Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantai

Apklausa: Kokį dezodorantą naudojate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as irgi fresh. pirkdavau "iki" ir "rimi" parduotuvėse, gerai buvo, tik paskutinįsyk ten perkant kazkoks netoks pasirode. o va, neseniai rimi pirkau fresh jau baltam buteliuke buvo, kas man visai nepatinka, nes nei matosi, kiek liko ir konsistencija ne bespalvė, o balta - taigi teplioja rūbus. nesuprantu, kodel pakeite.
Atsakyti
vasarą geriausia purškiamas arba rutulinis manau
Atsakyti
Jau nežinau kiek laiko tik rutulinius naudoju g.gif kažkada visus iš eilės bandžiau - bet jokie kiti nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 31 sausio 2008 - 17:56
Naudoju kremini vyriska wink.gif niu kad kvepia man skaniai
Atsakyti
As jau pora metu naudoju tik rutulinius. Patinka, jog be apsaugos dar teikia ir dreknimo pojuti, o kiek naudojau piestukinius tai kaiptik susidare ispudis kad sausina oda smile.gif Man geriausi Rexona.
Atsakyti
siuo metu naudoju nivea rutulini - niu super, labai gerai prakaita sulaiko, jokio kvapo thumbup.gif
Atsakyti
Ir ko tik as neisbandzius doh.gif visi, rutuliai, piestukiniai , purskemi, mineralas. Siuo metu naudoju nivea rutulini drinks_cheers.gif o va, tas mineralas man visai nepadeda schmoll.gif nusipirkau, pasitepiau pora kartu ir padejau salin. Pazystu viena mergicka, kuriai dezodoranto uztenka 4 men blink.gif neisivaizduoju kaip taip taupiai prasisukt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2007 10 11, 21:38)
o man Nivea rutuliniai patys paciausi  thumbup.gif

tas nivea paskutinis Š.... pasitepi o schmoll.gif po keliu valandu vel prakaitu dvoki....
Atsakyti
TBS rutulinis man ax.gif .
Atsakyti
man labiausiai patinka pieštukiniai, tik tiek, kad jie tepa rūbus ax.gif doh.gif
Atsakyti
Man seniau labai patiko Nivea rutulinis, bet neseniai mama nupirko pieštukinį Amway'aus tai dabar tik tą vieną naudoju. Jokio pašalinio kvapo thumbup.gif
Atsakyti
o as visai patenkinta "Margaritos" rutuliniu dezodorantu. Man kvapas neblogas, gal kiek per intensyvus
Atsakyti