Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

viliuosi wub.gif

murauske, nesinervink, pamenu man irgi labai maudė pilvą ir nugarą pačioj pradžioj mirksiukas.gif

o mes vis dar sergam verysad.gif ir mmm nerasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 16, 18:02)
viliuosi wub.gif

murauske, nesinervink, pamenu man irgi labai maudė pilvą ir nugarą pačioj pradžioj mirksiukas.gif

o mes vis dar sergam verysad.gif ir mmm nerasta doh.gif

Nu tau tikrai reikia pasidaryti testuka ir nereikes nerimauti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 10 16, 18:13)
Nu tau tikrai reikia pasidaryti testuka ir nereikes nerimauti. biggrin.gif

gal ir pasidaryčiau, bet išseko namie testų atsargos, reik eit pirkt, bet sergam ir iš namų neišlendam doh.gif

o tu žiūrėk su tokiu derlium nepamiršk namų darbų biggrin.gif
Atsakyti
Ryt treciadienis tai savaites darbu luzys. Visada pirmadienis ir antradienis sunkus buna. O dabar tikiuosi ilgai dirbt nereiks. Labai jau letai slenka tos valandos. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Darule @ 2007 10 16, 17:32)
swoon.gif jo... turi... blink.gif
console.gif mergyt, tai ir nusivesk vyrą... aš tai saviškio prašiau, kad nuvežtų, tai gavosi, kad kartu, nes kitaip neišėjo nuvykti...

Vyras dirbs kai man reikes eit pas daktaryte. Tik jau gales pasiimt mane is tenai. Tik neaisku kokios nuotaikos. Kuo tolyn tuo tas laukimas ir nuolat vilties ieskojimas po truputi krenta. Ex stengius nesnusimint buna ir blogiau.
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 16, 18:24)
gal ir pasidaryčiau, bet išseko namie testų atsargos, reik eit pirkt, bet sergam ir iš namų neišlendam doh.gif

o tu žiūrėk su tokiu derlium nepamiršk namų darbų biggrin.gif

tai kad vakar ginius uzdraude, sake vakar tipo dar galit bet atsargiai, tai mes tik siandien ryte padarem:sex ir viskas. biggrin.gif Jei ketvirtadieni pasakys kad neivykusi O, tai bus viskas prarasta, nes vyras isvaziuoja ketvirtadieni ryte ir grys tik sekmadieni. Siaip man jau ne smileysex.gif rupi, o kad tik kiauside isliktu sveika.
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Ateinu pas jus su savo bedom ir problemom. Tikiuosi priimsit ax.gif
Esu Ieva, man 33, gyvenu Svedijoj. Vakar man gyd. skyre stimuliacija be IUI. 10dienu gersiu Provera, kad isaukti mmm, o paskui 5-9 ciklo dienas - Pergotime.
Nezinau kaip kas bus, dabar esu pasisemus kibira vilties, nes gyd. nuteike, kad per 3 men. turi pavykti. g.gif
Esu jau karta stimuliuota LT, bet nepavyko, vyro sperma nurase kaip tinkama tik IVF. Cia kalba visai kitaip. Ziuresim g.gif
Dabar bandysiu perskaityti nors viena tema, kad nekankinti jusu klausimais, kuriu turesiu daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 10 16, 18:57)
Sveikos, mergaites  4u.gif
Ateinu pas jus su savo bedom ir problemom. Tikiuosi priimsit  ax.gif
Esu Ieva, man 33, gyvenu Svedijoj.  Vakar man gyd. skyre stimuliacija be IUI. 10dienu gersiu Provera, kad isaukti mmm, o paskui 5-9 ciklo dienas - Pergotime.
Nezinau kaip kas bus, dabar esu pasisemus kibira vilties, nes gyd. nuteike, kad per 3 men. turi pavykti.  g.gif
Esu jau karta stimuliuota LT, bet nepavyko, vyro sperma nurase kaip tinkama tik IVF. Cia kalba visai kitaip. Ziuresim  g.gif
Dabar bandysiu perskaityti nors viena tema, kad nekankinti jusu klausimais, kuriu turesiu daug  doh.gif

