Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Sveikos mergaites 4u.gif Atejau,kol perskaiciau viska, oi kiek prirasyta, nors turiu pastebet,kad truputi maziau cia bunate, maziau pokalbiu.
As naujienu jokiu neturiu. Ryt isvaziuoju pas gimines, butinai reikia,reikalu turiu svarbiu ir negaliu atidet. Oras tragiskas, nelabai tokiu oru norisi vairuot kazkur,o dar kai masina nevisai patikima atrodo, pirmadieni pas meistrus keliaus, tegul ziuri ka pataise ir ko nepadare.
Taigi susitikime negalesiu sudalyvaut.
Nuotaika ? apatija tokia. Kaip be minciu...... Skaitineju, krapstaus namuose.......darbe pekla, stresu pilna...Na, naujo kazko grazaus nera.
Nuo kitos savaites pradedu gert papildus saujomis, gal kas keisis su sveikata, nes laukt kazko ir nezinia ko na kvaila. o daryt nedaro nieko.
Atsakyti
Sveikute Dolce 4u.gif Su ex jau taskas kaip blynas padetas. Tegu gyvena sau laimingas..Jau nebesitikiu nieko is jo. Paskauda dar sirdi kartais, bet zinau, kad ne del jo o del suduzusiu svajoniu..Oj isivaizduoju kaip tau dabar sunku, kiek minciu visokiu..Laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
LAbas rytas :)Kazkuri man parase pradzioj temos, kad meile ateis kada mes jos nelauksim, na ir ta tema turiu toki pastebejima: vakar vakare supratau, kad tu kuriuos isimyliu as is tikruju neisimyliu, tai tiesiog zmones kuriuos sutinku savo kelyje ir kurie man suteikia arba dziaugsmo, arba ikvepimo, polekio, arba kanciu, arba malonumu... supratau, kad iki siol nieko nemylejau ir visos meiles kancios tebuvo is meiles be atsako sau paciai. Todel dabar nebelaukiu meiles - kada bus, tada gerai. Bet linksminuosi su tais, kuriuos sutinku ir tiek. Va dabar su savo senu gerbeju nuo vakar vakaro... rasau is jo kompo, jis vonioj wink.gif o kita diena, kuria nors diena, kai visai apie tai negalvosiu - sutiksiu ta, kuri is tikruju pamilsiu...
na, gal banalybiu prirasiau, bet man paciai tai nauja kolkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 13, 01:14)
Sveikute Dolce 4u.gif  Su ex jau taskas kaip blynas padetas. Tegu gyvena sau laimingas..Jau nebesitikiu nieko is jo. Paskauda dar sirdi kartais, bet zinau, kad ne del jo o del suduzusiu svajoniu..Oj isivaizduoju kaip tau dabar sunku, kiek minciu visokiu..Laikykis mergyt 4u.gif

Sveikute, nu mergyt laikykis console.gif ....Gal taip ir geriau, kam tau kankintis jei tas zmogus, taves nebrangino ir nevertino....Nezinau net ir ka parasyt....Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 10 13, 12:20)
LAbas rytas :)Kazkuri man parase pradzioj temos, kad meile ateis kada mes jos nelauksim, na ir ta tema turiu toki pastebejima: vakar vakare supratau, kad tu kuriuos isimyliu as is tikruju neisimyliu, tai tiesiog zmones kuriuos sutinku savo kelyje ir kurie man suteikia arba dziaugsmo, arba ikvepimo, polekio, arba kanciu, arba malonumu... supratau, kad iki siol nieko nemylejau ir visos meiles kancios tebuvo is meiles be atsako sau paciai. Todel dabar nebelaukiu meiles - kada bus, tada gerai. Bet linksminuosi su tais, kuriuos sutinku ir tiek. Va dabar su savo senu gerbeju nuo vakar vakaro... rasau is jo kompo, jis vonioj wink.gif o kita diena, kuria nors diena, kai visai apie tai negalvosiu - sutiksiu ta, kuri is tikruju pamilsiu...
na, gal banalybiu prirasiau, bet man paciai tai nauja kolkas  4u.gif

