Įkraunama...
Įkraunama...

Noa gimdymo istorija

tai kada gi ta antra istorija bus ??? ??? ??? blink.gif
Atsakyti
Jezusmarija, jau maniau, nebereikes, maniau, kad kazkur dingo ta mano istorija, is kur jinai, zaraza, vel atsirado? biggrin.gif Nu gal susikaupsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2003 12 20, 19:14)
Jezusmarija, jau maniau, nebereikes, maniau, kad kazkur dingo ta mano istorija, is kur jinai, zaraza, vel atsirado? biggrin.gif Nu gal susikaupsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tu kaupkis, o mes palauksime, o po to su malonumu perskaitysime. clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2003 12 20, 19:14)

tu manyk toliau tongue.gif ir bemanydama istorija prasimanyk, o mes laukiam liezuvius padziovusios laugh.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif manau daugiau čia nieko netrūksta clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Noa, tikrai labai graži ir įdomi istorija, ir dėl įdomumo klausiu ar pakartojimas bus vėl KAuno klinikose? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Istorija thumbup.gif ! Prisijokiau iki asaru!
taigi lauksim antros gimdymo istorijos biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
truksta zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (molli @ 2004 01 01, 15:11)
Noa, tikrai labai graži ir įdomi istorija, ir dėl įdomumo klausiu ar pakartojimas bus vėl KAuno klinikose? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsiprasau, tik dabar pamaciau... Nea, pakartojimas jau buvo Mazylyje smile.gif Tik istorijos vis dar neparasau, mat pagrindinis veikejas padidinto demesio reikalauja... biggrin.gif
Atsakyti
Gydyk savo maza, ir rasyk, rasyk, rasyk...... Laukiam!
Atsakyti
Fantastiska istorija.!!!!!!!

Laukiame tesinio!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu tu duodi, Noa. Sakes, as apakus, siaubingas grozis ta tavo istorija. Greiciau rasyk antra. Tau su tokia iskalba neatims daug laiko. Laukiu, laukiu, nekankink gi...
Atsakyti