Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Murauskė @ 2007 10 16, 12:39)
Aušra R, Viliuosi,ar jum pamaudena nugarą g.gif Aš jau pradėjau rimtai stresuoti-gal čia kas nors blogai blink.gif

nestresuok, viskas bus gerai. Tų pamaudenimų visokių yra tik kol neskauda, o tik maudžia tai nieko blogo.
Atsakyti
Labas
As vakar vel buvau pas giniu, jau atsibodo vaikscioti kas antra diena. doh.gif Taigi ovuliacijos dar nebuvo, folikulai jau isdideja, vienas net 25 mm, kiauside ir issiputus, liepe labai saugoti, net smileysex.gif nedaryti. Tai jei nedarysim tai kaip lelius uzkibs, susinervinau. Pats pripumpavo tu vaistu, o dabar pats ir bijo kad kas neatsitiktu. Vaikstau kaip kiausinis, sona suskauda, tai net nutirpstu. Ketvirtadieni vel einu, net nezinau, jei ovuliacija dar nebus ivykusi? g.gif
Atsakyti
indiga o leistis ovitrelio neliepe?
Papildyta:
As is vis siandien stresuoju. Nebzinau nei kaip atsipalaiduoti. Jau taip norisi atostogu nuo visko. Nezinau labai noreciau i vVK eit su vyru. Man ant tiek reikia paramos.

Milima kaip tavo mmm ?
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 16, 16:16)
Papildyta:
As is vis siandien stresuoju. Nebzinau nei kaip atsipalaiduoti. Jau taip norisi atostogu nuo visko. Nezinau labai noreciau i vVK eit su vyru. Man ant tiek reikia paramos.

Milima kaip tavo mmm ?

Ovitrelio neskyre, nes tipo per daug folikulu, bijo kad visi neovuliuotu, sake kai tiek daug folikulu, tai jie patys ovuliuoja, kazkaip as abejoju ar jie man ovuliuos. g.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

Milima kaip tavo mmm ?

Jokiu mmm schmoll.gif , nu as vistiek rezgu minti pasiskambinti ketvirtadieni i VK ir pasiklaust gydytojos ar man laukti ar eiti pas juos g.gif , nu kazkaip jokiu pozymiu nejauciu g.gif
Atsakyti
cry.gif prasidėjo depresija doh.gif
MB šiandien visą dieną leidžia su kaimynės mažyliu. Smagu klausyt kad jam patinka, bet dabar pasiūlė parvežt mane iš darbo, o tada vėl jį pasiimt... kažkaip suspaudė širdelę ir radėjau kriokt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 16, 16:30)
cry.gif prasidėjo depresija  doh.gif
MB šiandien visą dieną leidžia su kaimynės mažyliu. Smagu klausyt kad jam patinka, bet dabar pasiūlė parvežt mane iš darbo, o tada vėl jį pasiimt... kažkaip suspaudė širdelę ir radėjau kriokt  doh.gif  blush2.gif

tai tu jam pasakyt kad jis tave taip kankina. Maniskis tai nzn taip nesielgtu schmoll.gif Jis labai bijojo kaip as reaguosiu i zinia kad draugai zenijas ir dar laukias nestuke.gif

Man abejuose kiausidese idomus pojuciai. Nzn ar tai gerai ar nea. Nors dabar a\tai kiekvienas pojutis gal buti netikras. Ech greiciau tas penktadienis.

Milima gydytoja tau lieps laukti. Liudna bet bent 10 dienu teksi palaukt.
Atsakyti
Tarskaliuk, o tai tu gonalio dar nebandzius? O pas kokia gydytoja gydaisi blush2.gif ? Matau, kad mano situacija labai panasi i tavo, tai viskas labai jau rupi blush2.gif, o po laparaskopijos kiek dar stimuliaciju turejai ir su kokia doze? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 10 16, 16:19)
Ovitrelio neskyre, nes tipo per daug folikulu, bijo kad visi neovuliuotu, sake kai tiek daug folikulu, tai jie patys ovuliuoja, kazkaip as abejoju ar jie man ovuliuos. g.gif

Man ir keista laukt O bet nedaryt smileysex.gif: g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 16, 16:35)
Milima gydytoja tau lieps laukti. Liudna bet bent 10 dienu teksi palaukt.

verysad.gif
Panos prasau graziuoju atiduoti man mmm gun_smilie.gif
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 16, 16:30)
cry.gif prasidėjo depresija  doh.gif
MB šiandien visą dieną leidžia su kaimynės mažyliu. Smagu klausyt kad jam patinka, bet dabar pasiūlė parvežt mane iš darbo, o tada vėl jį pasiimt... kažkaip suspaudė širdelę ir radėjau kriokt  doh.gif  blush2.gif

As ir negaliu kaip MB paemes savo dukterecia ant ranku nesioja ir toks laimingas ir visi aplinkui laimingi, tik as viena dirbtini cheesa ismetus sedziu verysad.gif
Atsakyti
Nu nezliumkim mergos susikaupiam. Kaunietes renkames ant sulciu. smile.gif Vilnietems suveike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 16, 13:30)
Niu,brangut,gonalis turi kainikę blink.gif Pastarąjį kartą,kai pirkau VK 450VV pieštuką,tai mokėjau berods 750 Lt

swoon.gif jo... turi... blink.gif

Papildyta:

console.gif mergyt, tai ir nusivesk vyrą... aš tai saviškio prašiau, kad nuvežtų, tai gavosi, kad kartu, nes kitaip neišėjo nuvykti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darule: 16 spalio 2007 - 16:33