QUOTE(powerpuff @ 2007 10 13, 01:14)
Sveikute Dolce

Su ex jau taskas kaip blynas padetas. Tegu gyvena sau laimingas..Jau nebesitikiu nieko is jo. Paskauda dar sirdi kartais, bet zinau, kad ne del jo o del suduzusiu svajoniu..Oj isivaizduoju kaip tau dabar sunku, kiek minciu visokiu..Laikykis mergyt
Sveikute, nu mergyt laikykis

....Gal taip ir geriau, kam tau kankintis jei tas zmogus, taves nebrangino ir nevertino....Nezinau net ir ka parasyt....Laikykis
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 10 13, 12:20)
LAbas rytas :)Kazkuri man parase pradzioj temos, kad meile ateis kada mes jos nelauksim, na ir ta tema turiu toki pastebejima: vakar vakare supratau, kad tu kuriuos isimyliu as is tikruju neisimyliu, tai tiesiog zmones kuriuos sutinku savo kelyje ir kurie man suteikia arba dziaugsmo, arba ikvepimo, polekio, arba kanciu, arba malonumu... supratau, kad iki siol nieko nemylejau ir visos meiles kancios tebuvo is meiles be atsako sau paciai. Todel dabar nebelaukiu meiles - kada bus, tada gerai. Bet linksminuosi su tais, kuriuos sutinku ir tiek. Va dabar su savo senu gerbeju nuo vakar vakaro... rasau is jo kompo, jis vonioj

o kita diena, kuria nors diena, kai visai apie tai negalvosiu - sutiksiu ta, kuri is tikruju pamilsiu...
na, gal banalybiu prirasiau, bet man paciai tai nauja kolkas
Labas rytas, sulauksim mes tos meiles

....abipuses...Geros dieneles tau