Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 19, 11:11)
Vieną dieną..
..Šios istorijos moralas: Kada moteris bemeluotu, ji meluoja dėl geros ir
> garbingos priežasties, ir dėl didžiausios naudos kitiems.

uoj, geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 10 18, 22:23)
Obuoliu pyrago receptas vyrams: .... Po tokiu pastangų galit eiti i parduotuve ir nusipirkt valgomo pyrago.

Patikslinsiu: Obuolių pyrago receptas vyrams ir GV lotuliukas.gif Esu bloga, labai bloga pyragų kepėja. Vienintelis mano bandymas iškepti obuolių pyragą baigėsi terlina virtuve ir ėjimu į parduotuvę skanaus pyrago- nes iškepęs maniškis panašėjo į alteiskit: išvemtus obuolius ax.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 18, 23:53)
taip noreciau kad i darba priimtu ta, keisciau gyvenima kardinaliai.

GV, o koks darbas?administratores?kokio pobudzio firma?tai kiek atranku perejai?laikau uz tave spygas, patikek ir mane tas darbas sudomino,kur siandien buvau, tas berniukas nori palikt savo panele del manes.  siaubas kaip nenoriu veltis i meiles trikampius doh.gif

P.s grazus avataras GV

Jei labai nori- norai pildosi. Tikėk ir aš tikėsiu, kad greitai tu atsikraustysi į Vilnių. O kai tai nutiks eisim į klubą biggrin.gif

Tai medienos gaminiais užsiimanti firma. Perėjau dvi. Liko paskutinė- kažkokie mistiniai testai? CV siunčiau į administratorės vietą, tačiau po vakar pokalbio supratau, jog direktorius ir tas personalo atrinkėjas pasiūlė kandidatuoti į aukštesnes pareigas- padalinio vadovės. Na bet geras būtų- GV padalinio vadovė. Griūk negyvas lotuliukas.gif Tai net nežinau kuo čia viskas baigsis. Tik žinau, kad tiesiog TROKŠTU šito darbo.

Man irgi gražus mano avataras. Delfyje radau

Nepasitikiu tuo tavo berniuku iki galo. Man visi besiskiriantis atrodo įtartini. Sunki tavo situacija. Ypač kai liaudyje tiek posakių yra: Ant svetimų pelenų sau laimės nesukursi, o kur dar faktas, kad viskas bumerangu grįžta. Daryk, kaip širdis liepia.

QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 19, 08:34)
Kazkoks miego trukumas mane uzpuole...negaliu viesuoju transportu vazinet, nes baisu, kad neuzmigciau smile.gif

GV, sekmes tau ieskauntis darbelio! turbut jau radai!! ta, kur direktorius grazus  Kai eisi i paskutini etapa, tai jau isisvaizduok, kad dirbi ten. Pamatysi, kaip gerai tai veikia  thumbup.gif

Tiksliau su berniuku gerai

Na kai aš įlipu į viešąjį vienintelė mintis kaip čia patogiau atsistojus, kur čia įsikibus, kad esant staigiam stabdymui kokiam diedui glėbin neįpulčiau. Mikriuke ir tam ne visada vakarais vietikė laisva būna. smile.gif

Dar neradau, bet labai ieškau. Bet direktorius tai tikrai įstabaus gražio. Toks ne Kenas- bet aukštas, vyriškų bruožų, ilgesnių plaukų. Man tokie patys pačiausi. tongue.gif Liko paskutinis etapas- testai. Prašom mane palaikyti biggrin.gif Nes kitaip labai liūdėsiu- ir teršiu eterį depresinėm mintim lotuliukas.gif

Gera girdėti, jog tavo misteriui Steriliajam viskas gerai smile.gif Na, bet kodėl visi vyrai tokie keisti.

QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 19, 08:57)
Aš kažkaip kiek esu ieškojus darbo, visad jaučiau, kad dirbsiu būtent ten.

Aš irgi jaučiu. smile.gif Bet žinant mano nuojautas irnesakyk.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 19, 09:18)
O man visai patinka griežtas stilius...  tik žinoma penktadieniai, kai nėra kokių susitikimų, tai džinsų dienos

Nori galutinai sužlugdyti GV- aprenk ją griežtu kostiumu. Jei būtų mano valia- tuos girežtuosius kostiumėlius deginčiau ant laužo kaip seniau raganas. smile.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 19, 09:53)
Šiandien man parketą kala
o dėl darbo - prigąsdino, kad bus sunku, pinigėlių nedaug, bet..rizikuočiau tikriausiai keliaut ten dirbt, jei pakviestų

Savaitgalis dar neprasidėjo, o pijokai jau renkasi lotuliukas.gif
Jei pati nori ten dirbt- palaikau ir tikiu, jog pakvies.
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2007 10 19, 10:43)
jauciuos nelabai mokanti tai nzn kaip cia iseis.  doh.gif

Parašyk kaip išėjo smile.gif

QUOTE(Naoko @ 2007 10 19, 11:00)
Man taip liudna siandien ir taip meiles truksta, kad priimciau bet koki, kuris tik mane myletu ir man geras butu... silpnumo akimirka tai vadinama, ar ne?
http://www.youtube.c...h?v=90u1IV4dw8o
PApasakokit koki anekdota, mergytes, ka? nes jau nebezinau kaip istvert ta liudesi  verysad.gif

