QUOTE(vario @ 2007 10 18, 20:48)
Blyn, susibalamūtijau visai
pasakoju dar sykį: dabar aš laukiu apie 2 sav.(nes ginius įtaria O), tada darausi testą. Jei neigiamas -išaukiu mėnesines, tada geriu stimuliuojančius.
Apie vaisto nutraukimą jei pradedi kraujuoti -žinau.
mergaitės, nepykit ant manęs, aš gi neįrodinėju savo tiesų, ar nekeliu į padanges švediškos medicinos. Tiesiog rašau tą, ka man liepė daryt
Esu pasimetus

Sveikute. Man atrodo kad Tu stimuliuokis, o mmm pradzioje privaciai (suprantu, brangu, bet sveikata brangiausias turtas) arba neprivaciai, bet rask buda isiprasyti pas ta giniu. Sakyk - noriu, kad paziuretumet, ar neliko cistu. Ir taskas. Ir problema isspresta. O siaip kitomis dienomis sekti tuos folikulus , manau, nera jau tokia baisi butinybe.

Nesijaudink,nesiparink, issisauk menesines tas vaistais, jei nepastosi ir ciklo pradzioje rask buda ir isibrauk pas gini. Beje, dar pagalvojau, kad gal tas menesiniu issaukikas cistas biski naikina, jei ka (diuphastonas tai turi ta savybe).
O del stimuliaciju su cistom. Cia man merginos ta pati aiskino. Bet kiekvienas atvejis individualus. Nuvariau ciklo 10 c.d. i VK (labai nepatiko) Turiu cista (tirstoka), jos labai skubeti operuoti eilini karta nesiulo, verciau bandyti pastoti ATSIPALAIDAVUS, folikulai vis gi auga patys, bet,sako, problema - mazai (beveik nera) vaisingu gleiviu. Tai, sakau, ka daryti, kad ju butu daugiau? Nu, sako, galim gonalio pabandyti suleisti 1 doze. Blyn, kai uzauge naturalus 2 folikulai ovuliacinio dydzio. Nu jo, tai, sako, gal tada neleidziam. O sakau, taigi ta cista turiu. Ai, sako gine, nieko tokio, biski pastimuliuoti vis tiek galima.
Bet nieko nestimuliavom.