Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(agnesse @ 2007 10 18, 19:41)
Nea ax.gif , mane tik vakar operavo ax.gif , o šiandie jau išleido. Kai nieko nerado, tai ko ten mane laikyti. MB manim labai rūpinasi, neleidžia nieko daryti, tik nuo kompo varo į lovą  biggrin.gif Ir biuletenį tik iki trečiadienio gavau unsure.gif
O tavo ginė tai  thumbup.gif
Nu va, jau ir nuotaika pagerėjo, kai su jumis paplepėjau wub.gif

atisprasau, pasirodysiu tundra, bet labai idomu kokia operacija tau dare? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 18, 18:33)
Tada nieko nesuprantu schmoll.gif , kam jį vartoti 10 dienų, o jei tau mmm ateis po dviejų dienų, tai taip ir gersi toliau tą proverą doh.gif . Šiaip mes jį geriam, kai trūksta progesterono, kad padėtų įsitvirtinti apvaisintam kiaušinėliui, o jį reikia pradėti gerti po O. O kaip tu žinosi kada tau Ov.O mmm iššaukti geriam tik tada, kai žinoma, kad jokios O nebuvo, ar ji nesusimato,kad tiesiog greičiau ciklą užbagti. O kai mmm prasideda, jį būtina nutraukti, žinai tai cool.gif

Blyn, susibalamūtijau visai blink.gif
pasakoju dar sykį: dabar aš laukiu apie 2 sav.(nes ginius įtaria O), tada darausi testą. Jei neigiamas -išaukiu mėnesines, tada geriu stimuliuojančius.
Apie vaisto nutraukimą jei pradedi kraujuoti -žinau.

mergaitės, nepykit ant manęs, aš gi neįrodinėju savo tiesų, ar nekeliu į padanges švediškos medicinos. Tiesiog rašau tą, ka man liepė daryt mirksiukas.gif
Esu pasimetus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 18, 18:41)
Nea ax.gif , mane tik vakar operavo ax.gif , o šiandie jau išleido. Kai nieko nerado, tai ko ten mane laikyti. MB manim labai rūpinasi, neleidžia nieko daryti, tik nuo kompo varo į lovą  biggrin.gif Ir biuletenį tik iki trečiadienio gavau unsure.gif
O tavo ginė tai  thumbup.gif
Nu va, jau ir nuotaika pagerėjo, kai su jumis paplepėjau wub.gif

:nastau: gal man taip silpna buvo, del to, kad cista isoperavo prie to pacio? g.gif Nes sekancia diena man dar sunkoka buvo vaiksciot ir skaudejo unsure.gif O biuletenius visada tik savaitei kazkur duoda, o paskiau pratesineja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 10 18, 19:45)
atisprasau, pasirodysiu tundra, bet labai idomu kokia operacija tau dare?  blush2.gif

Čia ta pati laparaskopija ax.gif

QUOTE(vario @ 2007 10 18, 19:48)
Blyn, susibalamūtijau visai  blink.gif
pasakoju dar sykį: dabar aš laukiu apie 2 sav.(nes ginius įtaria O), tada darausi testą. Jei neigiamas  -išaukiu mėnesines, tada geriu stimuliuojančius.
Apie vaisto nutraukimą jei pradedi kraujuoti -žinau.

mergaitės, nepykit ant manęs, aš gi neįrodinėju savo tiesų, ar nekeliu į padanges švediškos medicinos. Tiesiog rašau tą, ka man liepė daryt  mirksiukas.gif 
Esu pasimetus  verysad.gif

Tai jei neigiamas, tai jos ir pačios ateis ax.gif , kam dar tie vaistai.
Brangute, nieks tikrai ant tavęs nepyksta blush2.gif Tiesiog tai, apie ką tu rašai, mums visai nesupratama. Ta prasme, kad mes viską suprantam, tas gydymo metodas labai jau keistas. Aišku, mes čia nei viena nekompetetingos prieštarauti ar svarstyti Švedijos gydytojų metodų, bet pas mus tiesiog taip niekas netaiko schmoll.gif Ir visos kitos merginos tau tą patį sakys, kad taip negalima, be ginių priežiūros pačiai stimuliuotis ax.gif Gal ten taip ir įprasta, bet pas mus, tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 18, 18:59)
Tai jei neigiamas, tai jos ir pačios ateis ax.gif , kam dar tie vaistai.

