as irgi fresh. pirkdavau "iki" ir "rimi" parduotuvėse, gerai buvo, tik paskutinįsyk ten perkant kazkoks netoks pasirode. o va, neseniai rimi pirkau fresh jau baltam buteliuke buvo, kas man visai nepatinka, nes nei matosi, kiek liko ir konsistencija ne bespalvė, o balta - taigi teplioja rūbus. nesuprantu, kodel pakeite.
Jau nežinau kiek laiko tik rutulinius naudoju
kažkada visus iš eilės bandžiau - bet jokie kiti nepatiko

Naudoju kremini vyriska
niu kad kvepia man skaniai

As jau pora metu naudoju tik rutulinius. Patinka, jog be apsaugos dar teikia ir dreknimo pojuti, o kiek naudojau piestukinius tai kaiptik susidare ispudis kad sausina oda
Man geriausi Rexona.

siuo metu naudoju nivea rutulini - niu super, labai gerai prakaita sulaiko, jokio kvapo

Ir ko tik as neisbandzius
visi, rutuliai, piestukiniai , purskemi, mineralas. Siuo metu naudoju nivea rutulini
o va, tas mineralas man visai nepadeda
nusipirkau, pasitepiau pora kartu ir padejau salin. Pazystu viena mergicka, kuriai dezodoranto uztenka 4 men
neisivaizduoju kaip taip taupiai prasisukt galima

QUOTE(No_Angel* @ 2007 10 11, 21:38)
tas nivea paskutinis Š.... pasitepi o

TBS rutulinis man
.

man labiausiai patinka pieštukiniai, tik tiek, kad jie tepa rūbus

Man seniau labai patiko Nivea rutulinis, bet neseniai mama nupirko pieštukinį Amway'aus tai dabar tik tą vieną naudoju. Jokio pašalinio kvapo

o as visai patenkinta "Margaritos" rutuliniu dezodorantu. Man kvapas neblogas, gal kiek per intensyvus