Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantai

Apklausa: Kokį dezodorantą naudojate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man visgi labiausiai tinkantis ir patinkantis yra rexona pieštukinis dezodorantas. smile.gif
Atsakyti
Sveikos as naudoju rutulini is Green People, naturalu be parabenu. Man visaj geras, aisku apsaugo ne taip gerai kaip kiti nuo prakaito, bet kadangi smarkiai neprakaituoju tai man liux.
http://www.greenpeop...orant-75ml.aspx
Atsakyti
Ar bandet kuri ta nauja Nivea Calm&Care?
user posted image
Atsakyti
garnier su mineralais man visai netiko ir nepatiko, nebent pusdieniui, ilgiau schmoll.gif , o raso 48 val doh.gif
Atsakyti
Pats geriausias dezodorantas Adidas thumbup.gif . O nuo Margaritos tai taip pazastis isbere, niežtet pradejo.. Nenaudosiu daugiau jo schmoll.gif
Atsakyti
Man Adidas rutulinis superinis thumbup.gif jau antra ar trecia naudoju. Dabar dar nusipirkau Garnier rutulini su mineralais, susiviliojau akcija, bet dar neisbandziau smile.gif
Atsakyti
O man garnier mineralinis (pieštukinis) labai patiko, na ne 48 valandas aišku laiko, bet kokią parą tai tikrai, dabar gal mažiau, nes labai karštos dienos smile.gif
Atsakyti
Rexona atlaiko karščius, prakaitavimo iki galo nesustabdo, kas nemanau kad įmanoma, nes siaubingai karšta ir dušna, bet nuo blogo kvapo apsaugo 100 procentų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2010 05 18, 14:22)
Ar bandet kuri ta nauja Nivea Calm&Care?

Aš bandžiau.
Kadangi tik vieną dieną kol kas,tai nieko daugiau negaliu pasakyti,dėl tos odos,tačiau prakaito kvapas neprasimušė

Bet kadangi nesu Nivea gerbėja,tai vistik rinkčiausi arba Garnier arba Adidas
Atsakyti
Labai nepatinka "Declare" rutulinis dezodorantas, neapsaugo visos dienos doh.gif
Atsakyti
As uz rutulini 4u.gif
Atsakyti
Man irgi rutuliniai labiau patinka ir į sporto klubą, kelionę patogu įsimest rolleyes.gif
Atsakyti