Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 17, 11:11)
lotuliukas.gif Darule, aš šalia tavo vyro sėdėjau doh.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif na, kaip priklauso tarškalas su telefonu tarškėjo lotuliukas.gif .
Beje, malonu susipažinti lotuliukas.gif

malonu susipažinti drinks_cheers.gif
o stresas tai dar ir kaip kenkia!!! g.gif nors 6iais laikais be streso nė iš vietos doh.gif
Atsakyti
Tarskaliuke ar tu is kauno?
Atsakyti
niu prisiduodu ax.gif

desinej pusej (is kurios jokios naudos) 13mm nebrendyla ir kazkokie dar keturi spirgai, kairej pusej 7 folikulai blink.gif ir ne vieno normalaus, visi mazuliukai. Zodziu sis ciklas man ate ate pasake biggrin.gif gavau tyrimu sarasa, speja kad hormonai, taip kad laukiu mmm ir darausi FSH, Prolaktina, TTH ir LH, pastaraji ir itaria. Sakau o kaip gydisim? Sako, tai su KT, o as sakau Fuuuuu bebe.gif nenoriu! O gydytoja juokiasi, sako pirma tyrimus padaryk, neskubekim tongue.gif tada kaip zinove pradejau ziureti i kalendoriu ir kamantineti. Sekancios mmm tiesiai ant svenciu per kurias niekas nedirba doh.gif , taip kad stimuliacijos nesigaus, nes nespesiu su tyrimais pas gine iki 5 c.d. atlekti. Na tai susitarem kad kita cikla bandysim auginti naturalu folikula, o tada ziuresim, ar sprogdinti ar ka dar daryt ax.gif

niu va, taip kad tarskaliuk, as tau i kompanija jungiuosi, laukiam naujo ciklo, o si tada galima nasiai isnaudoti, pvz - prisigerti biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 17 spalio 2007 - 12:21
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 17, 13:18)
niu prisiduodu  ax.gif 

desinej puses (is kurios jokios naudos) 13mm nebrendyla ir kazkokie dar keturi spirgai, kairej pusej 7 folikulai  blink.gif ir ne vieno normalaus, visi mazuliukai. Zodziu sis ciklas man ate ate pasake biggrin.gif gavau tyrimu sarasa, speja kad hormonai, taip kad laukiu mmm ir darausi FSH, Prolaktina, TTH ir LH, pastaraji ir itaria. Sakau o kaip gydisim? Sako, tai su KT, o as sakau Fuuuuu bebe.gif  nenoriu! O gydytoja juokiasi, sako pirma tyrimus padaryk, neskubekim  tongue.gif  tada kaip zinove pradejau ziureti i kalendoriu, ir sekancios mmm tiesiai ant svenciu per kurias niekas nedirba  doh.gif , taip kad stimuliacijos nesigaus, nes nespesiu su tyrimais pas gine iki 5 c.d. atlekti. Na tai susitarem kad kita cikla bandysim auginti naturalu folikula, o tada ziuresim, ar sprogdinti ar ka dar daryt  ax.gif

niu va, taip kad tarskaliuk, as tau i kompanija jungiuosi, laukiam naujo ciklo, o si tada galima nasiai isnaudoti, pvz - prisigerti  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Kazkaip galvoju kad 13 mmm gali paaugt. As tai kazkaip tykeciaus. Nors gydytoja zino geriau. siaip 5 cd gali spet i traukini. Tyrima padaro per valanda. Tai laisvai galima.
Papildyta:
Dar meskut gal tau padet uzregistruot i fertilityfriend.com ?
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 17, 13:23)
Kazkaip galvoju kad 13 mmm gali paaugt. As tai kazkaip tykeciaus. Nors gydytoja zino geriau. siaip 5 cd gali spet i traukini. Tyrima padaro per valanda. Tai laisvai galima.
[

nesamone, nei vienas gydytojas negali zinoti ar tavo 13 mm folikulas augs toliau ar sunyks, taip kad prasom auginti ir gerti geraiu morku sultis o ne visokius ten!
uoj gausit jus man uz tuos gerimus!!
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 17, 14:23)
*Kazkaip galvoju kad 13 mmm gali paaugt. As tai kazkaip tykeciaus. Nors gydytoja zino geriau. siaip 5 cd gali spet i traukini. Tyrima padaro per valanda. Tai laisvai galima.

