Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Vakare, Populi MES visos cia laukiam normaliu pretendentu....viskas vaziuoju i savo laikinus namucius parasysiu is namu, nedinkit is eterio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 10 17, 22:48)
aha, man irgi butu idomu, kokie atlyginimai administratoriu vilniuje.

Visą šią savaitę vaikštau į pokalbius dėl panašaus darbo. Siūlo nuo 800- 2200 Lt. Kuo didesnė alga, tuo daugiau atsakomybės, pareigų.
DG, kur eini? Gal ir aš ten pat tongue.gif
Labas vakaras visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 17 spalio 2007 - 21:55
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 17, 22:53)
Kadangi visą šią savaitę vaikštau į pokalbius dėl panašaus darbo. Siūlo nuo 800- 2200 Lt. Kuo didesnė alga, tuo daugiau atsakomybės, pareigų.
DG, kur eini? Gal ir aš ten pat tongue.gif

na 800 lyg ir mazoka, bet va apie 2000lt gauti, manau visai padoru tongue.gif man uztektu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 17, 22:45)
O, kiek prisijungusių  bigsmile.gif Gerą vakarą ir kitoms smile.gif
Papildyta:
Populi, o pati kaip laikais? Ką veiki, kaip gyveni - neliūdi? wink.gif

Laikausi aš įtartinai gerai biggrin.gif Daug dirbu, einu į paskaitas ir net sportuoju. Laisvo laiko nėra - nėra vietos liūdesiui ir pretendentams 4u.gif
Kaip laikaisi tu?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 10 17, 22:55)
na 800 lyg ir mazoka, bet va apie 2000lt gauti, manau visai padoru  tongue.gif man uztektu  rolleyes.gif

Ten kur siūlo apie 2000 Lt reikalauja, jog mokėtum versti iš/į anglų rusų lietuvių kalbas, puiki raštvedyba, internetinės svetainės tvarkymas. Be to keletas km už miesto. Perėjau pirmą atranką, rytoj antra- žiūresiu kas čia bus.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 17, 22:59)
Ten kur siūlo apie 2000 Lt reikalauja, jog mokėtum versti iš/į anglų rusų lietuvių kalbas, puiki raštvedyba, internetinės svetainės tvarkymas. Be to keletas km už miesto. Perėjau pirmą atranką, rytoj antra- žiūresiu kas čia bus.

Sėkmės Tau 4u.gif
Nesekiau temos, bet labai idomu ar viskas gerai išsisprendė su tavo buvusiu darbu?
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 17, 23:03)
Sėkmės Tau  4u.gif
Nesekiau temos, bet labai idomu ar viskas gerai išsisprendė su tavo buvusiu darbu?

Ačiū.
Išsisprendė.
Nuostolių nereikia atlyginti, nes jų nėra. Nenoriu interneto platybėse smulkiai pasakoti- bet esmė tokia, kad ten ta firmelė, kurioje pradirbau mėnesį tikra Šaraškino kontora, daranti aferas, gyvačių lizdas į kurį nelinkiu nei vienai pakliūti. Kol nepasikonsultavau su advokatu, tol man buvo verčiama kaltė.
Pamoka, kurią tikiuosi gerai išmokau- nepulk į depresiją, netargavok inkstais, nesižudyk prieš tai nepasikonsultavusi su teisininkais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 17, 22:40)
Kaip jautiesi abzoryte?

Ačiū kad teiraujies.. wub.gif Šiandien truputėlį jau geriau 4u.gif Rytas buvo nekoks, bet kai dieną pasijungiau čia, tai GV su mano kojytės kriminalais pralinksmino lotuliukas.gif

Dabar ką tik iš repeticijos, tai po jų visada jaučiuosi palengvėjusi.. Viską iššoku. Todėl labai suprantu, kodėl Vakarei padeda joga 4u.gif Fizinis išsikrovimas yra gerai.

Qwertama, užjaučiu ir aš tave.. console.gif Reikia kažkaip išgyventi šį laikotarpį. Tikrai pagerės... Man didieji košmarai baigėsi po 3 mėnesių, nes tik po dviejų mėn. sužinojau, kad yra jau kita draugė, tai tada iš naujo viską išgyvenau. Gal todėl ir truko taip ilgai viskas... Dabar jau praėjo 4,5 mėn. jaučiuosi daug geriau, bet kaip matai iš vakar dienos - visai nėra dar praėję.. Tačiau tikrai ne taip, kas darėsi vasarą.. doh.gif