Labas rytas, sulauksim mes tos meiles wub.gif ....abipuses...Geros dieneles tau
Atsakyti
Labas rytas visom 4u.gif Oj bloga as..nenuejau i paskaitas.. g.gif Katik atsibudau tai taip juokinga pasidare-vakar per skype vyko virtualus vakarelis-su draugem ir visais kas prisijunge girtuokliavom online lotuliukas.gif pamenu cia sm kazkada panasu vakareli suorganizavusios buvot drinks_cheers.gif Nu bet galva dabar plysta.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Atsikėliau ir nusigandau- langai trata nuo vėjo. Sėdžiu po pora gerulių megztinių ir striuke. Ir vistiek šalta. Kur vasara? Reikia šilumos, saulės. Ir skubiai.

Powerpuff, nieks kits čia nekalts..mergužėle tu pati tongue.gif O jei ką tai nuo ko pasveikai tuom ir gydykis biggrin.gif Bet turiu perspėti, jog alkoholis kenkia sveikatai biggrin.gif

Abzoryte, parketą jau suklojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 13 spalio 2007 - 12:10
powerpuff, parketo kalimo kompanija iš mano galvos persikėlė į tavąją lotuliukas.gif
Oi užjaučiu mergyt, užjaučiu biggrin.gif Gerk daug skysčių ir pasistenk dar numigti šiek tiek biggrin.gif Miegas geriau už viską thumbup.gif

Naoko, berods aš ir kartoju nuolat, kad nėra čia ko laukti drinks_cheers.gif Teisingas požiūris thumbup.gif

GV, DG, Dxija, CrazySun, Vilte, Vakare, populi - visoms nuostabios dienelės šiandien ploja.gif

Aš lekiu pro baldų parduotuves prasinešiu. Ir taip jau visą rytą SM praleidau doh.gif
O kaip ten mūsų meetas? biggrin.gif Kaip suprantu, kadangi iniciatyvos mažoka, tai ir nuplaukė? biggrin.gif

Nu bėgu ruoštis, dar už kelių minučių prisėsiu pasižiūrėt ar nėra naujienų iš jūsų lotuliukas.gif
Atsakyti
jooo parketo kalimas vyksta pilnu tempu bash.gif lotuliukas.gif pabandysiu dar nusnaust..del myto ir ir as pasebejau, kad entuziazmo nedaug..bet gal yra dar norinciu?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 13, 13:17)
jooo parketo kalimas vyksta pilnu tempu bash.gif  lotuliukas.gif  pabandysiu dar nusnaust..del myto ir ir as pasebejau, kad entuziazmo nedaug..bet gal yra dar norinciu?

aš tai įtariu šiandien jau tingiu.. bo tik 2 val būsiu mieste, ten turbūt užtruksiu iki 5.. tada norėsis namo pavalgyti.. tai net nežinau, entuziazmo šiandien mažoka.. gal po vakarykščio parketo kalimo čia man taip lotuliukas.gif
Bet jei kažkas rinktųsi, tai įtariu prisijungčiau biggrin.gif
Nu žodžiu aš apie 5 val prisijungsiu pažiet ar ką nors nusprendėt biggrin.gif Jei kas nors sutarsit ką nors - mane galit kaip ir priskaičiuot (ant 18 val prisijungčiau).

Išbėėėėgu yahoo.gif
Atsakyti
Laba visoms,

ir kurgi entuziazmas visų išgaravo???? Bet visgi gal susieinam kur nors pasėdėti, pasižmonėti??? A?

Aš su malonumu iki miesto atvažiuočiau smile.gif Lauksiu prisijungiančių smile.gif

Geros dienos smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš irgi užlėkiau pažiūrėti kaip čia tie reikalai su meetu smile.gif Jei bus besirenkančių - prisijungsiu irgi. Jei ne, tai lauksim kito meeto smile.gif
Atsakyti
Oj negaliu mergaites-kaip tik ant pagiriu toki vaizdeli radau apie girtavima lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikiuosi ir jus pralinksmins lotuliukas.gif http://www.cha.lt/20...3/gaivumas.html
Atsakyti