Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(adaida @ 2007 10 18, 21:23)
man pavasari buvo toks labai didelis noras kazka daryti, tai pradejau tirtis, o kai ziema arteja kazkaip ir to noro neber. as irgi kaip meskute aptingau pries salcius  lotuliukas.gif

adaida , tai tada abi paciulpkim letena, zinok tai ramina lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tarskaliuk, aciu saunuolyte uz palaikyma 4u.gif

vario , pagalvojau kad cia mano postai gavosi vos ne puolimas, tai zinok tikrai ne, tiesiog pergyvenam del taves... blush2.gif o tau tikrai pasiseks, zianai juk, kad vardas Ieva reiskia "Gyvenimo daveja" mirksiukas.gif imk, kad nusisypsotum 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergytes 4u.gif
Agnesse kaip dziaugiuosi, kad nieko blogo tau nerado. Aisku, darykis suderinamumo testa. Man tai is karto ji dare. Jei iskils kokiu klausimu del laparoskopijos tai klausiu taves ax.gif O tu stiprek ir leiskis TB lepinama 4u.gif
O del vario gydymo tai noreciau pasakyti, kad man irgi buvo paskirtos 3 stimuliacijos be jokios prieziuros pas labai jau gera nevaisingumo spece Kaune (cia taip buvo pries 2 metus, kai dar nesupratau kas tai yra ir neskaitydavau SM).
Tai aciu dievui, kad viskas laimingai pasibaige smile.gif
Amade laukiam nuo pat ryto testo rezultato mirksiukas.gif
O as pasidariau progesterono tyrima. Dariausi 21 c.d. ir rodo 12,11ng/ml. Gal kas turi suprata siame reikale?
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 10 18, 19:17)
Čia Švedijoj 3 mėnesius laukiau eilėj  lotuliukas.gif  Čia tokia sistema (yra keistų dalykų yra gerų, jau įpratau  lotuliukas.gif )

blink.gif nezinau, as jau siaip darbine patirtim labai nusistaciau pries svedus kaip pries nelabai protingus zmones. O cia ę men eilej stovet doh.gif Tai aisku, kaip tau gali per savaite kelis echo padaryt stebint folikulus doh.gif Ne, nu tie svedai keisti, dar karta isitikinau unsure.gif Nepyk bet kazkaip jokio normalaus svedo nemaciau ir dar tavo istorija blink.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 18, 19:20)
amade, rytoj daryk sisiuka  mirksiukas.gif

blush2.gif nezinau... ziuresim... unsure.gif bijau labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 18, 20:40)
blink.gif nezinau, as jau siaip darbine patirtim labai nusistaciau pries svedus kaip pries nelabai protingus zmones. O cia ę men eilej stovet  doh.gif  Tai aisku, kaip tau gali per savaite kelis echo padaryt stebint folikulus  doh.gif  Ne, nu tie svedai keisti, dar karta isitikinau  unsure.gif Nepyk bet kazkaip jokio normalaus svedo nemaciau ir dar tavo istorija  blink.gif
blush2.gif nezinau... ziuresim...  unsure.gif bijau labai  unsure.gif

lotuliukas.gif kas čia dabar, bijau ne bijau - o sysiok tik
juokauju, laikykis mergyt, nesvarbu koks rezultatas, mes tavęs labai lauksim ryt su naujienomis. Ir, žinoma, tikėsimės labai labai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 10 18, 21:39)
O as pasidariau progesterono tyrima. Dariausi 21 c.d. ir rodo 12,11ng/ml. Gal kas turi suprata siame reikale?

man 21 c.d. buvo 10,45 tai gine sake kad mazokas.... ax.gif

QUOTE(Amade @ 2007 10 18, 21:40)
blush2.gif nezinau... ziuresim...  unsure.gif bijau labai  unsure.gif

ne i bata siusiok, o ant NT lotuliukas.gif jimk sita darba ir taskas, rytoj laukiam ziniu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 18, 19:46)
lotuliukas.gif  kas čia dabar, bijau ne bijau - o sysiok tik
juokauju, laikykis mergyt, nesvarbu koks rezultatas, mes tavęs labai lauksim ryt su naujienomis. Ir, žinoma, tikėsimės labai labai.  wub.gif

ALE NE TIK MANO GINE SUSKAICIAVO MANO DIENAS, BET IR JUS, NEPASISLEPSI tongue.gif oi doh.gif caps lokas isijunge doh.gif
Atsakyti
Meskut. ZInok kad PKS yra simtomu visuma( viskas mano aprasyta PKS temoj) . Tau kad policistines kiausides tai dar nereiskia kad yra pks. Pasidarysi hormonus ir tada galesi sakyt kad man PKs.

