Įkraunama...
Įkraunama...

Noa gimdymo istorija

Man taip pat patiko Tavo istorija! Pamenu, kai prieš tris metus pirmąkart skaičiau ją, tai kartkartėm vos atgaudavau kvapą. Bendradarbiai tik susižvalgydavo - ko aš čia alpinėju blush2.gif
Nuo to laiko taip ir neteko įsimintinesnių skaityt.. Aukit stiprūs!
p.s. kai išėmė per cezarį vaiką, nevalingai ieškojau akimis "storos bobos". Tai vis dėka tavo istorijos lotuliukas.gif Ir patikėk, jei dar koks libanietis būtų ten buvęs, tai jam būtų pasibaigę liūdniau nei Tavo istorijoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 29 gegužės 2006 - 18:58
Ačiū už istoriją... Ir juokiausi, ir žliumbiau. Verta literatūrinės Nobelio premijos!
Atsakyti
na noreciau is as tureti tiek stiprybes visus iskeikti ir apspardyti hihihi.gif
fainai papasakojai!
Atsakyti
Va cia tai liuks istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , linksmiausiai papasakota is visu mano girdetu, po savojo baisulingo gimdymo prisiekiau, jog niekada nelisiu i "Gimdymo istorijas" doh.gif Nu bet shita superine, itariu, tuo metu nebuvo taip linsma ir zavu, kai daktariukshciai zujo aplink, taciau papasakota su sveiku humoru. Pagarba! cool.gif
Atsakyti
Super istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gera juoko dozė lotuliukas.gif Sėkmės jums wub.gif
Atsakyti
Tai pati sauniausia istorija, kuria esu skaiciusi... Tu Noa galetum knygas rasyti - kvatojausi namuose viena iki nukritimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na čia tai istorija, senai taip sladžiai nesijuokiau thumbup.gif
Atsakyti
nu seniai taip smagiai nesijuokiau, net mano banginiukas suspurdo, turbut kartu juokesi biggrin.gif
Atsakyti
Oi, super istorija, tikrai duodu 1-ą vietą 4u.gif kvatojau iki ašarų, nors esu darbe ir to daryti nederėtų, bet kadangi esu čia vieną tai jau daviau laisvę savo emocijoms, žvengiau su pasikūkčiojimais. Sėkmės Tau, mieloji thumbup.gif
Atsakyti
Nu nerealiai pazvengiau:) lotuliukas.gif
Atsakyti
"fantasmagorishka" istorija biggrin.gif nuo kukciojimo bendradarbiai (vyrai) uzsimane perskaityti , rezultatas : visas ofisas krizeno ;] buvo pamirshta ir neatvaziavusios prekes, ir nerealus karshtis ir sugede kondicionieriai.Dekui uz geros nuotaikos doze ;]
Atsakyti
skaitydama tavo istorija visa laika juokiausi thumbup.gif super istorija! sekmes gimdant antraji
Atsakyti