Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 17, 00:50)
Pritariu Vakarei Abzoryte, juk tu mus taip itikenejai, taip stipriai mus paveikei pozityviai, o dabar kas paciai darosi... schmoll.gif

Šokas jai. Man irgi būtų šokas, jei sužinočiau, kad mano ex tuokiasi su savo drauge ir turės vaikų. Juk tai mačiau ir savo svajonėse. Ir staiga pasirodytų, kad tos mano svajonės virsta realybe kažkam kitam. Sunkiausia "palaidoti" tas svajones.
Bet ir tai praeis.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 10 17, 00:58)
Šokas jai. Man irgi būtų šokas, jei sužinočiau, kad mano ex tuokiasi su savo drauge ir turės vaikų. Juk tai mačiau ir savo svajonėse. Ir staiga pasirodytų, kad tos mano svajonės virsta realybe kažkam kitam. Sunkiausia "palaidoti" tas svajones.
Bet ir tai praeis.

Dar ne tuokiasi. Bet visą kitą tu parašei teisingai.
Šokas.. Ir tik todėl, kad tai mačiau savo svajonėse..
Praeis..
Tikiu..

DG, nustojau jau žliumbti.. Ačiū..
Vakare, o liudnų minčių rašymas jau vistiek nepadeda.. Geriau jau stengtis kurti naujas svajones.. tik tikėjimas šiandien pasuoja.. atrodo viskas beviltiška.. bet tai irgi praeis.. jei ne ryt, tai poryt.. vistiek praeis... kažkaip išgyvensim...
Atsakyti
Labanaktis, abzoryt...
Atsakyti
oi, mergaičiukes, paskaičiau truputėlį ir net susigraudinau.. ne kokios nuotaikėlės jums čia kai kurioms žiūriu...
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 17, 00:41)
todėl ir sakau, kad gaunasi tik eterio teršimas su liūdnomis mintimis...

ne negalvok apie tai. šitame skyrelyje esi ne tik optimizmo įsikūnijimas. esi tam, kad ne tik palaikytum, bet ir būtum palaikoma. visos mes palūžtame, tačiau, būk gerute, neužsidaryk viena. Paverkei? gerai. galbūt su ašaromis išeis paskutinis skausmas šį kartą... bet jau užteks verkti, mažute... tikiu tavimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Nustebinsiu gal jus,tačiau noras iš čia dingti. Kodėl? Todėl,kad yra žmogus,kuris mane seka visur ir kaip suprantu ir čia rado ir skaito mano mintis, mano išgyvenimus.........Jausmas,tarsi kažkas po apatinius baltinius naršytų. Taip negera. Nebegaliu turėti asmeninio gyvenimo. Na negera nerealiai. Bijau ką rašyt. Tokia pasimetusi jaučiuosi............... verysad.gif pasimetusi, nes net vardo pakeitimas nieko neduos, pagal laiškus galima atsirinkti. Taip negera. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 17, 10:48)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Nustebinsiu gal jus,tačiau noras iš čia dingti. Kodėl? Todėl,kad yra žmogus,kuris mane seka visur ir kaip suprantu ir čia rado ir skaito mano mintis, mano išgyvenimus.........Jausmas,tarsi kažkas po apatinius baltinius naršytų. Taip negera. Nebegaliu turėti asmeninio gyvenimo. Na negera nerealiai. Bijau ką rašyt. Tokia pasimetusi jaučiuosi............... verysad.gif pasimetusi, nes net vardo pakeitimas nieko neduos, pagal laiškus galima atsirinkti. Taip negera. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

saudyt tokius gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 17, 01:08)
...o liudnų minčių rašymas jau vistiek nepadeda.. Geriau jau stengtis kurti naujas svajones.. tik tikėjimas šiandien pasuoja.. atrodo viskas beviltiška.. bet tai irgi praeis.. jei ne ryt, tai poryt.. vistiek praeis... kažkaip išgyvensim...

