Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

bent jau Kaune, tai apie 100lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2008 04 16, 15:15)
O kiek kainuoja viena tokia procedūra? Labai ir as susigundziau ax.gif

As Vilnuje mokejau 80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Beata75 @ 2008 04 16, 12:43)
Tikrai nenusveicia iki baltumo, shiaip bet koks veido valymas pashviesina oda, net ir geras pilingas. Po shios proceduros i soliariuma galima eiti po 4-5 dienu, tik pries u.v. pora dienu nerekomenduojama degintis.

Man kosmetologe liepe 10 dienu neiti i soliariuma. Siaip, jei bijai, kad veidas nubals, galima ir savaiminio idegio serveteles panaudoti ta savaite...

As mokejau 90Lt uz valyma.
Atsakyti
Sveikutes, panos.. smile.gif 4u.gif Esu naujoke siame forume.. blush2.gif bet matau daug naudingu dalykeliu cia galima pasiskaityt, tad nusprendziau ir as cia padalyvaut tongue.gif Gal kas galite patari kur Klaipedoje galima tokia veido procedura atlikti? Nes kosmetologiu tai daug, bet eksperementuoti su savo veideliu nesinori.. prisibijau.. juo labiau , kad mano vestuves ne uz kalnu wub.gif
Atsakyti
O gal taip pat zinote kur ir Siauliuose tokia procedura atlieka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilionka @ 2008 04 17, 14:14)
Sveikutes, panos..  smile.gif  4u.gif  Esu naujoke siame forume..  blush2.gif bet matau daug naudingu dalykeliu cia galima pasiskaityt, tad nusprendziau ir as cia padalyvaut  tongue.gif Gal kas galite patari kur Klaipedoje galima tokia veido procedura atlikti? Nes kosmetologiu tai daug, bet eksperementuoti su savo veideliu nesinori.. prisibijau.. juo labiau , kad mano vestuves ne uz kalnu  wub.gif

ieskok weyergans salonu
Atsakyti
Lb aciu uz patarima thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ilionka @ 2008 04 17, 14:14)
Sveikutes, panos..  smile.gif  4u.gif  Esu naujoke siame forume..  blush2.gif bet matau daug naudingu dalykeliu cia galima pasiskaityt, tad nusprendziau ir as cia padalyvaut  tongue.gif Gal kas galite patari kur Klaipedoje galima tokia veido procedura atlikti? Nes kosmetologiu tai daug, bet eksperementuoti su savo veideliu nesinori.. prisibijau.. juo labiau , kad mano vestuves ne uz kalnu  wub.gif

Klaipedoje esanti uztikau viena toki gydyma, informacija siame psl http://www.weyergans.lt
Atsakyti
O gal kas nors lankesi "lornoje" Klp? blush2.gif turite kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
na tai kaip jūsų veidelių būklės po šių procedūrų? smile.gif
Atsakyti
Tai ar lankesi kas is klaipedeciu "Lornoje"? rolleyes.gif doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(ilionka @ 2008 04 22, 22:07)
Tai ar lankesi kas is klaipedeciu "Lornoje"?  rolleyes.gif  doctor.gif

Manau kad ne schmoll.gif
Atsakyti