" turiu omeny smile.gif Jaučiu eisiu ryt ją nusipirkti, reikia skubiai paskaityti, gal mažiau liūdna bus. Mažu padės, ką manai?

Dar negaliu nieko komentuot, nes perskaičiau tik kelis puslapius, o paskui nebuvo kada bepaimti man jos. O šiandien išvis mirtis alyvose man lotuliukas.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 12, 11:07)
subalamutinot mane  doh.gif , paskaiciau paskutines temos, paskutinius puslapius, taip sudetinga pasidare, nesugebeciau as taip, per daug optimiste esu  doh.gif .

Aristokrate, nesibalamutink smile.gif Galvok taip kaip tau visada ir buvo priimtina galvot smile.gif
Suprantu tave puikiai, nes aš ir pati esu užkietėjusi optimistė - visada, visur, kartais net per daug. Tačiau gyvenimas pamokė tam tikrų dalykų - todėl dabar mąstau šiek tiek kitaip smile.gif Bet tai toli gražu nereiškia kad čia jau pesimizmas - tiesiog kitoks požiūris smile.gif O pats gyvenimas tą požiūrį ir suformuoja.. Taigi jei aplinka kurioje esi tu yra daug gražesnė nei manoji - tuo ir tikėk. Nes pasaulis ir yra būtent toks, kokį tu jį ir matai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 12, 12:57)
Aciu tau uz nuomone wink.gif
Taip jau yra, kad visad siekiu kazko daugiau, kasd verstu mane tobuleti...noriu buti su tuo zmogum, nors nesijauciau visiskai laisvai prie jo ir pan.
O su tuo kitu berniuku tai vienas juokas  irnesakyk.gif su juo net pasipykstam, as visokius principus rodau, bet jis vistiek pasiryzes bet kam, kad ti kgaletu but su manim...  didelis jo minusas, kad as jauciuosi emocionaliai stipresne uz ji...man nereikia salia verkslenancio vyro, karstakosio ir nelabai zinancio savo gyvenimo tikslu..

na, dabar aiškiau man visa situacija.. gal tada mano anksčiau išsakyta nuomonė nelabai ir tinka..
vis tiek žinau, kad nuspręsi viską puikiai 4u.gif elkis taip, kaip jauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 12, 12:02)
vis tiek žinau, kad nuspręsi viską puikiai  4u.gif  elkis taip, kaip jauti smile.gif

Reikia greitai nutraukti ta bendravima su demesinguoju berniuku...Tiksliau pereiti prie draugisko bendravimo.. be jokiu buciniu biggrin.gif

Beja, kokia nemaloni situaciaj buvo doh.gif Kai susitikim su tuo berniuku, o Tomukas visa vakara ji visai kitu vardu vadino tongue.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 12 spalio 2007 - 12:07
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 12, 10:53)
Akimirka iš pasišmėklinimo Trakų pilyje - aš, mano sesuo ir dukra smile.gif

Šiaip atostogos buvo sesers garbei, atskrido ji aplankyti mūsų, tai ir pasiautėm po miestą, aplankėm gimines ir, kas nuostabiausia, išsimiegojau biggrin.gif

Graži nuotrauka Drugeli 4u.gif
O sesuo kur gyvena?
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 12, 12:59)
Ne aš kalta. O tie kurie 4dieniais balius organizuoja.
Šiandien mano galvoje kažkas kala parketą  blink.gif  lotuliukas.gif

Labas biggrin.gif
tikrai - kas per išmįslas 4dienį baliavot lotuliukas.gif
užjaučiu dėl parketo.. biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 12, 13:04)
Reikia greitai nutraukti ta bendravima su demesinguoju berniuku...Tiksliau pereiti prie draugisko bendravimo.. be jokiu buciniu biggrin.gif

Beja, kokia nemaloni situaciaj buvo  doh.gif Kai susitikim su tuo berniuku, o Tomukas visa vakara ji visai kitu vardu  vadino  tongue.gif  doh.gif  doh.gif

oi, Tavo Tomukas nerealus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 12, 08:27)
vakar tas berniukas kur per skype susirasineju i pasimatyma pakviete lyg ir.. blush2.gif

jega ploja.gif
O tau jis patinka? ax.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 12, 10:49)
aš užimsiu pirmą vietą.. nuo galo  lotuliukas.gif

ėėė, nu nepradedam su tom vietom... doh.gif Pirma ne pirma - koks skirtumas irnesakyk.gif
Ateis laikas - bus ir vaikas! Ir jokių čia skaičiavimų! Reikia džiaugtis minute čia ir dabar, o kam reikia tas ateis tada kada reikia smile.gif

Reikia kokį punktą įvesti - jokio laiko skaičiavimo ar kažkas panašaus biggrin.gif
Tik iš po vakar alc.gif šiandien sunkiai mintys man dėliojasi blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sesuo mano Londone gyvena smile.gif

Ech, nepaspėju su jumis, ruošiuos jau iš darbo plautis, pakuotis ir rūšiuotis, ryt išskrendu į komandiruotę doh.gif O skristi lėktuvu bijau siaubingai..
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 12, 13:30)
Sesuo mano Londone gyvena smile.gif

Ech, nepaspėju su jumis, ruošiuos jau iš darbo plautis, pakuotis ir rūšiuotis, ryt išskrendu į komandiruotę  doh.gif O skristi lėktuvu bijau siaubingai..

Mano sesė irgi Londone smile.gif Ir blogai ir gerai, turim pas ką į svečius nulėkti biggrin.gif
O lėktuvai tai kaifas, kai pripranti, tai pasidaro maloniau nei autobusai n kartų biggrin.gif Nebijok irnesakyk.gif Kramtomuškių svarbu turėt - dėl viso pikto smile.gif
O kur komandiruotė?

Papildyta:
K.O.Š.M.A.R.A.S bash.gif:

Viskas, nuo šiandien jokio alkoholio daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 12, 14:09)
K.O.Š.M.A.R.A.S bash.gif:

Viskas, nuo šiandien jokio alkoholio daugiau  lotuliukas.gif

Oj neprisižadėk lotuliukas.gif lotuliukas.gif liezuvis.gif liezuvis.gif
Atsakyti
Beja, kaip sekasi su metimu rukyti?? smile.gif ar kuri nors ivykde sita punkta?? smile.gif
As tai puikiai jauciuosi nerukydama wink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 12, 14:16)
Beja, kaip sekasi su metimu rukyti?? smile.gif ar kuri nors ivykde sita punkta?? smile.gif
As tai puikiai jauciuosi nerukydama wink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tikra šaunuolė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 12, 14:12)
Oj neprisižadėk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  liezuvis.gif  liezuvis.gif

joooo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 12, 13:28)
jega ploja.gif
O tau jis patinka?  ax.gif

Lyg ir patinka.. blush2.gif nezinau kaip bus kai susitiksim, bet pasnekam labai maloniai kiekviena diena..o jau pasimatymo kaip bijau- ne tas zodis blink.gif neprisimenu jau kas tas yr pasimatymas-baisu kad nezinosiu ka sakyt, kaip elgtis-dar viska sugadinsiu.. doh.gif lotuliukas.gif beje, uzuojauta del galvos skausmo drinks_cheers.gif
Atsakyti