QUOTE(comep @ 2007 11 25, 20:08)
Kiek kainuoja ,koks poveikis ,galvoju aš irgi apie jį ,tiesą sakant užsiprašiau ,tačiau nesulaukiu niekaip?

QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 24, 17:36)
as irgi sita naudojau,mama piesutkini,bet man atsibodo po kiek laiko,pradejau keist i adiddasa,eucerina,bet eucerinas neapsaugojo labaiv

Papildyta:
amway rutulinis apie 26lt man rodos kainuoja gamintojo kaina

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 18, 23:51)
Kiek kainuoja ,koks poveikis ,galvoju aš irgi apie jį ,tiesą sakant užsiprašiau ,tačiau nesulaukiu niekaip? 

nesulaukiu as jo
eina sikti tegul
kaina lyg ir buvo nurodyta ~29lt
tai nusipirkau TBS muskuso dezika, 'gerulis'

O as prisiskaiciau visokiu baisiu dalyku apie aliuminio poveiki ir issigandau
Tipo negerai pazastims jis, didina vezio tikimybe, kadangi pazastys yra depiliuojamos, skutamos ir pan., tad aliuminis patenka tiesiai i kuna
Tai nusipirkau Davidoff Cool water, tikrai neblogas, daugmaz neturi blogu medziagu
Aisku, kainuoja apie 80lt

šiuo metu naudoju rutulinį nivea, bet turiu ir purškiamą dove
šiaip nesu geriausio atradus, periodiškai kaitalioju

šiaip nesu geriausio atradus, periodiškai kaitalioju
Šiuo metu naudoju eucerin. Visai patinka, neerzina odos ( kas su dauguma būdavo) ir šiaip savo funkcija gerai atlieka

Visada naudojau piestukini ir maniau, kad i nieka jo nekeisiu, bet pabandziau rutulini "Adidas" ir daug labiau patiko - jau nebesuskaiciuoju kiek kartu ji perku

QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 29, 20:57)
Visada naudojau piestukini ir maniau, kad i nieka jo nekeisiu, bet pabandziau rutulini "Adidas" ir daug labiau patiko - jau nebesuskaiciuoju kiek kartu ji perku 

man irgi adidas pats geriausias. bet dabar kazkoks prastesnis pasidare, gal is kitur veza

QUOTE(katalike @ 2008 01 30, 00:47)
man irgi adidas pats geriausias. bet dabar kazkoks prastesnis pasidare, gal is kitur veza
kur rasti pirkt, kad kokybe butu kaip priklauso?

As paprastai perku prekybos centruose. Kokybe nesiskundziu