Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

labą vakarėlį, mergaitės smile.gif žiūriu, gerai visos nusiteikusios, tai labai smagu smile.gif
aš leidžiu ramiai vakarą prie kompo, bet žinokit taip gera.. nieko nereikia šiandien daryt, tai sakau, eisiu vėliau į vonią pasilepinti, o paskui miegot, nes ryt i darbelį. bet nuotaika šiandien kažkaip neįtikėtinai pakili, nors ir bendradarbis netiesiogiai išvadino mane stora biggrin.gif ir t.t. į vietą aš jį pastačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 18, 20:16)
labą vakarėlį, mergaitės smile.gif žiūriu, gerai visos nusiteikusios, tai labai smagu smile.gif
aš leidžiu ramiai vakarą prie kompo, bet žinokit taip gera.. nieko nereikia šiandien daryt, tai sakau, eisiu vėliau į vonią pasilepinti, o paskui miegot, nes ryt i darbelį. bet nuotaika šiandien kažkaip neįtikėtinai pakili, nors ir bendradarbis netiesiogiai išvadino mane stora biggrin.gif ir t.t. į vietą aš jį pastačiau biggrin.gif

Sveikute 4u.gif
Pasirodo ne pas mane vieną šiandien kažkoks pasilepinimas vyksta bigsmile.gif
O tai ko tas kietuolis prie tavo išvaizdos prisikabino? blink.gif Ką atrėžei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 18, 20:24)
Sveikute  4u.gif
Pasirodo ne pas mane vieną šiandien kažkoks pasilepinimas vyksta  bigsmile.gif
O tai ko tas kietuolis prie tavo išvaizdos prisikabino?  blink.gif  Ką atrėžei?  lotuliukas.gif

velniasžin, ko jis prikibo, sakė kažką, kad figūra rūpinkis, ką čia valgai, paskui verksi, kad į sporto klubą reikia doh.gif atrėžiau, kad kai reiks, tai jau aš savo figūra pasirūpinsiu. biggrin.gif man dar šiaip daug kas liepia dar ir svorio priaugt, o šitas gi neleidžia valgyt biggrin.gif tik man tai kotais peršasi tokia mintis, kad visgi jis biškį man neabejingas yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 18, 20:41)
velniasžin, ko jis prikibo, sakė kažką, kad figūra rūpinkis, ką čia valgai, paskui verksi, kad į sporto klubą reikia  doh.gif  atrėžiau, kad kai reiks, tai jau aš savo figūra pasirūpinsiu. biggrin.gif man dar šiaip daug kas liepia dar ir svorio priaugt, o šitas gi neleidžia valgyt biggrin.gif tik man tai kotais peršasi tokia mintis, kad visgi jis biškį man neabejingas yra g.gif

Va va biggrin.gif Čia iš tos serijos, kai mokykloje kasas tampydavo toms, kurios patinka biggrin.gif
O man vieną dieną darbe toks kolega sako, nu ir abžora tu, kiek gali valgyti šiandien biggrin.gif Tai man vos ne kąsnis burnoje užstrigo, galvoju, iš kur žino doh.gif blink.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 18, 20:47)
Va va biggrin.gif Čia iš tos serijos, kai mokykloje kasas tampydavo toms, kurios patinka biggrin.gif
O man vieną dieną darbe toks kolega sako, nu ir abžora tu, kiek gali valgyti šiandien  biggrin.gif  Tai man vos ne kąsnis burnoje užstrigo, galvoju, iš kur žino  doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
ot tie vyrai... kai patys ant sofkelės atsigulę alų plempia ir čipsus šlamščia, tai nieko, o jei mergina ne vien kokius grūdus lesa, tai jau viskas-taip ir pasipila klausimai: kiek tu čia valgai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 18, 20:53)
lotuliukas.gif
ot tie vyrai... kai patys ant sofkelės atsigulę alų plempia ir čipsus šlamščia, tai nieko, o jei mergina ne vien kokius grūdus lesa, tai jau viskas-taip ir pasipila klausimai: kiek tu čia valgai? biggrin.gif

Įtariu ne kiek jiems tas valgymas rūpi, kiek nežino kaip tinkamai užšnekinti biggrin.gif Geriau jau prisėstų šalia ir pasiūlytų kitą kartą kartu papietaut lotuliukas.gif

P.S. Įsipyliau taurę raudono vyno ax.gif Sūrio ir alyvuogių biggrin.gif
OIOIOI kiek kalorijų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 18 spalio 2007 - 20:03
Kas čia per geras vakaras visoms? Ateinu sugadinti cool.gif Neturiu aš nei sūriop nei vyno, skauda galvą ir šiaip pikta ant viso pasaulio.
Ir blogiausia, kad man patinka bankinis stilius doh.gif , o mano darbe tokio visai nereikia - blogą darbą išsirinkau. O šiaip gi nepirksi kostiumėliu - brangiai kainuoja ax.gif
Ai žodžiu galiu ir aš nors karta būt nenuotaikoje g.gif

O man nieks nsako, kad aš stora nors aš tokia ir esu mirksiukas.gif Matyt nedrista lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 18 spalio 2007 - 20:38
QUOTE(populi @ 2007 10 18, 21:37)
Kas čia per geras vakaras visoms? Ateinu sugadinti  cool.gif Neturiu aš nei sūriop nei vyno, skauda galvą ir šiaip pikta ant viso pasaulio.
Ir blogiausia, kad man patinka bankinis stilius  doh.gif , o mano darbe tokio visai nereikia - blogą darbą išsirinkau. O šiaip gi nepirksi kostiumėliu - brangiai kainuoja  ax.gif
Ai žodžiu galiu ir aš nors karta būt nenuotaikoje  g.gif
O man nieks nsako, kad aš stora nors aš tokia ir esu  mirksiukas.gif  Matyt nedrista  lotuliukas.gif

populi, nesugadinai vakaro, kad ir kaip besistengei lotuliukas.gif
O šiaip yra čia Kertelėje tokia temelė "Šiandien mane nervinas viskas" - labai padeda išsikrauti ir ten "palikti" blogas emocijas thumbup.gif

