Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(something else @ 2009 08 24, 12:37)

man taip l.skanu biggrin.gif
Atsakyti
Manosios keistenybes blush2.gif :
1. Kai valgau namuose turiu butinai skaityti zurnala ir dar tv isijungiu. rolleyes.gif
2. Miegu visada ant desiniojo sono, o kairiaja ausi uzsidengiu antklode.
3. Pries miega arba iseidama is namu, visada palaiminu dukryte (nyksciu ant kaktytes nubraizau kryziuka).
4. Po kiekvieno darbo ar darbelio plaunu rankas, tai per diena mazdaug buna apie 20 kartu.
5. Negaliu is namu iseiti pries tai nepalindus po dusu ir neissivalius dantu - man toks jausmas lyg smirdeciau, nors pries tai ryte jau bunu issidusinus.
6. Esu spintos pedante - viskas turi buti surusiuta pagal atspalvi, faktura, paskirti ir sezonus, mirtis jei kas isdrista bent rubeli is ten pajudint. lotuliukas.gif
7. Jei pradedu koki darba, tai butinai ta diena turiu ji pabaigti, ir nesvarbu, kad nevalgius, negerus, o apie miega is vis nera ka ir sneket.
Na atrodo viskas, jei ka pamirsau darasysiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 25, 00:05)
Paskaicius jusu postus, tai matosi, kad reikala turim ne tai, kad su dirievnia, bet jau su visisku tundra...hah.gif

na kodėl..
sakyčiau, tame poste racijos esama smile.gif
Atsakyti

7. Jei pradedu koki darba, tai butinai ta diena turiu ji pabaigti, ir nesvarbu, kad nevalgius, negerus, o apie miega is vis nera ka ir sneket.

super savybė, kad man taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 08 27, 19:53)
Ir ką jis joje rado  doh.gif Įtariu, kad zazulka prieš miegą savo diedą pastrojina pagal visus savo minėtų ydų punktus  lotuliukas.gif

o ką? skauda tau? ar kas?
Atsakyti
Si tema tam ir vadinasi KEISTI iprociai wink.gif
Atsakyti
Mjooo... smagiai prisijuokiau thumbup.gif
Atsakyti
gera tema cia sugalvojai HA 4u.gif pakelia nuotaika tai tikrai

taigi, as sriuba turiu uzsigerti vandeniu..
zurnalus perskaitau nuo pradzios iki galo, nesvarbu, kad kai kurie straipsniai neidomus-juk sumokejau tai uz juos visus lotuliukas.gif
labai megstu viska mesti lauk, jei ta diena man koks daiktas pasimaise arba nera jo kur padet-jis keliauja i siukslyna, nesvarbu kad po keliu gali jo prireikti-juk nusipirkdsiu nauja..
Atsakyti
Smagi tema, perskaiciau visa nuo pradzios biggrin.gif
Turiu ir as keistu iprociu. Kaip ir kai kurios is jusu, perkant daiktus stengiuosi imti nenuciupineta pakuote;
Pavalgius, kad ir kokia soti buciau visada dar turiu suvalgyti obuoliuka, nes kitaip nesijauciu soti ir pilnavertiskai pavalgius, nes kazko truksta;
Atsigerus arbatos, kavos, raudono vyno tuoj pat lekiu (jei leidzia galimybes) plautis dantu, nes manau, kad jie nusidaze;
Nemegstu dalintis maistu! Labiausiai nervina, kai nueinam su MB i kokia vieta pavalgyti ir as uzsisakau deserta, tada jo klausiu ar tu neuzsisakysi? Jis atsako, kad sotus ir tada kai atnesa pradeda imti MANO!!! Nesu skupa galiu duoti daug ka - skolinti pinigus, drabuzius, priemones, bet tik ne deserta, ar siaip skanu maista. O jam mat visos porcijos visada buna per daug ir jis nusprendzia jog pasidalinsim, o mane tai erzina, nes man saldumynu vienos porcijos net mazai buna smile.gif prasau nesuprast klaidingai nesu as apzora ir tikrai neturiu virssvorio, bet tiesiog didele smalize. ax.gif
Atsakyti
Niekada eidama gatve nelipu ant šulnio dangčio ir neleidžiu artimiesiems ar draugams lipti,o jei užlipa pasiuntu ir imu bambeti bash.gif gun_bandana.gif miegu TIK sukryziavus kojas ir rankas,kitaip net nesigauna uzmigti unsure.gif rolleyes.gif ziuriu siaubo filmus viena namuose ir dar tamsy thumbup.gif lotuliukas.gif Visus filmus ziuret su kazkuo kitu smagiau isskyrus isuabo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 24, 14:50)
Manosios keistenybes blush2.gif :
6. Esu spintos pedante - viskas turi buti surusiuta pagal atspalvi, faktura, paskirti ir sezonus, mirtis jei kas isdrista bent rubeli is ten pajudint. lotuliukas.gif
Na atrodo viskas, jei ka pamirsau darasysiu... biggrin.gif

