Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(Piračiukė @ 2010 04 26, 15:57)
miegodama apasikabinu antklodes kampa ir pasikisu ji po veidu (nuo vaikystes taip)  lotuliukas.gif
kaip jau cia kazkas minejo, susikeliu kojas ant sofos, kedes, net ant taburetes isigudrinu;
daznai megstu isitaisyti ant grindu, ziuret TV ar panasiai; taip pat kartais elgiuosi i sveciuose, jei pvz, daug zmoniu o vietos sedeti mazai "aciu, nereikia taburetes, as ant zemes, man patogu); doh.gif  lotuliukas.gif

Kazko primeni kate biggrin.gif O mano keistas yprotis- gainiotis kates:skac! skac! biggrin.gif Tada saves nekontroliuoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2010 04 21, 21:57)
Negaliu atsikratyti iprocio ziureti i save veidrodziuose  doh.gif einant pro veidrodi ar blizganti langa, parduotuves vitrina, visada nors trumpam uzmetu aki i savo atspindi. Kartais einu pro kokia blizgancia parduotuve ir sakau sau mintyse neziurek neziurek  lotuliukas.gif  ir vistiek nors trumpam zvilgteliu  doh.gif  ir nesu kokia fyfute, kuri issipuscius net iki maximos eina...

ir man tas pats, visuomet save stebiu vitrinose ir veidrodziuose cool.gif
Atsakyti
Nu aš dabar pradėsiu biggrin.gif :
1. Mėgstu čiupinėti savo pėdas, arba trinti jas viena į kitą lotuliukas.gif lotuliukas.gif atrodo juokingai ir erzina kitus biggrin.gif
2. Kavinėje, svečiuose, autobuse belekur biggrin.gif vos susivaldau neužsikėlusi kojų ant kėdės ir nenusėmusi batų.
3. Negaliu eiti lėtai biggrin.gif. Išėjusi pasivaikščioti visad čiut ne bėgu biggrin.gif tada mane stabdo.. biggrin.gif
4.Namie visada vaikštau su chalatu, nebent būna svečiai, o šiaip šilta, šalta man nesvarbu biggrin.gif doh.gif
Šitas greičiausiai keisčiausias:
5. Pavyzdžiui būna vakaras, namie tamsu, nuleidžiu roletus ir jei lieka centimetras iki pačios apačios neiškenčiu ir nueinu nuleisti, nes negaliu pakęsti kai žiūri ir matai tamsą, o jei kas stebi biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei dar ką prisiminsiu parašysiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, va dar turiu paranoją ;D blink.gif
Dieną, naktį namų durys privalo būti užrakintos doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 01, 23:46)
Ai, va dar turiu paranoją ;D  blink.gif
Dieną, naktį namų durys privalo būti užrakintos  doh.gif   drinks_cheers.gif

Jei gerai supratau, tai čia ne kambarių, o buto ar namo pagrindinės? Tuomet kas čia paranojiško? Labai normalu, kad durys būtų užrakintos, ypač jei gyveni didmiestyje, kur pažįsti 5proc savo kaimynų.
Juokinga buvo klausyt pažįstamos nusiskundimų ("kokie nedorėliai, vos ne visus namus išvogė"), nors pati retai, vargu ar iš viso kada duris užrakina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akrilik: 01 gegužės 2010 - 22:05
QUOTE(Akrilik @ 2010 05 01, 23:03)
Jei gerai supratau, tai čia ne kambarių, o buto ar namo pagrindinės? Tuomet kas čia paranojiško? Labai normalu, kad durys būtų užrakintos, ypač jei gyveni didmiestyje, kur pažįsti 5proc savo kaimynų.
Juokinga buvo klausyt pažįstamos nusiskundimų ("kokie nedorėliai, vos ne visus namus išvogė"), nors pati retai, vargu ar iš viso kada duris užrakina.

Taip, taip kalbėjau apie lauko duris, gyvenu didmiestyje. doh.gif Ir tikrai bijau jog kasnors ateis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 04 18, 13:40)
6. As kartais pinigus lyginu lygintuvu, jei labai negrazus buna, kad piniginej estetiskiau atrodytu  bigsmile.gif

lotuliukas.gif nuzudei lotuliukas.gif mes vaikystej plaudavom pinigus ir dziovindavom knygose lotuliukas.gif
QUOTE(Pupsia @ 2010 04 21, 21:57)
Negaliu atsikratyti iprocio ziureti i save veidrodziuose  doh.gif einant pro veidrodi ar blizganti langa, parduotuves vitrina, visada nors trumpam uzmetu aki i savo atspindi. Kartais einu pro kokia blizgancia parduotuve ir sakau sau mintyse neziurek neziurek  lotuliukas.gif  ir vistiek nors trumpam zvilgteliu  doh.gif  ir nesu kokia fyfute, kuri issipuscius net iki maximos eina...

o siaube, cia tikra liga doh.gif as darbe nezinau kiek sykiu per diena issitraukiu veidrodeli ir pastoviai zvalgaus i atspindincius pavirsius doh.gif nesu fyfa ir labai savikritiska, bet megstu pasiziuret i save lotuliukas.gif
QUOTE(kutikutule @ 2010 04 26, 16:56)
mano vienas toks keistesniu iprociu - laiptais pradet lipt desne koja ir uzbaigt lipima ta pacia desne koja  biggrin.gif  jau kitaip net neiseina  smile.gif

man irgi visur desine koja reikia uzlipt, antraip atrodo kad issitiesiu kaire koja pirma pastacius doh.gif
Atsakyti
Su tais pinigŲ lyginiais tai apsiverkiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 04 22, 13:13)
Nepatinka valgyti jei maistas leksteje liecias, pvz, mesa su garnyru, salotomis, viska su sakute atskiriu bent po 1-2 cm., kad nesiliestu  doh.gif  biggrin.gif

tas geras thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , as turbut tada tureciau sumazint porcijas, arba didesne lekste nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
Dar vieną prisiminiau biggrin.gif
Išsiplaunu galvą išsidžiovinu, išsitiesinu ir einu po dušu :DDDD lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 01, 22:46)
Ai, va dar turiu paranoją ;D  blink.gif
Dieną, naktį namų durys privalo būti užrakintos  doh.gif  drinks_cheers.gif

Cia turbut visos Lietuvos paranoja, nes mes vienas ktio bijom. biggrin.gif
Atsakyti
Pastoviai tikrinu produktu galiojimo laika ir parduotuveje ieskau is keletos tokio, kuris turi ilgiausia galiojima biggrin.gif Namie vaikas isemes ka nors is saldytuvo jau zino, kad pirma man reikia parodyti man, ar nesugede biggrin.gif Kitus tai erzina doh.gif
Atsakyti