QUOTE(NimfeO @ 2009 11 17, 16:24)

as irgi nelipu ant sulinio dangcio, o jei kas nors eidamas su manim vistiek uzlipa liepiu triskart spjauti per kairi peti
O siaubo filmu isvis negaliu ziuret net diena su simtu zmoniu, o VIENA ir dar PATAMSY!!!

Cia tai jau tikra keistenybe

Super
O siaip is mano keistenybiu: turiu iproti kaip jau cia ir kitos rase valgyti tik su tam tikrais irankiais. Jei tik vyras padeda man ne ta sakute, einu pasiimti savosios. Tas pats su puodeliu, lekste ir t.t.
Pedantiska - jei jau sudelioju kazkokius daiktelius butent taip, turi visuomet taip ir stoveti ar guleti. Jei kas patraukia is vietos, butinai pataisau.
Parduotuvej negaliu imti pirmos prekes nuo lentynos, turiu isknisti tobuliausia, neduokdie susilamdes koks zurnalo kampiukas ar ilinkusi kokia dezute

Dar apie zurnalus ar knygas - net perskaityti buna kaip ka tik is leidyklos, negaliu pakesti sulamdytu ar dar blogiau aptaskytu kuom nors.
Ai, ir dar labai esu slykstuke

negaliu svetimoje vietoje miegoti ar naudotis vonios kambariu, virtuve jei man nepatinka kvapas ar vaizdas. Man nuolat vaidenasi, kad truksta svaros. Negaliu atsipalaiduoti, nes prisigalvoju visokiu nesamoniu. Jei galiu, imu pati viska valyti, perplauti arba prasau vyro. Ir tik nebando padeti kokio nors MUSU daikto kur nors kur mano manymu kazkieno svetimo anksciau liesta ir man atrodo nehigieniska! Galiu pasiusti kaip furija

Sveciuose ziuriu ar taures blizga, ar irankiai visiskai svarus, lekstes ir t.t. Negaliu valgyti jei pamatau, kad su pvz ta pacia sluoste kur stala sluoste nusluosto ir koki peili
Turiu daug keistenybiu, bet kai reikia surasyti visas, kazkaip sunku prisiminti. Reikia vyro dar paklausti