Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(*dew* @ 2009 07 27, 20:50)
ai ir dar jei nera ka veikti tai mintyse sokineju per gumyte, kaip vaikysteje...nepamenu kaip uzsivadina..."begute" gal...
viens du trys, viens du trys, viens du trys
viens du viens du viens du, viens du,
viens viens ir  viens ir viens doh.gif  lotuliukas.gif

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
musu seimoj keistenybes del filmu. MB visada skaito titrus, net jei lietuviskai dubliuotas filmas, o titrai kita kalba, ir tai skaito. o as pries ziuredama filma stengiuosi suzinot kaip jis baigsis, daznai jei nepavyksta gauti tokios info, atsisakau paties filmo ziurejimo. tiesiog nervina kai nezinau kas bus sekancioje scenoje doh.gif
Atsakyti
Velnio supimas ant kojos, pastovus radijo stociu junginejimas vairuojant, agresyvus vairavimo stilius. Niekaip neprisiverciu vairuot "tvarkingai"
Atsakyti
O as nepraeinu ne pro viena veidrodi nepasiziurejus i savo uzpakaliuka blush2.gif
mikriai ji atsuku i veidrodi ir zvilgteliu blush2.gif
Atsakyti
Ir aš radau bendrų įpročių.
- Mane ir pačią nervina, bet visada išėjus iš parduotuvės pasižiūriu ar piniginė rankinėje (net po kelis sykius).
- Taip pat parduotuvėje neimu artimiausios prekės lentynoje, visada imu tolimesnę, nervarbu, kad galiojimo data ta pati ax.gif
- Vos atsikelusi, prieš išeidama kur nors ir prieš miegą kursuoju į WC.
- Nevalgau duonos/batono kumpelio (čia jau mamos įtaka nuo mažens)
- Eidama pro vitrinas visada pasižiūriu, kaip atrodau.
- Jei durys pastumtos nevisiškai užsidaro, grįžtu jų užstumti.
Dabar staigiai daugiau nepamenu, bet prisimenu kaip vaikystėje trumpam eidama į WC palikdavau durų tarpelį atidarytą doh.gif kodėl taip, net nežinau, laimei, iš šito kažkaip išaugau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2009 07 31, 03:03)
Ir aš radau bendrų įpročių.
- Mane ir pačią nervina, bet visada išėjus iš parduotuvės pasižiūriu ar piniginė rankinėje (net po kelis sykius).
- Taip pat parduotuvėje neimu artimiausios prekės lentynoje, visada imu tolimesnę, nervarbu, kad galiojimo data ta pati ax.gif
- Vos atsikelusi, prieš išeidama kur nors ir prieš miegą kursuoju į WC.
- Nevalgau duonos/batono kumpelio (čia jau mamos įtaka nuo mažens)
- Eidama pro vitrinas visada pasižiūriu, kaip atrodau.
- Jei durys pastumtos nevisiškai užsidaro, grįžtu jų užstumti.
Prisimenu kaip vaikystėje trumpam eidama į WC palikdavau durų tarpelį atidarytą doh.gif kodėl taip, net nežinau, laimei, iš šito kažkaip išaugau lotuliukas.gif ir anksčiau turėdavau įprotį, kai nebūdavo ką veikti - slankiodavau prie lango.
dar prisiminiau keleta:
- valausi dantis dažnai vaikščiodama po kambarius,
- stengiuosi lipti ant šaligatvio plytelių, o ne tarp jų,
- jei einu gatve (dažniau viena) protarpiais atsisuku pažiūrėti, kad eina po manęs.

dar prisiminiau keleta:
- valausi dantis dažnai vaikščiodama po kambarius,
- stengiuosi lipti ant šaligatvio plytelių, o ne tarp jų,
- jei einu gatve (dažniau viena) protarpiais atsisuku pažiūrėti, kad eina po manęs.
- kaip ir ne viena iš mūsų, junginėju kanalus ar radijo stotis.
- valgydama patiekalą visada valgau proporcingai - kad paskutiniam kąsneliui užtektų ir daržovių, ir garnyro.
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 04 11, 13:44)
o as visada turiu eit kitam zmoguj is kaires blink.gif nu negaliu kitaip doh.gif jau maniskis irgi iprato prie tokios "tvarkos" cool.gif tai tik su draugais kai einu,tenka keistis vietom,kad man butu patogu eit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va va ir aš turiu šį įprotį, tik negaliu nustatyti jo kilmės g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniarmoni @ 2009 07 31, 10:16)
va va ir aš turiu šį įprotį, tik negaliu nustatyti jo kilmės  g.gif  biggrin.gif

Aš irgi kairėj mėgstu vaikščiot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 03 26, 13:20)
Va va, tai primine man apie dar viena mano keistenybe- niekada nemiegu iskisusi koju is po antklodes! Nesvarbu man, kaip karsta kambaryje buna, kojos visada turi likti uzklotos! Nesamone kazkokia  blink.gif

blink.gif o man priešingai lotuliukas.gif
kad ir kaip bebūtu šalta ar karšta pėdos turi būti iškištos iš po kaldros , NES DŪSTU blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(egliute @ 2007 03 28, 02:51)
miegu atsisukusi i duris, nes bijau kad kas nors ieis...

oj doh.gif tai man reiktų miegoti priešingai blink.gif nes durys man virš galvos
Atsakyti
o as visada kai einu salia turiu but is desines... nesu pedante bet vienas dalykas mane nervuoja kai netvarkingai kaba uzuolaidos smile.gif visada turi buti datrauktos iki galo
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2009 07 29, 01:17)
musu seimoj keistenybes del filmu. MB visada skaito titrus, net jei lietuviskai dubliuotas filmas, o titrai kita kalba, ir tai skaito. 

As irgi visada skaitau titrus tongue.gif

Ir negaliu pakesti netvarkingai paklotos lovos. 10 kartu per diena taisau paklode, kad tik tvarkingai guletu.
Atsakyti
Na, didele keistenybe to nepavadinčiau, bet... visuomet tikrinu produktu galiojimo laiką ir tarkim, jei galioja iki 08 - 07, tai viskas, šiandien nevalgysiu. Išimtis tik batonui. rolleyes.gif Apskritai, jei maistas man pasirodys įtartinas, kvepės, kaip man nepatiks - irgi nevalgysiu, nors ir galiotų dar dešimt dienų. Čia, mano nuomone, viskas dėl to, kad buvau apsinuodijus maistų kadais stipriai, po to n bėdų su skrandžiu buvo, kurių ir dabar turiu, tad labai saugau save. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 07 rugpjūčio 2009 - 18:13