**Dar meskut gal tau padet uzregistruot i fertilityfriend.com ?

*na pas mane jau 17 c.d., o ciklas reguliarus - 31 c.d, jau veloka stimuliuoti, be to, gali uzaugti ir kiti like 11 folikulu (is kur ju cia tiek priviso...), tai tada jau ne futbolo komanda, o olimpiniu zaidyniu delegacija bus doh.gif manau gydytoja zino ka daro, as ja pasitikiu... blush2.gif

** buciau tau labai dekinga, nes as nieko nesuprantu tenai.... blush2.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 17, 13:39)
*na pas mane jau 17 c.d., o ciklas reguliarus - 31 c.d, jau veloka stimuliuoti, be to, gali uzaugti ir kiti like 11 folikulu (is kur ju cia tiek priviso...), tai tada jau ne futbolo komanda, o olimpiniu zaidyniu delegacija bus  doh.gif  manau gydytoja zino ka daro, as ja pasitikiu...  blush2.gif

Kad pas tave 17 c.d ir 13 mm manau dar gali uzaugt. kokia 30-33 c.d ivykt ov. Na bus matyt pamatuosi BT paziuresi.
* pas mane tai vienoj koks 10 kitoj gal irgi 7 folikuliuku. gal po kokius 7-9 mmm. Va tas ir rodo policistines kiausides. Vietoj to kad uzaugtu vienas dominuojantis auga futbolo komanda kuri visai nera naudinga. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 17, 13:47)
Kad pas tave 17 c.d  ir 13 mm manau dar gali uzaugt. kokia 30-33 c.d ivykt ov. Na bus matyt pamatuosi BT paziuresi. 
* pas mane tai vienoj koks 10 kitoj gal irgi 7 folikuliuku. gal po kokius 7-9 mmm. Va tas ir rodo policistines kiausides. Vietoj to kad uzaugtu vienas dominuojantis auga futbolo komanda kuri visai nera naudinga.  schmoll.gif

hm..na bet man K isaisikino, kad kai ruosia IVF tai va tokia olimpiniu zaidyniu delegacija ir uzaugina visa, kiausides kaip tapkes buna dydzio!!
Papildyta:
aisku, tau tiek nereikia, bet gal nieko baisaus ir ta kruva folikulu, gal paskui prasimus keli ir uzaugs didesni...
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 17, 13:39)
*na pas mane jau 17 c.d., o ciklas reguliarus - 31 c.d, jau veloka stimuliuoti, be to, gali uzaugti ir kiti like 11 folikulu (is kur ju cia tiek priviso...), tai tada jau ne futbolo komanda, o olimpiniu zaidyniu delegacija bus  doh.gif  manau gydytoja zino ka daro, as ja pasitikiu...  blush2.gif

** buciau tau labai dekinga, nes as nieko nesuprantu tenai.... blush2.gif  wub.gif

tai tada tau mmm gali ir neateiti 31 c.d. jei nebus kam ovuliuoti g.gif
O gal dar paaugs ir bus vėlyva O g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 17, 14:47)
Kad pas tave 17 c.d  ir 13 mm manau dar gali uzaugt. kokia 30-33 c.d ivykt ov. Na bus matyt pamatuosi BT paziuresi. 
* pas mane tai vienoj koks 10 kitoj gal irgi 7 folikuliuku. gal po kokius 7-9 mmm. Va tas ir rodo policistines kiausides. Vietoj to kad uzaugtu vienas dominuojantis auga futbolo komanda kuri visai nera naudinga.  schmoll.gif

swoon.gif tai pas mane PKS? cry.gif cry.gif cry.gif

Aile, padaryk man ta fertility grafikeli, buk gerute.... blush2.gif

viliuosi, gali buti, as jau nebezinau nieko... verysad.gif
Atsakyti
Kaži,panos,ar išlauksiu iki penktadienio lotuliukas.gif Niu man taip bauginančiai maudžia visur blink.gif Ot esu triznė doh.gif O dar pradėjo visokie spuogai lįsti-ant lūpos pūslelinė,ant nosies vėl kažkoks doh.gif
Atsakyti
Murauskyte - kaip tu jautiesi?
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 17, 14:29)
Kaži,panos,ar išlauksiu iki penktadienio lotuliukas.gif Niu man taip bauginančiai maudžia visur blink.gif Ot esu triznė  doh.gif O dar pradėjo visokie spuogai lįsti-ant lūpos pūslelinė,ant nosies vėl kažkoks doh.gif

Skaitai mano mintis, ka tik paklausiau kaip jautiesi, o tu dar anksciau spejai atsakyt wink.gif
tai iki penktadienio tai tik dvi dienos beliko - islauksi! o spuogai sako daug kam lenda visokie...va mano bendradarbei irgi pridygo...man tai tfutfutfu atvirksciai visi isnyko smile.gif
Atsakyti