Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 18, 00:09)
Haha biggrin.gif Naujas geras posakis "Ta Vieta"  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Nu pas mane šiandien Ta Vieta irgi pusė bėdos  lotuliukas.gif

Man irgi geras, mes apie tai nekart net nebuvome temos uzvedusios lotuliukas.gif labankt Vakare as irgi tuoj eisiu mieguucio
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 17, 23:29)
Ačiū kad teiraujies..  wub.gif  Šiandien truputėlį jau geriau  4u.gif Rytas buvo nekoks, bet kai dieną pasijungiau čia, tai GV su mano kojytės kriminalais pralinksmino  lotuliukas.gif

Dabar ką tik iš repeticijos, tai po jų visada jaučiuosi palengvėjusi.. Viską iššoku. Todėl labai suprantu, kodėl Vakarei padeda joga  4u.gif  Fizinis išsikrovimas yra gerai.

Qwertama, užjaučiu ir aš tave.. console.gif Reikia kažkaip išgyventi šį laikotarpį. Tikrai pagerės... Man didieji košmarai baigėsi po 3 mėnesių, nes tik po dviejų mėn. sužinojau, kad yra jau kita draugė, tai tada iš naujo viską išgyvenau. Gal todėl ir truko taip ilgai viskas... Dabar jau praėjo 4,5 mėn. jaučiuosi daug geriau, bet kaip matai iš vakar dienos - visai nėra dar praėję.. Tačiau tikrai ne taip, kas darėsi vasarą..  doh.gif

Klausei kaip tvarkėmės.. Na pirmiausia ėjau čia su mergytėm kalbėtis. Paskui pradėjau pirkti belekokias knygas. Visas iš eilės, kokios tik užkliūdavo už akių ir atrodė į temą  blink.gif  Tada skaičiau ir ploviau sau smegenis. Labai padėjo "Brigita Džons". Perskaičiau abi dalis, nors ir buvau mačiusi filmus, tačiau pakėlė ūpą tos knygos man, bent jau tam laiko tarpui. Paskui vis klausiausi, kaip merginos čia patarinėja, kad reikia daugiau veiklos. Tai pradėjau atktyviau mokintis groti gitara, gryžau vėl šokti, dar ketinu pirkti gerą fotiką ir užsiimti šiek tiek fotografija. Nusprendžiau susitvarkyti iki galo savo namus (nes naujas butas). Labai patiko kaip čia kažkada RVB užsukusi papasakojo, kaip ji laukė Meilės. Nepacituosiu tiksliai dabar, bet esmė ta, kad namai turi laukti svečio. Patiesta staltiesėlė, padėti sausainukai, paruošti namai taip, lyg lauktų ateinančių svečių. Žinoma tie sausainukai perkeltine prasme, tačiau viskas tavo gyvenime turi laukti Tos Tikrosios Meilės. Tiek tavo namai, tiek žinoma tavo širdutė.
Dabar žinoma tau dar ankstoka laukti tos Tikrosios Meilės, nes pirmiausia turi apgyti žaizdelės. Tačiau po kiek laiko jau tikrai būsi pasirengusi. Ir kai ji ateis, mes galutinai išgysim. Juk ne viena jau rašė, kad nelaimingą meilę išgydo tik nauja meilė. O jei tas žmogus išėjo, vadinasi tai tik į gerą, nes kitaip niekada nebūtum sutikusi To Tikrojo.

Sakoma, kad tada, kai jautiesi prasčiausiai - pažįsti save geriausiai. Todėl dar vienas iš būdų stotis ant kojų buvo rašymas: savo tikslų, planų, ketinimų, svajonių ir pan. Taip užimi savo galvytę ir svarbiausia pats vis labiau pradedi suprasti save, ko pasekoje supranti ir kokio žmogaus tau labiausiai reikėtų. Taip pat supranti ir kuo tau reikėtų užsiimti arba kokias svajones buvai užmetusi į šoną. Kol esi viena gali nuveikti daug dalykų, kurių vėliau, atsiradus šeimai, gali ir nebesuspėti atlikti. Ypatingai jei tai liečia kažkokius mokslus: kalbų, muzikos ar pan.

