Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Vakare, man atrodo, kad daug labiau veikia ne oras, o parketo kalimas man vakar, powerpuff šiandien lotuliukas.gif Todėl ir nesinori nieko biggrin.gif
O šiaip tai aš irgi namie nesėdėsiu, tik daug vėliau vakare ketinu išlysti, nes dabar nesenai gryžau iš parduotuvių, tai visai norisi šiek tiek ir patinginiauti biggrin.gif
Atsakyti
Na tai tuomet pasakokit, kaip šiaip gyvenat? smile.gif
Aš beje, nusipirkau tą knygą "Ar jis yra tas tikrasis" lotuliukas.gif
Asmeniniuose santykiuose - su manuoju vis labiau viskas į pabaigą eina, jaučiuosi keistai.
Atsakyti
O tai gal norit vakare kur pasišokti? Ieškau kompanijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sušalusi @ 2007 10 13, 18:19)
O tai gal norit vakare kur pasišokti? Ieškau kompanijos smile.gif

Aš nelabai galiu, nes dar nevisai pasveikusi. Nors šiaip, jei tau dažnai trūksta kompanijos, tai visai sutikčiau nueiti į kokį renginį, nes pati viena dar irgi nėjau niekad blush2.gif Aš nežinau kaip man dabar seksis gyventi - nes dauguma draugių kaip tik ištekėjo šią vasarą, o aš išsiskyriau smile.gif Bendrauju daugiau su broliais ir tėčiu. O kartais viena kur pablūdiju smile.gif
Atsakyti
Aha, aš mielai kartu smile.gif

Paskaičiavau dabar, kad jau greitai bus 4 metai, kai namie sėdžiu. Aišku, retsykiais nueinu į klubą, ar kavinę, bet retai. Praktiškai tiek laiko ir antrosios pusės neturiu. Tai kartais stogas važiuoja nuo vienatvės.
Atsakyti
Haha, na manau Vakare visai nieko ta knygutė bus biggrin.gif kokį šaltą rudens vakarą turėtų sueiti thumbup.gif
O dėl skyrybų, visos čia tą patį išgyveno.. Keistas jausmas kai lieki vienas, bet paskui pripranti 4u.gif Svarbiausia išmokti džiaugtis gyvenimu ir be vyro drinks_cheers.gif

O į šokius aš kažkaip nemėgėja vaikščioti biggrin.gif Prisišoku kitur ax.gif
Atsakyti
Oi kaip senai šeštadienį namie beleidau biggrin.gif Ale džiaugiuosi, ramyyybė 4u.gif
Ką jūs veikinėjat? Laukiu įspūdžių kokių nors biggrin.gif

O aš šį vakarą vėl mačiau krentančią žvaigždę! Jau šį rudenį ant to man sekasi lotuliukas.gif Kiba noras išsipildys yahoo.gif
Atsakyti
Vakarą leidžiu namie. Valgau naktipiečiams obuolių sūrį ir žiūriu visas Šreko dalis. Va ten tai meilė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 13, 23:39)
Vakarą leidžiu namie. Valgau naktipiečiams obuolių sūrį ir žiūriu visas Šreko dalis. Va ten tai meilė biggrin.gif

Ooo aš irgi turiu obuolių sūrio bigsmile.gif jau metai kokie stovi lotuliukas.gif Bet įtariu dar geras lotuliukas.gif

O Šrekas man irgi nerealiai patinka thumbup.gif Ir istorija, ir personažai, ir muzika wub.gif Visada jį miniu tarp savo TOP filmukų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 13, 23:43)
Ooo aš irgi turiu obuolių sūrio bigsmile.gif  jau metai kokie stovi  lotuliukas.gif  Bet įtariu dar geras  lotuliukas.gif

O Šrekas man irgi nerealiai patinka  thumbup.gif  Ir istorija, ir personažai, ir muzika  wub.gif  Visada jį miniu tarp savo TOP filmukų  drinks_cheers.gif

Mano irgi pernykštis, bet kai metu rūkyt tiks ir pernykštis smile.gif
Ir muzika graži. Į jų medaus mėnesį negaliu atsižiūrėt wub.gif
Aš ir noriu.
Trep trep kojele...

Kaži kur kitos merginos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 13 spalio 2007 - 22:55
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 13, 23:54)
Mano irgi pernykštis, bet kai metu rūkyt tiks ir pernykštis smile.gif
Ir muzika graži. Į jų medaus mėnesį negaliu atsižiūrėt wub.gif
Aš ir noriu.
Trep trep kojele...

Kaži kur kitos merginos?

Aš irgi nooooriu bigsmile.gif
powerpuff tai greičiausiai gydosi tuo pačiu, kuo vakar susirgo hihihi.gif
Atsakyti
Ale abzoryte atspejai lotuliukas.gif Katik grizau is baliuko...jauciu ryt vel nusimato parketo klojimas lotuliukas.gif
Atsakyti