Klausei kaip tvarkėmės.. Na pirmiausia ėjau čia su mergytėm kalbėtis. Paskui pradėjau pirkti belekokias knygas. Visas iš eilės, kokios tik užkliūdavo už akių ir atrodė į temą blink.gif Tada skaičiau ir ploviau sau smegenis. Labai padėjo "Brigita Džons". Perskaičiau abi dalis, nors ir buvau mačiusi filmus, tačiau pakėlė ūpą tos knygos man, bent jau tam laiko tarpui. Paskui vis klausiausi, kaip merginos čia patarinėja, kad reikia daugiau veiklos. Tai pradėjau atktyviau mokintis groti gitara, gryžau vėl šokti, dar ketinu pirkti gerą fotiką ir užsiimti šiek tiek fotografija. Nusprendžiau susitvarkyti iki galo savo namus (nes naujas butas). Labai patiko kaip čia kažkada RVB užsukusi papasakojo, kaip ji laukė Meilės. Nepacituosiu tiksliai dabar, bet esmė ta, kad namai turi laukti svečio. Patiesta staltiesėlė, padėti sausainukai, paruošti namai taip, lyg lauktų ateinančių svečių. Žinoma tie sausainukai perkeltine prasme, tačiau viskas tavo gyvenime turi laukti Tos Tikrosios Meilės. Tiek tavo namai, tiek žinoma tavo širdutė.
Dabar žinoma tau dar ankstoka laukti tos Tikrosios Meilės, nes pirmiausia turi apgyti žaizdelės. Tačiau po kiek laiko jau tikrai būsi pasirengusi. Ir kai ji ateis, mes galutinai išgysim. Juk ne viena jau rašė, kad nelaimingą meilę išgydo tik nauja meilė. O jei tas žmogus išėjo, vadinasi tai tik į gerą, nes kitaip niekada nebūtum sutikusi To Tikrojo.

Sakoma, kad tada, kai jautiesi prasčiausiai - pažįsti save geriausiai. Todėl dar vienas iš būdų stotis ant kojų buvo rašymas: savo tikslų, planų, ketinimų, svajonių ir pan. Taip užimi savo galvytę ir svarbiausia pats vis labiau pradedi suprasti save, ko pasekoje supranti ir kokio žmogaus tau labiausiai reikėtų. Taip pat supranti ir kuo tau reikėtų užsiimti arba kokias svajones buvai užmetusi į šoną. Kol esi viena gali nuveikti daug dalykų, kurių vėliau, atsiradus šeimai, gali ir nebesuspėti atlikti. Ypatingai jei tai liečia kažkokius mokslus: kalbų, muzikos ar pan.

Vargu ar būna gyvenime blogiau, nei išgyventi išsiskyrimą su mylimu žmogumi. Psichologai teigia, kad tas skausmas patiriamas tuo metu prilygsta artimo žmogaus mirčiai. Tačiau aš stengiausi į tai žvelgti kitaip. Ėjau į bažnyčią kas sekmadienį ir ten dėkojau Dievui, kad jis gyvas sveikas. Leidau sau papykti gal tik vieną dieną per visą tai laikotarpį. Ir be jokių pykčių stengiausi atsiriboti nuo praeities. Tiesa, aš su juo bendrauju. Tačiau tai nieko nekeičia. Man lygiai taip pat reikia atsiriboti nuo praeities, kaip ir mums visoms.

Mums visoms tenka išgyventi visas išsiskyrimo stadijas.. Vienoms trumpiau, kitoms ilgiau.. Šitas straipsnis visai į temą..
Psichologo patarimai. Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Taigi skaityk, keisk savo mąstymą, nusirpirk kokių knygučių apie pozytivaus mąstymo galią. Rašyk savo tikslus. Siek, tapti kitokia. Rask daugiau veiklos. Tapk įdomesnė nei buvai. Juk tobulėjimui ribų niekada nėra. Gražėk ne savaitėm, o dienom smile.gif Ir atlaisvink savo širdutėje vietos Tam, kuris tikrai vertas ten būti 4u.gif

Kai nebegali kristi žemiau, atsispirk ir kilk į viršų!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 17 spalio 2007 - 22:37
QUOTE(populi @ 2007 10 17, 22:56)
Laikausi aš įtartinai gerai  biggrin.gif Daug dirbu, einu į paskaitas ir net sportuoju. Laisvo laiko nėra - nėra vietos liūdesiui ir pretendentams  4u.gif
Kaip laikaisi tu?

Aš taip pat biggrin.gif ypač ta vieta - "įtartinai gerai" wink.gif
Atsakyti
Sakiau neissilakstykit bigsmile.gif o jus kur miegate?taip anksti? biggrin.gif GV, ten statybos imone tokia...nzn...kaip seksis..as labai bijau pokyciu gyvenime ziauriai,.....juk neturiu vln buti, ai nzn cia tik pokalbis juk
Papildyta:
Populi saunuole, lgerai veikla...neleidzia liudet, bet leidzia rinktis pretendentus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 18, 00:00)
Aš taip pat biggrin.gif ypač ta vieta - "įtartinai gerai" wink.gif

Prajuokinai, su ta vieta, pas mane jau nebekazka 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Man jau labai akytės merkiasi.... labanakt smile.gif
Atsakyti
Haha biggrin.gif Naujas geras posakis "Ta Vieta" thumbup.gif lotuliukas.gif
Nu pas mane šiandien Ta Vieta irgi pusė bėdos lotuliukas.gif
Atsakyti