Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 19, 16:42)
laugh.gif šiandien mūsų skyrius (cielos trys senmergės) darom arabišką senmergių vakarėlį. Dar vieną senmergę iš ministerijos nusigriebėm. Bus daug vyno, daug plepalų apie diedus, ojei, visko bus..  biggrin.gif Esam darę sušio vakarėlį, labai pavykęs buvo  tongue.gif

kaip smagu drinks_cheers.gif kaip smagu, kad nors ir be vyru, bet va neliudit, o linksmai leidziat laika. saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Abzoryte, už gražų priėmimą ax.gif
Drugeli, labai baltai tau pavydžiu wub.gif kaip aš tokių mergaitiškų vakarėlių pasiilgau, kur vyrai atsiranda tik po didelio kiekio alaus drinks_cheers.gif ir tai ne visada rolleyes.gif
Aš ne Lietuvoj dabar esu, tai čia su draugėm visai prasti reikalai, bet ir prieš išvažiuojant Lietuvoj nebe kas buvo, visos susirado gyvenimo meiles sau... Ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 19 spalio 2007 - 16:06
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 19, 16:42)
laugh.gif šiandien mūsų skyrius (cielos trys senmergės) darom arabišką senmergių vakarėlį. Dar vieną senmergę iš ministerijos nusigriebėm. Bus daug vyno, daug plepalų apie diedus, ojei, visko bus..  biggrin.gif Esam darę sušio vakarėlį, labai pavykęs buvo  tongue.gif

Vajee kaip skaniai nuskambėjo thumbup.gif Super! assa.gif

O pas mus grupiokų susitikimas biggrin.gif Ir atvažiuoja vienas, kuris mane įsimylėjęs buvo ir visada per paskaitas stengdavosi arčiau atsisėsti biggrin.gif Ir dar į mediumą lydėjo biggrin.gif Ir paskui dar rožę nešė atsiprašymui, kai aš pamačiau jog užgėręs kitą bučiuoja per savo gimtadienį - buvau supykusi, neva manęs neišlaukė lotuliukas.gif

Bet dabar jis vedęs ir turi vaikų biggrin.gif Nors ne tame esmė - kad ir neturėtų - jis man buvo ir liks tik draugas biggrin.gif Bet bus linksma susitikt vėl lotuliukas.gif
Et, palieku mašiną namie - šiandien iki pergalės irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Abzoryte, dziaugiuosi uz tave mergyt 4u.gif kad esi geros nuotaikos.Gero vakaro.
Ziuriu cia visos smagiai suplanavusios Drugelis, taip pat nu super thumbup.gif O siandien as issitiesinau plaukus, rusiuos i soliariuma ir sesiu prie knygu, ryt atsiskaitymas doh.gif

GV kiek gali miegot juk penktadienis sok i bliuska ir i trasa lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Hanariete, jo patikek cia tikros santa barbaros pas mus..plepam apie viska ir t.t.

Mergytes siandien tikrai labai uzsinorejau meiles, sutikau kaimyne kuri issiskyre su berniuku, o draugavo ir gyveno 10 metu, susirado vaikinuka is kauno ir siandien dejosi daiktus isvaziuoja gyvent i kauna visam, toks baltas pavydas sueme.....o kada as turesiu salia nuostabu zmogu kuris sildys mane ir nakti ir diena...ech....varau i soliariuma nors ten silta bus bigsmile.gif

