Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(prettiness @ 2010 05 06, 12:09)
Pastoviai tikrinu produktu galiojimo laika ir parduotuveje ieskau is keletos tokio, kuris turi ilgiausia galiojima biggrin.gif Namie vaikas isemes ka nors is saldytuvo jau zino, kad pirma man reikia parodyti man, ar nesugede biggrin.gif Kitus tai erzina  doh.gif

Irgi neblogai lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vienas hihihi.gif Negaliu guleti ant nugaros susidejusi ranku ant krutines. Jei pagaunu save taip, tai staigiai rankas padedu kur nors sone ar ant pilvo, bet butinai ne taip, kaip karste buna zmonem sudetos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 05 07, 10:59)
Dar vienas  hihihi.gif  Negaliu guleti ant nugaros susidejusi ranku ant krutines. Jei pagaunu save taip, tai staigiai rankas padedu kur nors  sone ar ant pilvo, bet butinai ne taip, kaip karste buna zmonem sudetos  lotuliukas.gif

as ir negaliu taip gulet.. ir kai pamatau kad kitas taip guli liepiu visada pakeist poza...
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 07, 11:53)
as ir negaliu taip gulet.. ir kai pamatau kad kitas taip guli liepiu visada pakeist poza...

Liepiate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 05 06, 12:09)
Pastoviai tikrinu produktu galiojimo laika ir parduotuveje ieskau is keletos tokio, kuris turi ilgiausia galiojima biggrin.gif Namie vaikas isemes ka nors is saldytuvo jau zino, kad pirma man reikia parodyti man, ar nesugede biggrin.gif Kitus tai erzina  doh.gif

As ta pati darau rolleyes.gif Niekada nelaikiau to keistenybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 05 07, 10:59)
Dar vienas  hihihi.gif  Negaliu guleti ant nugaros susidejusi ranku ant krutines. Jei pagaunu save taip, tai staigiai rankas padedu kur nors  sone ar ant pilvo, bet butinai ne taip, kaip karste buna zmonem sudetos  lotuliukas.gif

Aš irgi taip pat elgiuos. Iš karto rankas turiu padėti kažkur kitur.
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 01, 21:43)

Negaliu eiti lėtai biggrin.gif. Išėjusi pasivaikščioti visad čiut ne bėgu biggrin.gif tada mane stabdo.. biggrin.gif

lotuliukas.gif ir as mėgėja palakstyti biggrin.gif mane visi stabdo ir liepia palaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 03 26, 17:51)
dar keistai valgau mandarinus. kai lieka kokie trys (as juos dideliais kiekiais valgau  blush2.gif ), nusilupu visus, paragauju po skiltele kiekvieno, issirenku skaniausia ir pasilieku valgymo pabaigai  laugh.gif

šitas geras lotuliukas.gif

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 04 08, 21:22)
biggrin.gif
vairuodama masina visada girdziu "negerus" garsus, man vis uzeina paranoja, kad kazkas ne taip.. kazkodel kiti nieko negirdi..

aš irgi... ir net vaizdžiai matau, kaip pvz, automobilio ratas atsilaisvinęs vingiuoja ir tuoj nusiris į šalikelę...

QUOTE(*MiAu* @ 2007 04 18, 14:44)
tik įėjusi į parduotuvę iškart iš rankinuko išsiimu piniginę, kad tikrai būčiau įsitikinus, kad namie nepalikau  hihihi.gif

man išsiimt nebūtina, bet visada įkišu ranką i rankinę ir patikrinu, ar ji tikrai yra...

QUOTE(deimushka @ 2007 04 23, 11:36)
As irgi turiu keleta keistenybiu.visos lekstes, puodeliai, saukstai, sakutes turi but sudeti tam tikra tvarka, jei vyras plauna indus tai vistiek turiu paskui viska sudelioti pagal save.Taip pat negaliu valgyti su kai kuriom sakutem arba saukstais, be to kai vakare uzmiegu tik su ijungtu teliku, nes visada vaidenasi kad krebzda peles (paniskai ju bijau) net katina vyras nupirko...

Man irgi visos lėkštės turi būti sudėliotos pagal dydį, visos turi savo vietą. Man tai atrodė savaime suprantama, todėl kai MB išplovęs lėkštes sudėdavo jas bet kaip, atrodydavo, kad specialiai taip daro. Po gerų metu bendro gyvenimo kartą pratrūkau, nebegalėjau kentėt, kai ryte pamačiau, kad vėl didelė lėkštė prie mažų įdėta, o jis kažkoks nustebęs... rolleyes.gif

Ankščiau turėjau bjaurų įprotį: galėjau užmigti tik tuo atveju, jei mano burna būdavo uždengta (antklode, ranka), buvo labai sunku dviese miegot smile.gif O dabar negaliu užmigti, jei ausys neuždengtos biggrin.gif

Džiaustydama drabužius, būtinai juos išrūšiuoju: mano džinsai, MB džinsai, mano palaidinės, MB maikes ir t.t.

Nešioju akinius, bet rytais negaliu jų užsidėti, kol veidas nenupraustas ir nepateptas kremu, o akiniai nenuvalyti.

Na nežinau, man visi mano įpročiai atrodo gana normalųs ir įprasti smile.gif
Atsakyti
As negaliu namie vaiscioti basa, butinai turiu vaikscioti su tapkem, atsikeliu ir visa miegodama ieskau iskart tapkiu po lava, surandu tada pradedu busti biggrin.gif
mano MB juokaujo, jog norint mane ismust is veziu tiesiog reiktu paslepti tapkes-viskas diena sugadinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2010 05 15, 20:44)
lotuliukas.gif  ir as mėgėja palakstyti  biggrin.gif  mane visi stabdo ir liepia palaukti lotuliukas.gif

Man irgi sako: biggrin.gif Tu čia kroso išėjai palakstyt ar pasivaikščiot? lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat kojas megstu uzsikelti ir uostau viska ax.gif labai megstu miegodama nors viena ranka pakisti po pagalve,visada viska lieciu,tad neperku nieko internetinese parduotuvese g.gif nei pauostyti nei paliesti negali ax.gif na turiu daug panasiu kvailu iprociu blink.gif
Atsakyti
Negaliu užlipti ant šulinio dangčio. Ne tai, kad bijočiau, bet tiesiog negaliu. O jei kartais taip nutinka, kad kitos išeities nėra ir tenka lipti po kojos nukėlimo nuo dangčio mane visą nupurto, toks nervinis drebulys pereina per visą kūną.
Atsakyti