O kostiumėliai man irgi "kartais" gražu, bet tikrai ne kasdien biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Trumpam užbėgau pasižiūrėt ką čia veikiate, kokioms nuotaikom gyvenat pošliakės Jūs tongue.gif

Abzoryte, noriu sūrio su vynu. Ir viskas per tave. biggrin.gif
Skaunaus.

Populi, burbekle tu tongue.gif Gera girdėt.

Drugelio šukuosena tikrai tokia sexy smile.gif Man tu panaši į aktorę Rimantę Valiukaitę tongue.gif Jei gerai pavardę parašiau smile.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 18, 15:14)
GV, gal jau bliuska ta rengiesi, pustaisi pries pokalbi????nusiramink tu verta paties geriausio 4u.gif

Pokalbio metu supratau, jog labai noriu to darbo- darbo pobūdis thumbup.gif , o jau direktoriaus gražumas ax.gif Tai apie ką mes... Apie bliuskę. Ji guli spintoje ir laukia vakaro klube. Dieną, darbo reikalais per drąsu būtų ją rengtis. lotuliukas.gif Laikykite už mane špygas. Liko paskutinis etapas. Nu, negaliu kaip noriu darbo ir visai ne dėl direktoriaus. tongue.gif Bet aš rami.

DG ir Crazy sėkmės darbo paieškose. Nors kai mes tokios šaunios mums jos neprireiks. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 18, 22:02)
Trumpam užbėgau pasižiūrėt ką čia veikiate, kokioms nuotaikom gyvenat pošliakės Jūs tongue.gif

Abzoryte, noriu sūrio su vynu. Ir viskas per tave. biggrin.gif
Skaunaus.

Pokalbio metu supratau, jog labai noriu to darbo- darbo pobūdis thumbup.gif , o jau direktoriaus gražumas ax.gif

Mes ne pošlos, mes garbanotos lotuliukas.gif

Čia aš specialiai apie vyną užsiminiau, žinojau kad užsukus susierzinsi tongue.gif lotuliukas.gif
Bet aš tik taurę, nes vsio - einu miegot jau! Reik daug grožio miego, nes ryt visi horoskopai pranašauja nerealiai gerą dieną lotuliukas.gif O dar vakare grupiokų meetas drinks_cheers.gif

Tikiu su tavimi kartu, kad gausi tą darbą bigsmile.gif Ir nepasakok čia mums, kad ne dėl direktoriaus lotuliukas.gif Žinom mes jau tave lotuliukas.gif
Nu gerai gerai juokauju biggrin.gif Ale jei tiko, patiko, tai tikiu, kad ir pati pasirodei kaip turi būti! Taigi viskas bus čiki piki assa.gif
Atsakyti
labas vakarelis. 4u.gif ka tik grizau namo. nors ryt kolis manes laukia, bet si vakare buvau kine, "kietakiausius" paziurejau. lietuviskai igarsinti. thumbup.gif patiko labai, prisijuokiau, dar dabar sypsausi. teigiamos emocijos man siuo metu labai i gera. mirksiukas.gif tik tame filme labai daug keikiasi ir taip atvirai, tai tas truputi stebino, bet kartu ir juokinga buvo. thumbup.gif
Papildyta:
ir dar kai kas, kas mane pralinksmino diena. skaiciau sau ir juokiasi, kartkartem net balsu:

Obuoliu pyrago receptas vyrams: Paimkit 10 kiaušinių. Padekit ant stalo likusius 7 kiausinius, pavalykite grindis. Kitąkart bukit atidesnis. Paimkit bliuduką ir i jo kraštą pramuškit kiaušinius. Nuvalykit stalą. Likusius 5 kiaušinius suplakit mikseriu. Dar karta pabandykit, tik i mikseri teisingai įstatykit šluoteles. Nusiprauskit. Dabar liko 2 kiaušiniai. Kaip tik tiek, kiek ir reikėjo. Apklijuokit sienas laikraščiais. Stikline pripilkit miltų, supilkit i bliuduką. Kitus 800g sušluokit atgal i maišelį. Jei gerai išklijavot sienas, galit plakti mikseriu. Nusimaudykit po dusu. Paimkit 4 obuolius ir peilį. Didįjį pirštą subintuokit. Supjaustykit obuolius. Suvalgyt galima tik 2, nes kiti 2 reikalingi pyragui. Suberkit obuolius i bliuduką. Suplakit viską mikseriu.Supilkit tešlą i skarda ir pastatykit i orkaite. Jei nekepa įjunkit orkaite. Atidarykit langus. Po tokiu pastangų galit eiti i parduotuve ir nusipirkt valgomo pyrago.
Atsakyti
Esu tokia pavargusi, kad net nebeturiu jėgų parašyti pora sakinukų apie Jūsų pošlumą... oi, atleiskite, garbanotumą tongue.gif lotuliukas.gif
Ir išvis tiek visko norėčiau ir galėčiau prirašyt, na bet akys merkiasi.
Smingu veidu tiesiai klaviatūron smile.gif
Labanakt.
Grožio miegas jėga. Kaip ir mandarinai biggrin.gif

Atsakyti