Tu turi nebloga talenta !
Noa-nuostabus pasakojimas!
Prisijuokiau iki valios!
Linkiu jums geros kloties!
Jau senai sitaip besijuokiau,pasakojimas
Nu bet sauni istorija
juokiausi iki asaru
su nekantrumu laukiame antros istorijos tesinio. Dideles sekmes!!!
super!
Nu super
Dar tokios fainos istorijos niekada neskaiciau
Sekmes jums
Ir butinai laukiam antros dalies
Mano istorija būtų lygiai tokia pati - gimdžiau irgi 1996 metais, dabar, praėjus 10 metų, juokas ima, o tada - nelabai juokinga buvo...
puiki istorija..., kaip tikras filmas
prisijuokiau, net vaikelis vėl spardytis pradėjo
Kad ir pavėluotai - bet didelis tau, Noa, ačiū už pasakojimą, prižadinai prisiminimus. Aš irgi pirmą vaiką gimdžiau Klinikose 1996, rugsėjo pradžioje. Na super, kaip dabar matau - ir tą koridorių rūsyje, ir gimdyklos išskirtinį interjerą, ir gretimoj gimdykloj kitos gimdyvės klyksmas iki šiol ausyse (man tada iškilo klausimas - kodėl tarp dviejų gimdyklų prie grindų yra tokia didelė anga, čia kad vienai liūdna nebūtų ar kaip). Tik gydytojas buvo kitas - Gintautas, o taip viskas čiki-čiki, ir net vyras susitraukęs
- toks visas aptemptais drabužiais. Ir tokia pat žiopla buvau - nei kas, nei kaip, tik maždaug iš kur
Lenkiu galvą prieš tavo jumorą ir rašymo talentą
Lenkiu galvą prieš tavo jumorą ir rašymo talentą
QUOTE(kavenska @ 2006 05 27, 09:35)
Kad ir pavėluotai - bet didelis tau, Noa, ačiū už pasakojimą, prižadinai prisiminimus. Aš irgi pirmą vaiką gimdžiau Klinikose 1996, rugsėjo pradžioje. Na super, kaip dabar matau - ir tą koridorių rūsyje, ir gimdyklos išskirtinį interjerą, ir gretimoj gimdykloj kitos gimdyvės klyksmas iki šiol ausyse (man tada iškilo klausimas - kodėl tarp dviejų gimdyklų prie grindų yra tokia didelė anga, čia kad vienai liūdna nebūtų ar kaip). Tik gydytojas buvo kitas - Gintautas, o taip viskas čiki-čiki, ir net vyras susitraukęs
- toks visas aptemptais drabužiais. :
Nu geras... Aš tais pačiais metais rugpjūčio gale
Na,
istorija, jau juokiausi... ne tas žodis