Įkraunama...
Įkraunama...

Noa gimdymo istorija

Aik tu svilpt! biggrin.gif Dar ir tu, saulele mano, terorizuosi smile.gif Savo rasyk smile.gif
O jei rimtai tai pradejau ir paspjoviau smile.gif Susikomplikavo kazkas ten. Niu gal kada nors!
Atsakyti
Po tavo istorijos jokia kita nebus idomi. Tavo topine. As nerasysiu jokiu budu, as taip nemoku. O parasyt ten bilia ka, kur niekam neidomu, nematau reikalo.
Tai va sitaip. O tu kaupkis ir rasyk, pagalvok, kiek zmoniu pradziuginsi su ta savo istorija. biggrin.gif
Atsakyti
laukiam g.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija ir taip smaiksciai papasakota thumbup.gif
Atsakyti
Prajuokino... Labai faina istorija... thumbup.gif
Atsakyti
Nu, nieko nesuprantu.... blink.gif Kas cia darosi?.. sad.gif Maniau, kad rasiu antra tokia CIKI istorija aprasyta... Ir... ne velnio... unsure.gif
Tai gal, merguzele, pasiskubink?... Ir kad greitai!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
istorija konkreti thumbup.gif mamos jumoro jausmas thumbup.gif .Juokiausi iki nukritimo,tik baisu kad po menesiuko man nereiktu galvoti apie studentus ir storas bobas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Viduliukas @ 2004 04 14, 11:12)
Nu, nieko nesuprantu.... blink.gif Kas cia darosi?.. sad.gif Maniau, kad rasiu antra tokia CIKI istorija aprasyta... Ir... ne velnio... unsure.gif
Tai gal, merguzele, pasiskubink?... Ir kad greitai!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Tu zinok, esu as ja uzrasius. Na ir ka, paskaiciau sau - nepatiko man... Tiksliau, nieko ten ypatingo, nei ten labai asaras sunkia, nei ka... Tai vat ir nededu dry.gif
Atsakyti
o tu idek, gal mums kitaip atrodys tongue.gif
Na nespausk, jei jau turi parasiusi, tai ir klok "i eteri"
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 04 14, 16:18)
Tu zinok, esu as ja uzrasius. Na ir ka, paskaiciau sau - nepatiko man... Tiksliau, nieko ten ypatingo, nei ten labai asaras sunkia, nei ka... Tai vat ir nededu dry.gif

Tai nereikia, kad tas asaras sunktu... Nebutina... Dek dek, paskaitysim, kokie pas tave ispudziai, prisiminimai liko sikart rolleyes.gif
Atsakyti
Kur zadetoji antra istorija?????????

Nugi susensiu, prazilsiu ir kojas pakratysiu belaukdama. blink.gif
Atsakyti
Noa, taip ir trecio 2.gif sulauksi, antrojo istorijos neparasiusi g.gif
Atsakyti