aš leidžiu ramiai vakarą prie kompo, bet žinokit taip gera.. nieko nereikia šiandien daryt, tai sakau, eisiu vėliau į vonią pasilepinti, o paskui miegot, nes ryt i darbelį. bet nuotaika šiandien kažkaip neįtikėtinai pakili, nors ir bendradarbis netiesiogiai išvadino mane stora
labą vakarėlį, mergaitės
žiūriu, gerai visos nusiteikusios, tai labai smagu 
aš leidžiu ramiai vakarą prie kompo, bet žinokit taip gera.. nieko nereikia šiandien daryt, tai sakau, eisiu vėliau į vonią pasilepinti, o paskui miegot, nes ryt i darbelį. bet nuotaika šiandien kažkaip neįtikėtinai pakili, nors ir bendradarbis netiesiogiai išvadino mane stora
ir t.t. į vietą aš jį pastačiau
QUOTE(Kaila @ 2007 10 18, 20:16)
labą vakarėlį, mergaitės
žiūriu, gerai visos nusiteikusios, tai labai smagu 
ir t.t. į vietą aš jį pastačiau 
Sveikute
Pasirodo ne pas mane vieną šiandien kažkoks pasilepinimas vyksta
O tai ko tas kietuolis prie tavo išvaizdos prisikabino?
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 18, 20:24)
Sveikute
Ką atrėžei? 
velniasžin, ko jis prikibo, sakė kažką, kad figūra rūpinkis, ką čia valgai, paskui verksi, kad į sporto klubą reikia
QUOTE(Kaila @ 2007 10 18, 20:41)
velniasžin, ko jis prikibo, sakė kažką, kad figūra rūpinkis, ką čia valgai, paskui verksi, kad į sporto klubą reikia
atrėžiau, kad kai reiks, tai jau aš savo figūra pasirūpinsiu.
man dar šiaip daug kas liepia dar ir svorio priaugt, o šitas gi neleidžia valgyt
tik man tai kotais peršasi tokia mintis, kad visgi jis biškį man neabejingas yra 
Va va
O man vieną dieną darbe toks kolega sako, nu ir abžora tu, kiek gali valgyti šiandien
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 18, 20:47)
Va va
Čia iš tos serijos, kai mokykloje kasas tampydavo toms, kurios patinka 
O man vieną dieną darbe toks kolega sako, nu ir abžora tu, kiek gali valgyti šiandien
Tai man vos ne kąsnis burnoje užstrigo, galvoju, iš kur žino

ot tie vyrai... kai patys ant sofkelės atsigulę alų plempia ir čipsus šlamščia, tai nieko, o jei mergina ne vien kokius grūdus lesa, tai jau viskas-taip ir pasipila klausimai: kiek tu čia valgai?
QUOTE(Kaila @ 2007 10 18, 20:53)
ot tie vyrai... kai patys ant sofkelės atsigulę alų plempia ir čipsus šlamščia, tai nieko, o jei mergina ne vien kokius grūdus lesa, tai jau viskas-taip ir pasipila klausimai: kiek tu čia valgai?
Įtariu ne kiek jiems tas valgymas rūpi, kiek nežino kaip tinkamai užšnekinti
P.S. Įsipyliau taurę raudono vyno
OIOIOI kiek kalorijų
Kas čia per geras vakaras visoms? Ateinu sugadinti
Neturiu aš nei sūriop nei vyno, skauda galvą ir šiaip pikta ant viso pasaulio.
Ir blogiausia, kad man patinka bankinis stilius
, o mano darbe tokio visai nereikia - blogą darbą išsirinkau. O šiaip gi nepirksi kostiumėliu - brangiai kainuoja
Ai žodžiu galiu ir aš nors karta būt nenuotaikoje
O man nieks nsako, kad aš stora nors aš tokia ir esu
Matyt nedrista
QUOTE(populi @ 2007 10 18, 21:37)
Kas čia per geras vakaras visoms? Ateinu sugadinti
Neturiu aš nei sūriop nei vyno, skauda galvą ir šiaip pikta ant viso pasaulio.
, o mano darbe tokio visai nereikia - blogą darbą išsirinkau. O šiaip gi nepirksi kostiumėliu - brangiai kainuoja
Matyt nedrista 
populi, nesugadinai vakaro, kad ir kaip besistengei
O šiaip yra čia Kertelėje tokia temelė "Šiandien mane nervinas viskas" - labai padeda išsikrauti ir ten "palikti" blogas emocijas
O kostiumėliai man irgi "kartais" gražu, bet tikrai ne kasdien
Labas vakaras.
Trumpam užbėgau pasižiūrėt ką čia veikiate, kokioms nuotaikom gyvenat pošliakės Jūs
Abzoryte, noriu sūrio su vynu. Ir viskas per tave.
Skaunaus.
Populi, burbekle tu
Gera girdėt.