sakyčiau ne keistenybės,o labai geri įpročiai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2009 11 17, 16:24)
Niekada eidama gatve nelipu ant šulnio dangčio ir neleidžiu artimiesiems ar draugams lipti,o jei užlipa pasiuntu ir imu bambeti  bash.gif  gun_bandana.gif miegu TIK sukryziavus kojas ir rankas,kitaip net nesigauna uzmigti  unsure.gif  rolleyes.gif  ziuriu siaubo filmus viena namuose ir dar tamsy  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Visus filmus ziuret su kazkuo kitu smagiau isskyrus isuabo  tongue.gif

lotuliukas.gif as irgi nelipu ant sulinio dangcio, o jei kas nors eidamas su manim vistiek uzlipa liepiu triskart spjauti per kairi peti biggrin.gif
O siaubo filmu isvis negaliu ziuret net diena su simtu zmoniu, o VIENA ir dar PATAMSY!!! lotuliukas.gif Cia tai jau tikra keistenybe doh.gif Super thumbup.gif

O siaip is mano keistenybiu: turiu iproti kaip jau cia ir kitos rase valgyti tik su tam tikrais irankiais. Jei tik vyras padeda man ne ta sakute, einu pasiimti savosios. Tas pats su puodeliu, lekste ir t.t. biggrin.gif
Pedantiska - jei jau sudelioju kazkokius daiktelius butent taip, turi visuomet taip ir stoveti ar guleti. Jei kas patraukia is vietos, butinai pataisau.
Parduotuvej negaliu imti pirmos prekes nuo lentynos, turiu isknisti tobuliausia, neduokdie susilamdes koks zurnalo kampiukas ar ilinkusi kokia dezute tongue.gif Dar apie zurnalus ar knygas - net perskaityti buna kaip ka tik is leidyklos, negaliu pakesti sulamdytu ar dar blogiau aptaskytu kuom nors.
Ai, ir dar labai esu slykstuke blush2.gif negaliu svetimoje vietoje miegoti ar naudotis vonios kambariu, virtuve jei man nepatinka kvapas ar vaizdas. Man nuolat vaidenasi, kad truksta svaros. Negaliu atsipalaiduoti, nes prisigalvoju visokiu nesamoniu. Jei galiu, imu pati viska valyti, perplauti arba prasau vyro. Ir tik nebando padeti kokio nors MUSU daikto kur nors kur mano manymu kazkieno svetimo anksciau liesta ir man atrodo nehigieniska! Galiu pasiusti kaip furija doh.gif Sveciuose ziuriu ar taures blizga, ar irankiai visiskai svarus, lekstes ir t.t. Negaliu valgyti jei pamatau, kad su pvz ta pacia sluoste kur stala sluoste nusluosto ir koki peili blush2.gif
Turiu daug keistenybiu, bet kai reikia surasyti visas, kazkaip sunku prisiminti. Reikia vyro dar paklausti smile.gif

Atsakyti