Vargu ar būna gyvenime blogiau, nei išgyventi išsiskyrimą su mylimu žmogumi. Psichologai teigia, kad tas skausmas patiriamas tuo metu prilygsta artimo žmogaus mirčiai. Tačiau aš stengiausi į tai žvelgti kitaip. Ėjau į bažnyčią kas sekmadienį ir ten dėkojau Dievui, kad jis gyvas sveikas. Leidau sau papykti gal tik vieną dieną per visą tai laikotarpį. Ir be jokių pykčių stengiausi atsiriboti nuo praeities. Tiesa, aš su juo bendrauju. Tačiau tai nieko nekeičia. Man lygiai taip pat reikia atsiriboti nuo praeities, kaip ir mums visoms.

Mums visoms tenka išgyventi visas išsiskyrimo stadijas.. Vienoms trumpiau, kitoms ilgiau.. Šitas straipsnis visai į temą..
Psichologo patarimai. Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Taigi skaityk, keisk savo mąstymą, nusirpirk kokių knygučių apie pozytivaus mąstymo galią. Rašyk savo tikslus. Siek, tapti kitokia. Rask daugiau veiklos. Tapk įdomesnė nei buvai. Juk tobulėjimui ribų niekada nėra. Gražėk ne savaitėm, o dienom smile.gif Ir atlaisvink savo širdutėje vietos Tam, kuris tikrai vertas ten būti  4u.gif

Kai nebegali kristi žemiau, atsispirk ir kilk į viršų!

user posted image

abzoryte, tu nuostabi wub.gif tiek minciu cia visokiausiu pridestei..... 4u.gif aciu, merginos, jums visoms. sulaukusi jusu demesio, pamaciau kad nesu tokia jau vienisa kaip atrodo is pirmo zvilgsnio. labai praskaidrinot man si vakara. galbut rytoj vel bus prastai, bet uz si vakara nuosirdziausias aciu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šiandien supratau kodėl noriu vyro namie. Ogi dėl paprasčiausių buitinių dalykų. Santechnikas už krano pakeitimą nulupo 60 Lt. Dirbo 5 min. ax.gif Suprantu, kad ne visi vyrai moka tokius darbus. Bet ...
Nors gal ne tiek vyro noriu, kiek pinigų gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 18, 08:56)
Šiandien supratau kodėl noriu vyro namie. Ogi dėl paprasčiausių buitinių dalykų. Santechnikas už krano pakeitimą nulupo 60 Lt. Dirbo 5 min. ax.gif Suprantu, kad ne visi vyrai moka tokius darbus. Bet ...
Nors gal ne tiek vyro noriu, kiek pinigų gaila lotuliukas.gif

Turėjau draugą, kuris man paprašius patisyti bėgantį kraną, pasisiūlė iškviesti santechniką. na, tą aš ir pati galiu padaryti doh.gif doh.gif
Atsakyti
O as prisipirkau maisto papildu plaukams nagams ir ragams, ampuliu specialiu slenkantiems plaukams, sampunu, spec balzamu, nu ir ziuresiu dabar ar suveiks. nes plaukai taip slenka, kad tuoj plika panke turesiu vaidinti su juodai nudazytom akim ir lupom lotuliukas.gif
o meile jauciu stipria - muzikai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 18 spalio 2007 - 08:57
Labas rytas 4u.gif
Taip ir nesupratau ką reiškia Ta Vieta? blush2.gif
Čia kas ką norės tai tą ir reikš? biggrin.gif

QUOTE(Naoko @ 2007 10 18, 09:54)
O as prisipirkau maisto papildu plaukams nagams ir ragams, ampuliu specialiu slenkantiems plaukams, sampunu, spec balzamu, nu ir ziuresiu dabar ar suveiks. nes plaukai taip slenka, kad tuoj plika panke turesiu vaidinti su juodai nudazytom akim ir lupom  lotuliukas.gif
o meile jauciu stipria - muzikai...  wub.gif

Vitaminai gerai. Ragams negerk schmoll.gif , nes iš vienišos tapti raguota nekokia perspektyva.
Idomu, kodėl aš šiandien pasidėjau, ant darbo stalo, vitaminus akims? Jaučiu bijau, kad galiu kokio pretendento nepamatyti lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 18, 10:09)
Labas rytas  4u.gif
Taip ir nesupratau ką reiškia Ta Vieta?  blush2.gif