Bet jos neateina. Nėra jų jau nuo birželio20d. Susirgau lygiai mėnuo po persileidimo ir vsio...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 18, 19:52)
:nastau: gal man taip silpna buvo, del to, kad cista isoperavo prie to pacio?  g.gif  Nes sekancia diena man dar sunkoka buvo vaiksciot ir skaudejo  unsure.gif  O biuletenius visada tik savaitei kazkur duoda, o paskiau pratesineja  mirksiukas.gif

Tai ir aš prašysiu, kad man dar pratęstų kokiom trim dienom ax.gif Nes varysiu į seminarą nuo kito antradienio, tai reikės eiti į darbą, kad įsakymą rašytų,kad išleistų, tai sakau prasitęsiu biultenį ir vsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 10 18, 19:02)
Bet jos neateina. Nėra jų jau nuo birželio20d.  Susirgau lygiai mėnuo po persileidimo ir vsio...

blink.gif blink.gif ir nieko padoriai nedaro giniai? doh.gif Nu tikrai Lietuvoj jau butu prakrapste tas mmm seniausiai manau as unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 10 18, 20:02)
Bet jos neateina. Nėra jų jau nuo birželio20d.  Susirgau lygiai mėnuo po persileidimo ir vsio...

Tai kelinta tau ciklo diena dabar blink.gif Tik dabar O nusimato g.gif .Nu nežinau tada, čia jau vienetinis atvejis ax.gif Čia tau apsispręsti, ką tu darysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 18, 19:09)
blink.gif  blink.gif  ir nieko padoriai nedaro giniai?  doh.gif Nu tikrai Lietuvoj jau butu prakrapste tas mmm seniausiai manau as  unsure.gif

Čia Švedijoj 3 mėnesius laukiau eilėj lotuliukas.gif Čia tokia sistema (yra keistų dalykų yra gerų, jau įpratau lotuliukas.gif )

O Lietuvoj man nuo 14 metų jas vis "prakrapštydavo" vaistų pagalba, nes man mmm nereguliarios visą laiką (man jau 33).
Taigi, esu LT kelius išmynus pas gyd. dėl nereguliarių mmm, karts nuo karto prakrapštydavo. lotuliukas.gif Hormonų tyrimus pasidarius irgi. O del vaikiuko susigriebėm tik prieš išvažiuojan. Stimuliaciją LT dariausi, Dupchastonas ir Clostilbegitas mano draugai buvo.
O čia Švedijoj, tik pradėjau minti kelius dėl lėliuko.
Atsakyti
Agnesse, sveika gryzus musu mergyte bigsmile.gif kaip dziugu tave cia matyti! wub.gif tu tik netrauk nosies, amade pasake mano mintis, juk dizagnoze nustatyta - tu visiskai sveika! o tai labai gerai! mirksiukas.gif taip kad ieskosi kitu sprendimo budu ir pasieksi savo tiksla nestuke.gif manau, kad ziureti suderinamuma gera mintis, o paskui ziuresim toliau drinks_cheers.gif

Vario , visos mergaites kartoja choru, kad stimuliacija be gydytojo prieziuros mums nesuprantamas gydymas ohmy.gif ne todel kad taves nesuprantam, o baiminames pasekmiu. Gal taip istiesu Svedijoje priimta g.gif g.gif matai, mes turim pavizdzius kuo baigiasi stimuliacija be prieziuros, ir jie toli grazu ne patys geriausi... niekada niekada nesistimuliuociau be gyd. prieiuros schmoll.gif

man niekas nepasake kad PKS.... blush2.gif bet jei nesigamina dominuojantis folikulas, o tik kruva mazu netinkamu karoliuku, tai ir yra pks? g.gif laukiu mmm, ir trecia c.d. darausi hormonu tyrimus... unsure.gif

amade, rytoj daryk sisiuka mirksiukas.gif

adaida , suprantu ta nuovargi.... unsure.gif bet tu laikykis, gali padaryti pauze jei nori, gal pades, kitos mergaites va sako atsigavusios pichologiskai, svarbu kad tau geriau butu, o tada vel i starta mirksiukas.gif o man priesingai, i darba kibti norisi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 18 spalio 2007 - 19:29
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 18, 20:20)
adaida , suprantu ta nuovargi.... unsure.gif  bet tu laikykis, gali padaryti pauze jei nori, gal pades, kitos mergaites va sako atsigavusios pichologiskai, svarbu kad tau geriau butu, o tada vel i starta  mirksiukas.gif  o man priesingai, i darba kibti norisi  ax.gif

man pavasari buvo toks labai didelis noras kazka daryti, tai pradejau tirtis, o kai ziema arteja kazkaip ir to noro neber. as irgi kaip meskute aptingau pries salcius lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba mergytės 4u.gif Aš jau namuose po sunkios darbo dienos.
Agnesse, kaip smagu, jog grįžai jau wub.gif mes labai tavęs laukėm 4u.gif na, tikėkimės, jog tai tik į gerą, jog nieko nerado. 4u.gif Išties, tikiu, jog greit reikės sveikinti jau ne grįžus čia, o išleidžiant iš čia 4u.gif siaubas, lotuliukas.gif dar niekad taip išvaryt žmonių nenorėjusi esu lotuliukas.gif

Meskut, daugeliui PKS, bet daugeliui mergyčių, turinčių PKS pavyko greitai pastoti. Nesijaudink mes čia visos kartu vieną kitą palaikydamos įveiksim 4u.gif

Atsakyti