Tu juk mūsų šviesuliukas - bus viskas gerai, kad ir kaip naiviai tai skambėtų.. aš kaip ir Powerpuff garantuoju, kad Tu jau tuoj sutiksi savo žmogų, būsi dar n kartų laimingesnė nei su ex.. 4u.gif
o dėl to praėjusio laiko..neskaičiuok. tegu bėga tas laikas.
pamenu, man vienas brangus žmogus yra pasakęs, kad visad bus taip, kaip bus ir truputį taip, kaip labai norėsi smile.gif
norėk, kad ir kaip būtų sunku dabar "įjungti" savo tikėjimą, bet Tau pavyks smile.gif

Sveikos mergaitės 4u.gif
Nustebinsiu gal jus,tačiau noras iš čia dingti. Kodėl? Todėl,kad yra žmogus,kuris mane seka visur ir kaip suprantu ir čia rado ir skaito mano mintis, mano išgyvenimus.........Jausmas,tarsi kažkas po apatinius baltinius naršytų. Taip negera. Nebegaliu turėti asmeninio gyvenimo. Na negera nerealiai. Bijau ką rašyt. Tokia pasimetusi jaučiuosi............... verysad.gif pasimetusi, nes net vardo pakeitimas nieko neduos, pagal laiškus galima atsirinkti. Taip negera. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kas per nesąmonės doh.gif ir kam taip žmonės elgiasi...
prisijunk visai nauju vardu 4u.gif
Atsakyti
Todėl,kad yra žmogus,kuris mane seka visur ir kaip suprantu ir čia rado ir skaito mano mintis, mano išgyvenimus.....negera. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Na ir naujiena. Puikiai suprantu, kaip jautiesi. Tikrai nenorėčiau pati turėti seklio sad.gif Pabandyk kurį laiką nerašyti arba kurpti tik neutralias žinutes. Neprapulk iš čia- trūks tavęs. Galų gale visada gali kam nori parašyti asmeninę žinutę. Gal atsibos sekliui morkai ir nebesekios.
Gal SM valdžiai parašyk. Gal ką patars? Pvz.: nukenksmins seklį. Siūlau nepasiduoti be kovos. Paraše užsirašyk- Mane persekioja toks ir toks asmuo. Gali dar ką nors sugalvoti.
Iš naujo prisiregistruoti visada gali jei ką, bet...

Kaip ten bebūtų- tave persekiojančiam asmeniui sakau GĖDA. Prisidedu prie Aristokratės šuvių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 17 spalio 2007 - 10:12
nenoriu ir aš išnykti, o ateit tik paskaityt tai ne mano būdui verysad.gif Ir liūdna,kad suprantu,kad perskaityta viskas, ir tai ką rašiau apie išgyvenimus, ir apie sveikatą..........taip šlykščiai jaučiuosi..............Rado visur,kur įmanoma. Niekam nesu įsipareigojusi ir nesuteikiau tuščių vilčių,tačiau kaip taip elgiasi suaugęs žmogus,tai man nesuvokiama............
Atsakyti
Dxija-spjauk tu i ta beproti-rasyk sau toliau cia. Man tai pvz svarbi nuomone tik tu zmoniu, kurie svarbus man-nemanau kad tas psichas tau svarbus tai ko cia suki sau galva-tegu skaito i sveikata-atsibos ir nebeskaitys.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 17, 12:37)
Dxija-spjauk tu i ta beproti-rasyk sau toliau cia. Man tai pvz svarbi nuomone tik tu zmoniu, kurie svarbus man-nemanau kad tas psichas tau svarbus tai ko cia suki sau galva-tegu skaito i sveikata-atsibos ir nebeskaitys.. drinks_cheers.gif

Labai nemalonu todel,kad as cia labai daug atviravau ir skyrelyje ne tik sitam,rasiau savus pergyvenimus del kitu dalyku. Na taip negera,kad nerandu vietos. Ka as jums galiu cia pasakot,kai skaito viska,kaip mano dienorasti? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu tikrai sus.. situacija verysad.gif o kas cia per durnelis toks? gerbejas koks ikirus ar kaip?
Atsakyti