Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 19, 15:11)
labanakt  biggrin.gif
ir aš norėčiau, bet dar prakeikta paskaita šiandien - per ją galėsiu miegot  lotuliukas.gif

Toks ten ir miegas per paskaitas... irnesakyk.gif
Nusimuliuok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 19, 15:07)
Ačiū. Bet ta meile džiaugiuosi jau gerokai daugiau nei dvidešimt metų. Gana.
Nors nesispjaudysiu labai, nes gali tekti gerti paskui.  Ale, vistiek... Sunervavo mintis iš plakato.

Padarys, padarys. O kad atkeršys, tai tikrai. Esu pamokyta, jog negalima keršyti, kenkti, nes paskui, oi kaip gauni atgal iš tos pusės iš kurios nieko nesitiki.
Geriau jau nesitepti rankų, o pabandyti atleist. Jei tai per sunku, tiesiog ignoruoti.

Einu prigulsiu poguliuko smile.gif

GV, aš ir ignoruoju. Nežinau nei kur jis nei ką daro, net nr. neturiu. Tačiau kartais užeina toks noras jį susirasti ir pasakyti jam koks jis asilas ir kaip blogai padarė ir, kad meluoti negerai ir kad jam kas nors irgi taip padarys. Na maždaug taip. Bet žinoma nei aš jo ieškosiu nei ka.
GV, kaip tau smagu, kad gali eiti pogulio biggrin.gif
Aš ir noriu, bet man dar dirbti ir dar į paskaitas žigiuoti verysad.gif
Atsakyti
Kaip jūs man visos patinkat bigsmile.gif skaitau jūsų pokalbius kaip kokią gerą knygą smile.gif
Labai smagu būtų prisijungti, bet kad dabar juočiuosi tokia tik egzistuojanti, nieko mano gyvenime nevyksta. Paskutinį kartą su ašarom skyriausi prieš gerus metus, tai viskas jau visai praėję. Dabar turiu šalia ko naktį šildytis unsure.gif Na bet kuo aš panaši i jus, tai kad vis dar laukiu savo tikros meilės. Kiek jau visko pas mane yra buvę, meilės dar nė karto nebuvo... verysad.gif kartais mąstau, kad aš tik nemoku mylėti, nes tu mylėtinų žmonių tikrai buvo...
Ir dar labai mielai prie jūsų prisijungčiau jamant Vilnių drinks_cheers.gif be proto myliu tą miestą ir vis tikiuosi, kad kada nors kas nors taip pasisuks, kad vistik aš gyvensiu ten... ax.gif
Šiaip sėkmės jums visoms, ir toliau taip... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 19 spalio 2007 - 14:47
Pliurpos biggrin.gif

Niekaip prie jūsų neprisėdu, stalas aplkrautas popieriais, visokius galus reikia tavrkyti, tuo man nepatinka komandiruotės - kai grįžti, sunku įsivažiuoti.

Hmmm.. ką praleidau? Aš paskutinį kartą klubinausi Čekijoje su slidinėtojų kompanija, buvo labai smagu ir labai neblaivu. O šiaip neturiu tokios bliuskos, su kuria galėčiau eiti į klubą. Na, amžina bėda - nėr kuo apsirengti.. doh.gif

Mano a la buvusysis draugelis rašinėja visokias nesąmones, na bet po tų visų uzbekų ir kirgizų dėmesio ir aš labai jau išlepau, ir pasakymas "..bet kokia tu graži, aš vis prisimenu, kokia tu nuostabi..." nu kažkaip pelėsiais dvelkia biggrin.gif

Va. Kas dar? Bandysiu šiandien važiuoti išsiaiškinti koks mano kraujas, reikia mažą berniuką gelbėti... Beje, gal kurios jūsų I grupė teigiamas? Labai skubiai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 19, 13:10)
Kur kada kaip ir kiek?
??????
Plačiau prašom.

Parduoda TIKETA. Kol kas dar yra pigesniu,t.y. po 150 lt. Brangu ir tiek,ale labai man jis patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 19, 10:52)
Klausimas ne į temą: kaip rašai žinutę? Per mobiliuką ar per laptopą?