Ta vieta - tai meilės frontas smile.gif Bent jau aš taip supratau smile.gif
Nes Vakarė į tavo postą atsakė, kad toje vietoje irgi jaučiasi gerai biggrin.gif

Tik manau DG garbanotos mintys užėjo lotuliukas.gif

O man irgi nieks nieko nepadeda pasidaryt, tai tenka pinigėlius ploti. Atveš dabar lovą, tai už surinkimą dar 100 Lt nulups blink.gif Būtų vyras - surinktų. Ir dar netgi būtų su kuo lovą išbandyti thumbup.gif
Nu bet nieko. Vėliau. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 18, 11:08)
O man irgi nieks nieko nepadeda pasidaryt, tai tenka pinigėlius ploti. Atveš dabar lovą, tai už surinkimą dar 100 Lt nulups  blink.gif  Būtų vyras - surinktų. Ir dar netgi būtų su kuo lovą išbandyti  thumbup.gif 
Nu bet nieko. Vėliau. irnesakyk.gif

Sveika smile.gif

kaip smagu - atsinaujinsi namučius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 18, 11:14)
Sveika smile.gif

kaip smagu - atsinaujinsi namučius  thumbup.gif

Sveikute 4u.gif
Aga, ruošiu namučius ypatingam svečiui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 18, 11:20)
Sveikute  4u.gif
Aga, ruošiu namučius ypatingam svečiui  wub.gif

Man tooooks baltas pavydas paima... blush2.gif taip noriu jau savų namų.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Naoko, man irgi plaukai slenka yra viena labai gera priemone profesionaliam naudojikui is schwarzkopf toks aliejukus tikrai geras,nors manau kai tiek visko prisipirkai gal jau butu per daug bigsmile.gif

Abzoryte, nu jo gal biski garbanotos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

GV, tu kaip visada savam stiliui, man irgi reikia vyro...kiek pinigu susitaupytu vien buitinems islaidoms..

Katik gryzau is pokalbio man visai patiktu tas darbas idomu ka jie atsirinks, bet pasigailetu jeigu ne mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gv kaip tau pokalbis?

Crazysun kaip tau einasi?labai jau retas svecias pas mus pasidarei g.gif
Atsakyti
Sveikos sveikiausios mielos ir mylimos, kaip jūsų pasiilgau.. 4u.gif 4u.gif

Vakar grįžau iš komandiruotės, o įspūdžių pilna, vyriško dėmesio gavau metams į priekį biggrin.gif
Paskutinę dieną netgi rusų kalbą prisiminiau, tai užu stalo buvo visos draugingos tautos - kirgizai, armėnai, uzbekai, ukrainiečiai, baltarusiai, aš, lietuvė, ir dar lenkas (kuris vienintelis nemokėjo rusiškai). Europietiškoji dalis greitai nusigėrė ir išsivaikščiojo, o mes likom "da pobednovo" biggrin.gif
Uzbekas, vos už mane vyresnis, man saulę ir žvaigždes nuo dangaus kabino, kirgizas tostą pavarė, kad "pati gražiausia, protingiausia, inteligentiškiausia dama šitam seminare buvo iš Lietuvos", jėzau, vos po stalu nepalindau... Aišku, mano varnų lizdas neliko nepastebėtas, ir šiaip, seniai taip smagu ir linksma buvo, netgi gavau dovanų iš Kijevo ir Uzbekistano biggrin.gif

Na ir buvo labai nemalonus nuotykis, pirmą kartą komandiruotėje sulaukiau pasiūlymo atviru tekstu "aš pas jus šiąnakt ateisiu" blink.gif Ir siūlėsi 20 metų dukrą turintis kirgizas, musulmonas, mano tėvo amžiaus. Siaubas, išsigandau baisiausiai, ir labai sunku jam buvo paaiškinti kad mano "ne" reiškia "ne", o ne ten galbūt ar kažką... O jis buvo įsitikinęs, kad aš atsisakinėju tik dėl amžiaus skirtumo. Na žodž.... Ir dar daug jis man visko prikalbėjo, ale siaubas, šneki su žmogum ir staiga jo akys kažkaip sustiklėja unsure.gif Ir jis sako "vaša prečiostka menia vazbuždajet". Taip ir sustabarėjau, iki šiol nesuprantu - jam stojasi nuo mano plaukų? unsure.gif
Atsakyti