Gero vakaro, jei ka susirasysim
Atsakyti
o as nieko nesuplanavus 5adienio vakarui verysad.gif labai liudna, kai visi kazkur ruosiasi, o as vegetuosiu namie, prie kompo ar teliko. taip gaila laiko, kad jaunyste veltui eina, bet nieko negaliu padaryti.
Atsakyti
Aš įsivaizduoju, Abžoryte, kaip smagu tokius dalykus prisiminti... bigsmile.gif man pačiai kažko baisiai liūdna pasidaro, kai per daug galvoju kokių gerų dalykų kažkada buvo... O jei dar pabendrauju su žmonėm, su kuriais vyko tie dalykai, tai išvis... doh.gif
Šiandien vakare aš išbandinėsiu savo kulinarinius sugebėjimus, nujaučiu, kad tokių nulis, bet vistiek bandysiu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2007 10 19, 17:32)
o as nieko nesuplanavus 5adienio vakarui  verysad.gif  labai liudna, kai visi kazkur ruosiasi, o as vegetuosiu namie, prie kompo ar teliko. taip gaila laiko, kad jaunyste veltui eina, bet nieko negaliu padaryti.

Ne viena tu tokia, mano taip pat jaunystė veltui eina. Ir dar mažiausiai metai taip veltui nueis... Bet aš jau pradedu susitaikyti su tuo ax.gif
Atsakyti
aš ir vakarą leisiu namie. Gal geriau vuenai,nei su bet kuo?? g.gif aš taip manau.
Kokia nuotaika?? g.gif Keista kažkokia. Penktadienis, kas į klubą,kas pas draugus,kas su kadrais,o aš namie, tv žiūrėsiu smile.gif Nebus liūdna, nes kai nėra TO žmogaus, bel ko nereikia smile.gif
Atsakyti
Qwertama, hanariete, niekas čia veltui neina bigsmile.gif
Mes juk irgi ne vieną vakarą vienos prasėdim.. Bet viskas kas vyksta mūsų gyvenimuose - vyksta su priežastimi 4u.gif Vadinasi reikia tų vienišų vakarų, kad kažką suprasti ir įvertinti. Su laiku visos suprasim - KAM to reikėjo biggrin.gif Esu tuo tikra smile.gif
Ir neliūdėkit! Net ir vienos praleiskit vakarą turiningai! Pats laikas kažką paplanuoti arba kažką pradėti kurti ax.gif
Kulinariai bandymai yra gerai thumbup.gif

Išbėėėgu! Ikiukas visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 19, 18:13)
aš ir vakarą leisiu namie. Gal geriau vuenai,nei su bet kuo?? g.gif aš taip manau.
Kokia nuotaika?? g.gif Keista kažkokia. Penktadienis, kas į klubą,kas pas draugus,kas su kadrais,o aš namie, tv žiūrėsiu smile.gif Nebus liūdna, nes kai nėra TO žmogaus, bel ko nereikia smile.gif

matai kitos TO zmogaus kad ir neturi, bet turi gausybe draugu ir draugiu, kurie bant jau liudet ir nuobodziaut neleidzia. deja, as tuo pasigirti negaliu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 19, 18:17)
Qwertama, hanariete, niekas čia veltui neina  bigsmile.gif 
Mes juk irgi ne vieną vakarą vienos prasėdim.. Bet viskas kas vyksta mūsų gyvenimuose - vyksta su priežastimi  4u.gif  Vadinasi reikia tų vienišų vakarų, kad kažką suprasti ir įvertinti. Su laiku visos suprasim - KAM to reikėjo biggrin.gif Esu tuo tikra smile.gif
Ir neliūdėkit! Net ir vienos praleiskit vakarą turiningai! Pats laikas kažką paplanuoti arba kažką pradėti kurti  ax.gif
Kulinariai bandymai yra gerai  thumbup.gif

Išbėėėgu! Ikiukas visoms!  4u.gif

sekmes tau 4u.gif gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
aš irgi šįvakar namučiuose sėdėsiu.. nėraa kompanijos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 19, 17:25)
aš irgi šįvakar namučiuose sėdėsiu.. nėraa kompanijos sad.gif

As irgi smile.gif Na tiksliau su mazium busiu smile.gif
Atsakyti
As gal ne į temą truputį, bet man baisiai sita daina patinka... Dar ir nuotaiką šiandieninę labai atitinka... Galėčiau klausytis ir klausytis wub.gif
Atsakyti