Vos nepamiršau : sėkmės

nelabai pasiseke man kolis, bet velniai jo nemate. jei jau meilej nesiseka, galetu bent moksluose sektis, bet matyt nelemta taip man. doh.gif nu nesvarbu jau.

o populi tavo klausimo nesupratau. blush2.gif kaip kai kaip rasau? rasau kompu (stacionariu),o ka?
Papildyta:
ooo apie enriques koncerta jau pradzioje savaites uzmaciau, bet dar bilietu nepardavinejo ax.gif o dabar jau parduoda thumbup.gif labai noriu nueiti, bet kainyte tai didoka doh.gif reikia greit nusprest ir pirktis arba ne. tikiuosiu kad jei nusipirksiu neikis kokio atsiskaitymo ta diena ar kita diena doh.gif zinot kaip tie kiaulystes desniai veikia
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 19, 15:51)
Pliurpos biggrin.gif

Mano a la buvusysis draugelis rašinėja visokias nesąmones, na bet po tų visų uzbekų ir kirgizų dėmesio ir aš labai jau išlepau, ir pasakymas "..bet kokia tu graži, aš vis prisimenu, kokia tu nuostabi..." nu kažkaip pelėsiais dvelkia biggrin.gif

Čia tas tavo iš tų dviejų paskutinių? bigsmile.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 10 19, 15:43)
Kaip jūs man visos patinkat  bigsmile.gif  skaitau jūsų pokalbius kaip kokią gerą knygą  smile.gif

Čia paskaitinėjus, parašinėjus ir man nuotaika visada pagerėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 19, 15:24)
Čia tas tavo iš tų dviejų paskutinių?  bigsmile.gif  schmoll.gif

Aga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 10 19, 15:43)
Kaip jūs man visos patinkat  bigsmile.gif  skaitau jūsų pokalbius kaip kokią gerą knygą  smile.gif
Labai smagu būtų prisijungti, bet kad dabar juočiuosi tokia tik egzistuojanti, nieko mano gyvenime nevyksta. Paskutinį kartą  su ašarom skyriausi prieš gerus metus, tai viskas jau visai praėję. Dabar turiu šalia ko naktį šildytis  unsure.gif  Na bet kuo aš panaši i jus, tai kad vis dar laukiu savo tikros meilės. Kiek jau visko pas mane yra buvę, meilės dar nė karto nebuvo...  verysad.gif  kartais mąstau, kad aš tik nemoku mylėti, nes tu mylėtinų žmonių tikrai buvo...
Ir dar labai mielai prie jūsų prisijungčiau jamant Vilnių  drinks_cheers.gif  be proto myliu tą miestą ir vis tikiuosi, kad kada nors kas nors taip pasisuks, kad vistik aš gyvensiu ten... 
Šiaip sėkmės jums visoms, ir toliau taip...  4u.gif

hanariete, imk tris balionus 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir užsuk pas mus dažniau thumbup.gif
Net jei ir turi kas šoną pašildo - vistiek užsuk su mumis paplepėti! Mūsų čia puse iš Vilniaus, pusė iš Kauno, tad ir ten ir ten kokį kartą susimatysim ir paplepėsim.
O šiaip ne visos čia tokios vienišos kaip atrodo, antai Dovyyyle jau vaikšto su susisukusia galva nuo Cepelinų Vyro lotuliukas.gif GV tai vis neišsirenka geriausia, tai pramėto visus į šonus lotuliukas.gif powerpuff negali atsižavėti Skype privalumais lotuliukas.gif Žodžiu tikrai neliūdim ir bendrą kalbą visos rasim - vienišos ir nevisai vienišos. Svarbiausia kad esam TROKŠTANČIOS TIKROS MEILĖS thumbup.gif

Oi kokios mes nuostabios! Negaliu Jumis atsidžiaugti yahoo.gif
Va Jums daina apie laimingą pabaigą:
Mika - Happy Ending

Šiandien aš super džiaugsminga bis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 19, 15:32)
Šiandien aš super džiaugsminga bis.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 19, 16:37)

Nu alaus, tai alaus, kaip pasakysi Prancūziškoji Mergiote thumbup.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 19, 15:40)
Nu alaus, tai alaus, kaip pasakysi Prancūziškoji Mergiote  thumbup.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

laugh.gif šiandien mūsų skyrius (cielos trys senmergės) darom arabišką senmergių vakarėlį. Dar vieną senmergę iš ministerijos nusigriebėm. Bus daug vyno, daug plepalų apie diedus, ojei, visko bus.. biggrin.gif Esam darę sušio vakarėlį, labai pavykęs buvo tongue.gif
Atsakyti