Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 17, 08:48)
doh.gif blin, ot vista, matyt is nekantrumo cia susiparinau...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  o pojuciai visada keisti buna, nes ten pas tave zirniukas baldus stumdo, chata pertvarko, interjera keicia, tai ir jauti visa ta "remonta"  tongue.gif
cia tai geras  lotuliukas.gif  jau matau: prikisi prie kaktos puška giniui ir sakai " a girdž, bachūras, tu čia man dūros nestumdyk, davai vaika darai, aaane?"  blink.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar pridėti - nepamiršk su geziukais reikalų turi lotuliukas.gif
Atsakyti
einu pas gine 11.15 val, iterpe papildomai, nes viskas uzimta buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 17, 09:14)
einu pas gine 11.15 val, iterpe papildomai, nes viskas uzimta buvo  ax.gif

4u.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 17, 09:14)
einu pas gine 11.15 val, iterpe papildomai, nes viskas uzimta buvo  ax.gif

Idomu bus suzinot rezultata. smile.gif Man dar telieka skaiciuot dienas ir valandas esiu pas gine. Sianakt jauciau kaip abu sonai man duria. Bet va butu saunu kad tie pojuciai pasitvirtintu. Nors kiek man maude ar kazka kita jausdavau viskas veltui. doh.gif

Varau i darbiuka cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 16, 12:39)
Aušra R, Viliuosi,ar jum pamaudena nugarą g.gif Aš jau pradėjau rimtai stresuoti-gal čia kas nors blogai blink.gif

labas rytas,
gal ir paveluotai bet atsakau. Man nugaros nemaudena, bet maudendavo praeita savaite sonus. O smileysex.gif metu tai visai ziauru budavo, net negalejau daryti blush2.gif
bet dabar praejo, bet uztai uzejo kitas dziaugsmas - BLOOOOOGA blink.gif
Atsakyti
Labas rytas

Sekmes su derliais, kad butu tikrai dideli. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 17, 08:53)
clap_1.gif  hi.gif  hihihi.gif Niu,meškut,tu moki nuotaiką pakelti thumbup.gif
P.S. tikiuosi,kad mano žirniukas(ai) nepadarys ten didelio bardako doh.gif  hihihi.gif

maniskiai tai ten turbut baliavoja per naktis, paskui man visa diena pachmielas lotuliukas.gif blink.gif kai pradejo nuo savaitgalio taip ir nesustoja...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 17, 10:38)
maniskiai tai ten turbut baliavoja per naktis, paskui man visa diena pachmielas  lotuliukas.gif  blink.gif kai pradejo nuo savaitgalio taip ir nesustoja...

tai pas murauske architektai, o pas tave pramogu verslo magnatai lotuliukas.gif
indiga, o tu kaip laikaisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 17, 09:38)
maniskiai tai ten turbut baliavoja per naktis, paskui man visa diena pachmielas  lotuliukas.gif  blink.gif kai pradejo nuo savaitgalio taip ir nesustoja...

Eina sau blink.gif Man irgi jau pradžia yra-nenoriu kavos,be kurios net ryte iš lovos neišlipdavau, dabar su didžiausiu apetitu geriu baltą "3 in 1" kavytę lotuliukas.gif Kaip aš tikiuosi,kad man tokiu pahmielų nebus lotuliukas.gif Nes kol kas tai lyg viskas ir normaliai g.gif Va va,man dabar jau ir šonus maudena-kaip ir kiaušides duria g.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 17, 09:44)
tai pas murauske architektai, o pas tave pramogu verslo magnatai  lotuliukas.gif
indiga, o tu kaip laikaisi?  smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 17, 09:48)
Eina sau blink.gif Man irgi jau pradžia yra-nenoriu kavos,be kurios net ryte iš lovos neišlipdavau, dabar su didžiausiu apetitu geriu baltą "3 in 1" kavytę lotuliukas.gif Kaip aš tikiuosi,kad man tokiu pahmielų nebus lotuliukas.gif Nes kol kas tai lyg viskas ir normaliai g.gif Va va,man dabar jau ir šonus maudena-kaip ir kiaušides duria g.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif

nieko, man irgi taip buvo, tai K isaiskino, kad po stimuliaciju kiausides padideje plius dar tas HCG kol dideja, jas pastimuliuoja, kai prades mazet nuo kokios 10 - 12 sav, tada viskas sugris i savo vietas. Man tai net cista uzaugo....
o del pachmielu tai as irgi pirmas tris savaites vaiksciojau kaip ant sparnu smile.gif nieko nesidare blogo, valgyt tik labai norejau...dabar suprantu kad taip organizmas ruosesi nevalgymo periodui lotuliukas.gif bo dabar tai reikia sugrus i save per prievarta ka nors..kitaip wueeeeeee. Dar gerai kad vemt neinu...bet jauciu paaugs chebra mano, tai prades didesniais kiekiais vartot...tai ir pachmielai gali sunkesni pasidaryt....ot gaus jie man kai islys tongue.gif sitaip mama kankint !
Atsakyti
tai pas murauske architektai, o pas tave pramogu verslo magnatai  lotuliukas.gif
indiga, o tu kaip laikaisi?  smile.gif

Nu laikausi pakolkas gerai biggrin.gif , rytoj eisiu pas giniu, tai ziures ar ovuliacija ivykusi.
Atsakyti
Sveikos, tikros supermergaitės, tai smagiai jūs čia kalbate thumbup.gif
lotuliukas.gif
QUOTE(vario @ 2007 10 16, 18:57)
Sveikos, mergaites  4u.gif
Ateinu pas jus su savo bedom ir problemom. Tikiuosi priimsit  ax.gif
Esu Ieva, man 33, gyvenu Svedijoj.  Vakar man gyd. skyre stimuliacija be IUI. 10dienu gersiu Provera, kad isaukti mmm, o paskui 5-9 ciklo dienas - Pergotime.
Nezinau kaip kas bus, dabar esu pasisemus kibira vilties, nes gyd. nuteike, kad per 3 men. turi pavykti.  g.gif
Esu jau karta stimuliuota LT, bet nepavyko, vyro sperma nurase kaip tinkama tik IVF. Cia kalba visai kitaip. Ziuresim  g.gif
Dabar bandysiu perskaityti nors viena tema, kad nekankinti jusu klausimais, kuriu turesiu daug   doh.gif

sėkmės 4u.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 16, 20:41)
darule lotuliukas.gif kelintą val. ir kaip atrodai? lotuliukas.gif aš ta mergina kuri atbėgo išleidusi liežuvį užsimerkusi sėdėjo lotuliukas.gif (apsirengusi sarafaną, nedidelio ūgio)

g.gif niu kad su išleistu liežuviu nė vienos nebuvo... g.gif aš buvau kažkur po 18, tai gal ir iki 19, kad nežiūrėjau į laikrodį. Buvo mergina su sarafanu, ir ji dar telefonu kalbėjo. Ar tai Tu? Aš tai su akiniais buvau. Su kostiumėliu. Ir su vyru. lotuliukas.gif sunglasses2.gif

QUOTE(Aile @ 2007 10 17, 08:55)
Siandien pas mane bus bardakas. Vyrai siandien ima korovini transporta ir gabena viska i naujus namucius. Zinoma didelio turto pas mus nera gal to bardako nebus didelio.  smile.gif

ooo tai vistiek smagu, patikrinsi kokio turto turi...

thumbup.gif smagiai jūs čia bendraujate thumbup.gif

meskute_gauruota - sėkmingo vizito 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darule: 17 spalio 2007 - 10:08