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 10 16, 18:57)
Sveikos, mergaites  4u.gif
Ateinu pas jus su savo bedom ir problemom. Tikiuosi priimsit  ax.gif
Esu Ieva, man 33, gyvenu Svedijoj.  Vakar man gyd. skyre stimuliacija be IUI. 10dienu gersiu Provera, kad isaukti mmm, o paskui 5-9 ciklo dienas - Pergotime.
Nezinau kaip kas bus, dabar esu pasisemus kibira vilties, nes gyd. nuteike, kad per 3 men. turi pavykti.  g.gif
Esu jau karta stimuliuota LT, bet nepavyko, vyro sperma nurase kaip tinkama tik IVF. Cia kalba visai kitaip. Ziuresim  g.gif
Dabar bandysiu perskaityti nors viena tema, kad nekankinti jusu klausimais, kuriu turesiu daug  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Jei turi klausimų, klausk, mielai padėsim smile.gif
Kažkaip keista, kad skyrė Provera. Aš ir anksčiau ją gerdavau mmm iššaukt, bet kai nuėjau į VK, sakė, kad jis jau atgyvenęs ir geriau gert Duphastoną g.gif
Atsakyti
laba laba laba visoms wub.gif siandien puse dienos beveik darbo neturejau thumbup.gif visiskai nepavargstu jau nekalbu apie stresus bash.gif: ir visa kita nenormalu blogi blink.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 16, 07:50)
amade, kada siusia darysi?  bigsmile.gif

g.gif g.gif nezinau, be penktadienio tikrai ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 16, 18:11)
Sveika prisijungus  4u.gif
Jei turi klausimų, klausk, mielai padėsim  smile.gif
Kažkaip keista, kad skyrė Provera. Aš ir anksčiau ją gerdavau mmm iššaukt, bet kai nuėjau į VK, sakė, kad jis jau atgyvenęs ir geriau gert Duphastoną  g.gif

Aciu, kad priimat wub.gif
Lietuvoj, pries 2 metus isaukinejo mmm irgi Duphastonu. Vakar as svedu daktarui uzsiminiau apie tai kaip mane LT gyde nuo nereguliariu mmm, ir kaip isaukinejo mmm ir kaip skatino. Jis labai juokesi (konkreciai is mmm reguliavimo kontracepikais, ne is Duphastono), ir man israse Provera.
Nezinau, nemanau, kad svedai labiau atsilike medicinos srityje g.gif Gal LT, kartais suveikia, kai kurios firmos protegavimas ir pardavimas ju vaistu, nors Dupchastona tikrai visi LT gyd. dabar skiria. g.gif Nezinau kaip cia yra, nelabai gilinuosi kol kas.... blush2.gif Tiesiog vel turiu vilti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 16 spalio 2007 - 18:45
sveika prisijungus vario, dideles sekmes tau, tkiuosi ilgai musu skyrelyje neuzsibusi ir pereisi i nestuke.gif skyreli mirksiukas.gif 4u.gif

indga, na ir situacija pas tave g.gif nu jo majo, kaip su ta tavo kiauside daba bus? unsure.gif nu ir reikaliukai....

Aile , atsipalaiduok, ikvepk oro, viskas bus gerai, ziurek kaip murauskytei ilgai nesiseke, bet jau mato sviesa tunelio gale. Imk 4u.gif

tarskaliuk, tai sis ciklas parasas ar ne?....nesupratau uz tai ir klausiu blush2.gif

kur editana ir doviler dingo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 16 spalio 2007 - 19:29
darule lotuliukas.gif kelintą val. ir kaip atrodai? lotuliukas.gif aš ta mergina kuri atbėgo išleidusi liežuvį užsimerkusi sėdėjo lotuliukas.gif (apsirengusi sarafaną, nedidelio ūgio)

Milima po operacijos vieną kartą stimuliavom. bet, žinok, nereikia žiūrėti taip. kiekvienam individualiai, va kutvela atrodė, jog pasakoja mano istoriją, o ji ėmė ir pastojo. Tau linkiu tikrai tik tokio rezultato 4u.gif

meskute, taip, šis ciklas jau nurašytas, kitą gonalis ir IUI - bijau kaip, siaubingai verysad.gif
Atsakyti