Taip pat nez, fertilis vis dar nenori taves registruot. Nebzinau nei ka daryt, gal tau pastu atsiust ovusoft'a. Jis daro ta pati tik gal biski maziau navarotu. g.gif

Vario Tu sau peili po gerkle kysiesi. Labai nepyk ant manes, bet tavo gydytojui TU matyt - nulis. Taip gydytis per stimuliacijas negalima.

Adaida manau kad gydytoja tau turejo skirti pregnylio. Plius jei nesprogo folikulai vadinas ir IUI nesekminga bus automatiskai. As asmeniskai dar laparaskopijos nedaryciau tuo labiau kad vyro rezultatai prasti g.gif Irgi atvyrai pasakius nepatinka man tavo gydytojos gydymo metodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aile: 18 spalio 2007 - 19:59
siandien liniuote man rodo laika O, bet ten nieko nera..... cry.gif cry.gif cry.gif
Papildyta:
Aile , tavo mastymas taiklus drinks_cheers.gif as dar palauksiu Fertility, jei ka tada kita paprasysiu padaryti man .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 18, 20:50)
Adaida manau kad gydytoja tau turejo skirti pregnylio. Plius jei nesprogo folikulai vadinas ir IUI nesekminga bus automatiskai. As asmeniskai dar laparaskopijos nedaryciau tuo labiau kad vyro rezultatai prasti  g.gif  Irgi atvyrai pasakius nepatinka man tavo gydytojos gydymo metodai.

pries IUI padare ovuliacijos testa, jis buvo teigiamas, ovuliacija ivykusi, tai ir nesprogdino. o gavosi sudas..
bet manau reikia ir save issitirti, kad zinoti ar dar bandyti su IUI ar tik IVF.
kai man po IUI buvo bloga, gine pareiske, kad daugiau nenoretu to pakartoti, turbut issigando savo atsakomybes, aseit sako darykis IVF.. o kad tai kainuoja tai kam rupi... jei mano tyrimai bus geri, o ji vis vien savo laikysis teks keisti gine matyt... g.gif
Atsakyti
Amade, niekur nepasislėpsi tongue.gif viską matom viską girdim lotuliukas.gif

Atsakyti
Cooliuke , matau esi! bigsmile.gif sveika grizusi!!! wub.gif kaip atostogos? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(adaida @ 2007 10 18, 21:58)
teks keisti gine matyt... g.gif

manau jau dabar rekia keisti, nes IUI be ovuliacijos....ka as zinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 10 18, 20:48)
Blyn, susibalamūtijau visai  blink.gif
pasakoju dar sykį: dabar aš laukiu apie 2 sav.(nes ginius įtaria O), tada darausi testą. Jei neigiamas  -išaukiu mėnesines, tada geriu stimuliuojančius.
Apie vaisto nutraukimą jei pradedi kraujuoti -žinau.

mergaitės, nepykit ant manęs, aš gi neįrodinėju savo tiesų, ar nekeliu į padanges švediškos medicinos. Tiesiog rašau tą, ka man liepė daryt  mirksiukas.gif 
Esu pasimetus  verysad.gif

4u.gif Sveikute. Man atrodo kad Tu stimuliuokis, o mmm pradzioje privaciai (suprantu, brangu, bet sveikata brangiausias turtas) arba neprivaciai, bet rask buda isiprasyti pas ta giniu. Sakyk - noriu, kad paziuretumet, ar neliko cistu. Ir taskas. Ir problema isspresta. O siaip kitomis dienomis sekti tuos folikulus , manau, nera jau tokia baisi butinybe. 4u.gif Nesijaudink,nesiparink, issisauk menesines tas vaistais, jei nepastosi ir ciklo pradzioje rask buda ir isibrauk pas gini. Beje, dar pagalvojau, kad gal tas menesiniu issaukikas cistas biski naikina, jei ka (diuphastonas tai turi ta savybe).
O del stimuliaciju su cistom. Cia man merginos ta pati aiskino. Bet kiekvienas atvejis individualus. Nuvariau ciklo 10 c.d. i VK (labai nepatiko) Turiu cista (tirstoka), jos labai skubeti operuoti eilini karta nesiulo, verciau bandyti pastoti ATSIPALAIDAVUS, folikulai vis gi auga patys, bet,sako, problema - mazai (beveik nera) vaisingu gleiviu. Tai, sakau, ka daryti, kad ju butu daugiau? Nu, sako, galim gonalio pabandyti suleisti 1 doze. Blyn, kai uzauge naturalus 2 folikulai ovuliacinio dydzio. Nu jo, tai, sako, gal tada neleidziam. O sakau, taigi ta cista turiu. Ai, sako gine, nieko tokio, biski pastimuliuoti vis tiek galima.
Bet nieko nestimuliavom.
Atsakyti