as uz purskiama nes papurskus pazastys beveik iskar lieka sausos o nuo tu rutuliniu visokiu buna dregan ir tepa rubus nesvarbu net jei bespalviai, arba turi eit iskelus rankas ir laukt kol nudzius
QUOTE(mimi88 @ 2013 03 08, 15:43)
as uz purskiama nes papurskus pazastys beveik iskar lieka sausos o nuo tu rutuliniu visokiu buna dregan ir tepa rubus nesvarbu net jei bespalviai, arba turi eit iskelus rankas ir laukt kol nudzius
Man irgi nepatinka tie slapi rutuliniai, bandziau naudoti, bet taip nemalonu, ypac kai buna salta ryte.
Purskiami irgi nepatinka, nes nepatogu naudoti, vis tiek apsipurskia i sonus, plius nenoreciau aerozolinio purskalo naudoti kasdien, dar jei pamirsti pasinaudoti pries apsirengiant. Del to naudoju tik piestukinius, dazniausiai Dove arba Nivea, siuo metu Nivea jautriai odai, be jokio kvapo, man patinka.
Siaip nustebau, kad daugumai pasisakiusiuju patinka tie rutuliniai, as nepastebejau, kad jie geriau apsaugotu nuo prakaito, nei piestukiniai, isbandziau tai visokius.
Man Biotherm Deo Pure Roll-On

QUOTE(_elena_ @ 2013 03 25, 23:43)
Naudoju šitą dabar, bet man tai jis nepatinka. Labiausiai dėl to, kad pro tą rutuliuką prasiskverbia daug antiperspiranto, tai per daug pritepa. O apsaugo gerai.

Vyrui lb.patinka tas druskos akmuo,o man siaip sau

Naudoju rutulinius dezodorantus, ir niekada nejauciau diskomforto del dregnu pazasciu, ir niekada nebuvo problemu su drabuziu balinimu.
Kelis kartus esu bandzius purskiamus, nepasakyciau, kad yra kazkokiu konkreciu problemu, bet ar jums jie nesibaigia zymiai greiciau negu rutuliniai? Gal as tiesiog purskiu per daug.
Kelis kartus esu bandzius purskiamus, nepasakyciau, kad yra kazkokiu konkreciu problemu, bet ar jums jie nesibaigia zymiai greiciau negu rutuliniai? Gal as tiesiog purskiu per daug.
QUOTE(laurynalaurynele @ 2013 02 28, 16:14)
kaip kazkas minejo forever living
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 02 28, 17:47)
o jį perkate tiesiai iš internetinio puslapio ar kitur?
šiuo metu ši naudoju, man jis juodus drabužius tikrai tepa, gal mažiau nei kiti bet tepa, bet išsiskalbia, nes anksčiau turėjau kur tepa ir neišsiskalbdavo
NIVEA pieštukinis dezodorantas JUODA IR BALTA, SKAIDRUS
http://www.nivea.lt/...ite-clear-stick
NIVEA pieštukinis dezodorantas JUODA IR BALTA, SKAIDRUS
http://www.nivea.lt/...ite-clear-stick