Drugelio šukuosena tikrai tokia sexy
Man tu panaši į aktorę Rimantę Valiukaitę
Jei gerai pavardę parašiau 
Pokalbio metu supratau, jog labai noriu to darbo- darbo pobūdis
, o jau direktoriaus gražumas
Tai apie ką mes... Apie bliuskę. Ji guli spintoje ir laukia vakaro klube. Dieną, darbo reikalais per drąsu būtų ją rengtis.
Laikykite už mane špygas. Liko paskutinis etapas. Nu, negaliu kaip noriu darbo ir visai ne dėl direktoriaus.
Bet aš rami.
DG ir Crazy sėkmės darbo paieškose. Nors kai mes tokios šaunios mums jos neprireiks.
Trumpam užbėgau pasižiūrėt ką čia veikiate, kokioms nuotaikom gyvenat pošliakės Jūs
Skaunaus.
Populi, burbekle tu
Drugelio šukuosena tikrai tokia sexy
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 18, 15:14)
GV, gal jau bliuska ta rengiesi, pustaisi pries pokalbi????nusiramink tu verta paties geriausio 
DG ir Crazy sėkmės darbo paieškose. Nors kai mes tokios šaunios mums jos neprireiks.
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 18, 22:02)
Skaunaus.
, o jau direktoriaus gražumas
Skaunaus.
Mes ne pošlos, mes garbanotos
Čia aš specialiai apie vyną užsiminiau, žinojau kad užsukus susierzinsi
Bet aš tik taurę, nes vsio - einu miegot jau! Reik daug grožio miego, nes ryt visi horoskopai pranašauja nerealiai gerą dieną
Tikiu su tavimi kartu, kad gausi tą darbą
Nu gerai gerai juokauju
labas vakarelis.
ka tik grizau namo. nors ryt kolis manes laukia, bet si vakare buvau kine, "kietakiausius" paziurejau. lietuviskai igarsinti.
patiko labai, prisijuokiau, dar dabar sypsausi. teigiamos emocijos man siuo metu labai i gera.
tik tame filme labai daug keikiasi ir taip atvirai, tai tas truputi stebino, bet kartu ir juokinga buvo. 
Papildyta:
ir dar kai kas, kas mane pralinksmino diena. skaiciau sau ir juokiasi, kartkartem net balsu:
Obuoliu pyrago receptas vyrams: Paimkit 10 kiaušinių. Padekit ant stalo likusius 7 kiausinius, pavalykite grindis. Kitąkart bukit atidesnis. Paimkit bliuduką ir i jo kraštą pramuškit kiaušinius. Nuvalykit stalą. Likusius 5 kiaušinius suplakit mikseriu. Dar karta pabandykit, tik i mikseri teisingai įstatykit šluoteles. Nusiprauskit. Dabar liko 2 kiaušiniai. Kaip tik tiek, kiek ir reikėjo. Apklijuokit sienas laikraščiais. Stikline pripilkit miltų, supilkit i bliuduką. Kitus 800g sušluokit atgal i maišelį. Jei gerai išklijavot sienas, galit plakti mikseriu. Nusimaudykit po dusu. Paimkit 4 obuolius ir peilį. Didįjį pirštą subintuokit. Supjaustykit obuolius. Suvalgyt galima tik 2, nes kiti 2 reikalingi pyragui. Suberkit obuolius i bliuduką. Suplakit viską mikseriu.Supilkit tešlą i skarda ir pastatykit i orkaite. Jei nekepa įjunkit orkaite. Atidarykit langus. Po tokiu pastangų galit eiti i parduotuve ir nusipirkt valgomo pyrago.
Papildyta:
ir dar kai kas, kas mane pralinksmino diena. skaiciau sau ir juokiasi, kartkartem net balsu:
Obuoliu pyrago receptas vyrams: Paimkit 10 kiaušinių. Padekit ant stalo likusius 7 kiausinius, pavalykite grindis. Kitąkart bukit atidesnis. Paimkit bliuduką ir i jo kraštą pramuškit kiaušinius. Nuvalykit stalą. Likusius 5 kiaušinius suplakit mikseriu. Dar karta pabandykit, tik i mikseri teisingai įstatykit šluoteles. Nusiprauskit. Dabar liko 2 kiaušiniai. Kaip tik tiek, kiek ir reikėjo. Apklijuokit sienas laikraščiais. Stikline pripilkit miltų, supilkit i bliuduką. Kitus 800g sušluokit atgal i maišelį. Jei gerai išklijavot sienas, galit plakti mikseriu. Nusimaudykit po dusu. Paimkit 4 obuolius ir peilį. Didįjį pirštą subintuokit. Supjaustykit obuolius. Suvalgyt galima tik 2, nes kiti 2 reikalingi pyragui. Suberkit obuolius i bliuduką. Suplakit viską mikseriu.Supilkit tešlą i skarda ir pastatykit i orkaite. Jei nekepa įjunkit orkaite. Atidarykit langus. Po tokiu pastangų galit eiti i parduotuve ir nusipirkt valgomo pyrago.