Klausyk linksmesnės muzikos nei šita. Akimirka greičiau praeis. Ir praeis noras imt bet kokį. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos šauniosios mergaitės 4u.gif
Prisijungiu prie jūsų kompanijos mirksiukas.gif
Atsakyti
O CrazySun - prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Užjaučiu tave, žinau ką tai reiškia puikiai lotuliukas.gif

Senai tiek daug grožio miego apturėjau bigsmile.gif Ale užtat šiandien graži ir nepakartojama lotuliukas.gif
O šiandien man irgi balius ax.gif

Sveikute Dominyyka 4u.gif Mes čia linksmai laukiam Meilės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 19, 12:22)
Prisijungiu prie jūsų kompanijos mirksiukas.gif

Sveika atvykus smile.gif

Atsakyti
mano nuotaika puiki. Reiškia ir MEILĖ ateis 4u.gif
Šiandien nusipirkau bilietus i E.Iglesias smile.gif Kaip laukiu koncerto. Dainuosiu kartu,kad tik neapsiverkčiau nuo jo dainų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 19, 12:38)
O CrazySun - prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Užjaučiu tave, žinau ką tai reiškia puikiai  lotuliukas.gif

Senai tiek daug grožio miego apturėjau  bigsmile.gif  Ale užtat šiandien graži ir nepakartojama  lotuliukas.gif
O šiandien man irgi balius  ax.gif

Sveikute Dominyyka  4u.gif  Mes čia linksmai laukiam Meilės  thumbup.gif

gerai, kad palinksminu lotuliukas.gif
pačiai tai nelabai linksma lotuliukas.gif
nu,ryt pratęsim dar........ doh.gif lotuliukas.gif

Tu kasdien graži ir nepakartojama liezuvis.gif

Dominyyka 4u.gif laukiam kartu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 19 spalio 2007 - 12:08
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 19, 13:06)
Šiandien nusipirkau bilietus i E.Iglesias smile.gif Kaip laukiu koncerto. Dainuosiu kartu,kad tik neapsiverkčiau nuo jo dainų blush2.gif

Kur kada kaip ir kiek?
??????
Plačiau prašom.
Atsakyti
Sveikutes,as neseniai atsikeliau, taip gera miegoti.... bigsmile.gif

Qwertama kaip sekesi atsiskaitymas?man ryt labai sunkus....

Vilte, tai as jauciu jis apie tave ir kalba kad jam reikia poros ir t.t.O savo kaimo nenoriu viesinti, nes pagal mano gyvenama vieta, gali daug kas mane atpazinti....Per meeta pasakysiu bigsmile.gif

GV, saunuole mergyt drinks_cheers.gif super, patikek labai noriu pakeist savo gyvenima ir noriu to darbo....

Naoko, paziurek koks grazus ruduo uz lango, tik jau netokias dainas klausyt...kai liudna..

Zinai, GV tas berniukas ir man itratinas, ir man nesmagu kad jis su ta mergaite nesutaria ir kad as cia isivelus, bet kancovkej demesys vistiek gerai blush2.gif

Nebegirdet apie tavo grazuolius?
Jo kai persikelsiu i Vilniu eisim i klubeli bliusku parodyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geros dienos
Papildyta:
Crazysun,Drugeli, geros ir produktyvios dienos
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 19, 13:06)
mano nuotaika puiki. Reiškia ir MEILĖ ateis 4u.gif

Vajeee kaip faina! Reiktų gal ir man su Paauglėm važiuot pamirt dėl šito berno lotuliukas.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 19, 13:07)
gerai, kad palinksminu  lotuliukas.gif
pačiai tai nelabai linksma  lotuliukas.gif
nu,ryt pratęsim dar........  doh.gif  lotuliukas.gif

Tu kasdien graži ir nepakartojama  liezuvis.gif
Dominyyka  4u.gif  laukiam kartu smile.gif

Ačiū blush2.gif Bet išvada viena - mes visos gražios kai šyyyypsomės yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 19, 13:29)
GV, saunuole mergyt drinks_cheers.gif  super, patikek labai noriu pakeist savo gyvenima ir noriu to darbo....
Zinai, GV tas berniukas ir man itratinas, ir man nesmagu kad jis su ta mergaite nesutaria ir kad as cia isivelus, bet kancovkej demesys vistiek gerai blush2.gif
Nebegirdet apie tavo grazuolius?
Jo kai persikelsiu i Vilniu eisim i klubeli bliusku parodyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei nori tai ir gausi smile.gif
Dėmesys gerai. Laikas parodys tikrąjį to tavo berniuko veidą. Palauk ir pamatysi.

"Gražuoliai" Cha tongue.gif Senukas tai tikrai gražus buvo, na bet rusas tai jau sorry biggrin.gif
Atsirado senukas, bet kartą GV lovą palikęs atgal niekas nebūna priimtas. Taškas šitoj istorijoje. Su rusu irgi išsiaiškinom. Nebeturiu su kuo net į kiną nueina sad.gif Nu bet niekis.

Darysim "Bliuskų šou" lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia Jums visoms fainiausiosios supermylimiausiosios ploja.gif

user posted image
Atsakyti