Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

blink.gif blink.gif blink.gif ko tai tyli cia pasidare.. unsure.gif
Atsakyti
Auuuuu? Ar jau nebeaktuali si temele? ax.gif
Atsakyti
Dariausi ultragarsinį veido valymą. Kadangi tai buvo mano pirmasis veido valymas gyvenime, tai neturiu su kuo palyginti. Bet kažkokio stebuklo tikrai nepadarė. Nors nežinau, gal turi praeiti kažkiek laiko, kad rezultatas pasimatytų... g.gif
Atsakyti
o kaip dabar su oda, kai jau praejo nemažai laiko?
Atsakyti
Dabar, praėjus kelioms dienoms po valymo, mano oda beveik tokia, kaip buvo iki jo. Na tik šiek tiek inkštirų ant nosies mažiau. O kitur nepastebėjau kažkokių žymių pokyčių... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos:)
noriu ir išbandyti tą valymą... tik vat bijau, ar padės man:) nes labai oda užteršta verysad.gif inkštiras ant inkštiro o šalia dar viena unsure.gif be to dar ir kapiliaras vienas kitas mažiukas matos. tai net nežinau g.gif gal bandyt? ką manot? beje, oda dar jauna, man 21, bet tokia užteršta, kad net gaila verysad.gif
Atsakyti
Oi, šitas dalykas kaiptik man biggrin.gif
Paaugliams ir vyrams, kurie nemėgsta mechaninio veido valymo biggrin.gif

O kur ta Pamėnkalnio gatvė, galit smulkiau pasakyt ne gatvėmis, o objektais? ax.gif
Atsakyti
pamėnaklnio gatvė tai ta kur važiuoja 7, 1, 3 troleibusai, pamogų bankas ten irgi šalia:)
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2008 06 02, 20:30)
pamėnaklnio gatvė tai ta kur važiuoja 7, 1, 3 troleibusai, pamogų bankas ten irgi šalia:)

Aaaa, nuo pylimo poliklinikos netoli,ania?
O kaip ten užsirašyt - nueit ir užsirašyt ar didelė tikimybė, kad iš karto priima?
Atsakyti
Manau geriausia būtų paskambint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2008 06 02, 20:50)
Manau geriausia būtų paskambint smile.gif

Nu reiks pabandyt nueiti vasarą blush-anim-cl.gif
Oi, jau vasara biggrin.gif Tai liepos pradžioj reiks pabandyt nueit smile.gif
Atsakyti
as irgi gundausi isbandyt, bet neprisiruosiu. Butu idomu dar daugiau teigiamu atsiliepimu isgirsti bigsmile.gif
Atsakyti