Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantai

Apklausa: Kokį dezodorantą naudojate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 23, 23:39)
Aš irgi galvojau kad man greitai sueina, bet rexona man kažkaip skalsesnis, na jo nereikia daug (nors purškiu daugokai) ir gerai apsaugo nuo prakaito  ax.gif  Anksčiau naudojau tik rutulinius, bet pasiilgau purškiamų ir dabar pas mane beveik vien purškiami, tie rexonos, nes ir kvapai ir poveikis patinka  wub.gif

O man rutuliniai ne patinka,nes neturiu kantrybes laukti pakelusi pazastis kol isdzius dezodorantas doh.gif ir man tie rutuliniai,sudaro dregnumo jausma pazastyse,labai nemalonu,uztad jau kelinti metai turbut,kai naudoju tik purskiamus,rexonos irgi patinka,bet dabar,kaip itariu prie garnier prilipsiu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 04 24, 16:53-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 04 24, 16:53)
O man rutuliniai ne patinka,nes neturiu kantrybes laukti pakelusi pazastis kol isdzius dezodorantas doh.gif  ir man tie rutuliniai,sudaro dregnumo jausma pazastyse,labai nemalonu,uztad jau kelinti metai turbut,kai naudoju tik purskiamus,rexonos irgi patinka,bet dabar,kaip itariu prie garnier prilipsiu ax.gif  mirksiukas.gif

Aš apskritai naudoju deziką vieną kartą per dieną-vakare, ir man išlaiko rexona iki kito vakaro, nes jei ryte purškiu tai nespėja išdžiūt ax.gif
Atsakyti
Nivea rutulinį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *4ever: 25 balandžio 2010 - 18:08
Adidas rutulinį naudoju. Labai patinka kvapas ir laiko gerai. Dar priedo kartais Driclor panaudoju, tai man per akis smile.gif
Atsakyti
siuo metu garnier naturals paciausias wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 04 25, 21:14)
Adidas rutulinį naudoju. Labai patinka kvapas ir laiko gerai. Dar priedo kartais Driclor panaudoju, tai man per akis smile.gif

drinks_cheers.gif aš lygiai taip pat.
Atsakyti
S.m. AVON rutulini
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 24, 21:11)
Aš apskritai naudoju deziką vieną kartą per dieną-vakare, ir man išlaiko rexona iki kito vakaro, nes jei ryte purškiu tai nespėja išdžiūt  ax.gif

O as atvirksciai,ryte naudoju smile.gif vakare po duso,nieko bebepurskiu,leidziu odai pakvepuoti bent per nakti biggrin.gif
Atsakyti
as ir vakare nenaudoju tik is ryto loccitane verbenos
Atsakyti
Siaip naudodavau FA rutulini, bet dabar turiu rutulini is AVON ax.gif
Atsakyti
Man tinka ir patinka "Margaritos" rutuliniai, pries kokia savaite neradusi savo, galvojau nusipirksiu irgi lietuviska "Rasos" ( http://www.biok.lt/c...70001331378.jpg ), kazkoki nematyta, gal naujove... tai patikekit.... dabar nezinau kada galesiu kuo nors teptis. Ir ieskau kaip galeciau pati sau padeti situo nemaloniu klausimu. verysad.gif Isberimas, niezulys nerealus... doh.gif Aisku pati kalta, bet su naujovemis atsargiai patariu 4u.gif Ir dar sitaip meluoja gamintojai - ant buteliuko rasoma"be alkoholio", o paskaicius smulkiau sudeti... alkoholio sudety yra, ir dar net dvieju rusiu... baisu. doh.gif
Tiesa dar geras ir skaniai kvepia NIVEA ENERGY FRESH( http://boots.scene7....mp;op_sharpen=1 ). Man patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 30 balandžio 2010 - 10:52
O jums būna, kad nusipirkus dezodorantą iš pradžių tinka. Viskas gerai, o po kiek laiko jau jis nebepanaikina kvapo g.gif
Man pastoviai taip... Gal oda pripranta g.gif
Atsakyti