Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantai

Apklausa: Kokį dezodorantą naudojate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
o as kaip tik naudojo Fa purskiama, ir ne del to kad kvepetu, man kazkaip jis kaip tik sulako ta prakaita, vienu zodziu, piestukiniai isvis nepatiko, dar nadojau nivea rutulinius, visai nieko tik nervuodavo laukt kol nudzius, o purskiami man geriausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 11 25, 20:08)
kaip tik uzsisakiau
tikiuos kad nenuvils  ax.gif

Kiek kainuoja ,koks poveikis ,galvoju aš irgi apie jį ,tiesą sakant užsiprašiau ,tačiau nesulaukiu niekaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 24, 17:36)
rutilinį naudoju iš Amway, neužkemšantį porų  thumbup.gif

as irgi sita naudojau,mama piesutkini,bet man atsibodo po kiek laiko,pradejau keist i adiddasa,eucerina,bet eucerinas neapsaugojo labaiv doh.gif o dbaa nusipirkau allison tepama kremini,ziuresiu kas bus,ryt isbandysiu 4u.gif
Papildyta:
amway rutulinis apie 26lt man rodos kainuoja gamintojo kaina 4u.gif bet siaip geras,tas bakterijas panaikina,kvapa,o poru neuzkemsa kaip kiti,panaudosiu savo kremini ir matyt grisiu prie amway biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 19 gruodžio 2007 - 00:10
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 18, 23:51)
Kiek kainuoja ,koks poveikis ,galvoju aš irgi apie jį ,tiesą sakant užsiprašiau ,tačiau nesulaukiu niekaip? biggrin.gif

nesulaukiu as jo
eina sikti tegul
kaina lyg ir buvo nurodyta ~29lt
tai nusipirkau TBS muskuso dezika, 'gerulis' rolleyes.gif
Atsakyti
O as prisiskaiciau visokiu baisiu dalyku apie aliuminio poveiki ir issigandau verysad.gif Tipo negerai pazastims jis, didina vezio tikimybe, kadangi pazastys yra depiliuojamos, skutamos ir pan., tad aliuminis patenka tiesiai i kuna blink.gif Tai nusipirkau Davidoff Cool water, tikrai neblogas, daugmaz neturi blogu medziagu rolleyes.gif Aisku, kainuoja apie 80lt doh.gif
Atsakyti
as tai naudoju rexona rutulini, man pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
šiuo metu naudoju rutulinį nivea, bet turiu ir purškiamą dove ax.gif
šiaip nesu geriausio atradus, periodiškai kaitalioju
Atsakyti
naudoju kūno mineralą "thai", bet nepasakyčiau, kad nuo gausaus prakaitavimo padėtų ax.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju eucerin. Visai patinka, neerzina odos ( kas su dauguma būdavo) ir šiaip savo funkcija gerai atlieka ax.gif
Atsakyti
Visada naudojau piestukini ir maniau, kad i nieka jo nekeisiu, bet pabandziau rutulini "Adidas" ir daug labiau patiko - jau nebesuskaiciuoju kiek kartu ji perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 29, 20:57)
Visada naudojau piestukini ir maniau, kad i nieka jo nekeisiu, bet pabandziau rutulini "Adidas" ir daug labiau patiko - jau nebesuskaiciuoju kiek kartu ji perku  smile.gif

man irgi adidas pats geriausias. bet dabar kazkoks prastesnis pasidare, gal is kitur veza sad.gif kur rasti pirkt, kad kokybe butu kaip priklauso?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 30, 00:47)
man irgi adidas pats geriausias. bet dabar kazkoks prastesnis pasidare, gal is kitur veza sad.gif kur rasti pirkt, kad kokybe butu kaip priklauso?

As paprastai perku prekybos centruose. Kokybe nesiskundziu g.gif Tik daznai buna sunku rasti megstamiausios rusies - "Fresh" dezodorantu.
Atsakyti