Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(ChiolYn @ 2009 12 11, 00:51)
"labai apie ką nors užsigalvojus pamirštu, kad reikia kvėpuoti"

Sau irgi si galiu pritaikyt.

Taip pat negaliu ziureti televizoriaus ir nieko neveikti- turiu arba kazka valgyt (geriausias variantas) arba gurksnot, arba dar zurnala skaityt (kai prasideda reklamu intarpai).
Skaitau produktu etiketes.
Sededama ir nieko neveikdama pradedu sudarineti sarasa ka siandien turiu nuveikti.
Buna supykstu, susinervinu baisiausiai- nubegu uz krumo, i kita auksta, ar uz kampo tris minutes pazliumbiu ir po minutes griztu su sypsena. Ne daznai taip buna, bet pasitaiko jeigu viesoj vietoj.
Negaliu valgyt sviesto, jei tik kur pamatau sviesta ant maisto, kuri patiekia valgyt, gali supykint. Iskart stumiu i sona arba nugramdau sviesta.
Negeriu kavos, arbatos, vandens ar kitokiu gerimu su cukrum.
Neseniai pastebejau, kad daznai prikandu lupa kai kazka pasakoju, kalbedama.
Parukau po valgio.
Visada sedziu ar guliu keistose pozose (visaip susiraitau, kaip gyvate).
Daznai galvodama/mastydama pasiremiu ranka galva, pridedu pirsta prie veido (kaip 'mastytojas') biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskytee26 @ 2010 06 27, 12:15)
Mano keistumas, kuris MB vis dar stebina, valgyti visiškai nesuderinamus produktus kartu, pvz.: sriuba + bandelė su džemu, mėsos kotletai+ pienas smile.gif  ax.gif ir kaip nekeista, man nuo tokio valgymo viduriai visai nestreikuoja smile.gif turbūt jau priprato organizmas  lotuliukas.gif

Man tas pats ;DDD mansis labai juokiasi is to. ir pvz deserta visad valgau pries maista.
Atsakyti
Aš niekada nesuvalgau visko,kas yra lėkštėje,turiu būtinai palikti,jau įprasta smile.gif Taip pat važiuodama greitkelyje visada turiu madą skaičiuoti stulpus arba medžius biggrin.gif Kartais erzina ir norisi sustoti,bet vis tiek toliau savo doh.gif Taip pat kvailas įprotis: tarkim,nusiperku šiandien pieną,bet kitą dieną aš jo gerti jau nebegaliu,turiu išmesti,nes atrodo,kad jau senas smile.gif
Atsakyti
Labai linksma tema, sužinojau, kad ne aš viena tam tikrus keistus dalykus savyje įžvelgiau smile.gif Štai ką prisitaikiau sau bei sugalvojau, skaitydama šią temą:
1. Nuolat tikrinu ar ko nors nepamišau - išeidama iš namų, iš kavinės, iš paplūdimio ir t.t. Visada pasitikrinu ar viską turiu ir dar kelis kartus atsisuku pažiūrėt ar toj vietoj, kur sėdėjau nieko nėra. Nuolat pasitikrinu ar turiu telefoną, piniginę ar kitus svarbius daiktus, tačiau dažniausiai vistiek kamuoja jausmas, kad kažką palikau. Dažniausiai tai būna kai išvažiuojam kur nors iš namų.
2. Nekenčiu kai man kas nors stovi už nugaros, arba sėdint prie kompo skaito ką rašau - pridarau klaidų, pasimetu. O jei dar patapšnoja per nugarą, išvis galiu pasiust.
3. Kaip ir dauguma, tarp kelių įsidedu antklodę, todėl po viena antklode su B sunku miegoti.
4. Stengiuosi eidama nelipti ant šulinių ar kokių nors grotelių.
5. Kai ką nors valgau, dažniausiai skaniausius kąsnius pasilieku pabaigai.
6. Valgydama turiu viską užsigerti, sriubą taip pat.
7. Nemėgstu kirptis nagų. Dažniausiai apdailinu nulūžusius, bet kitų nekerpu.
8. Nuolat ką nors skaičiuoju, tarkim va pasėdžiu prie kompo kol pažiūriu tą ir tą, o tada einu padarau 20 darbų ir vėl prie kompo ar tada prie knygos kokios, tada vėl 20 darbų.
9. Lėtai valgau, visi turi manęs laukti.
10. Rankinę moku nešioti tik ant vieno peties. Tą, kur dedasi per petį tik ant kairio galiu dėt, o paprastą tik ant dešinio (kad bet kokiu atveju pati rankinė būtų dešinėj pusėj).
11. Patinka tam tikro metalo kvapas, tarkim patinka kaip kvepia rankos, palietus metalinę rankeną.
12. Patinka kai kurios chemijos kvapas, rūsio kvapas.
13. Negaliu valgyti palaidais plaukais, jaučiuosi labai nepatogiai.
14. Parėjus namo turiu kuo greičiau persirengti, susirišti plaukus. Nes pasidaro labai nepatogu, nors už namū ribų viskas ok.
15. Naudoju labai daug indų ploviklio.
16. Kai džiaustau rūbus, beveik kiekvieną pauostau.
17. Nemėgstu atsiliepti napažįstamiem numeriam.
18. Jei einu šalia bėgių ar prie geležinkelio tilto, galvoju ką reiktų daryti, jei traukinys nukristų nuo bėgių ir kas būtų.
19. Niekada nebuvau soliariume ir manau, kad tam gulimam bijočiau užsidaryti.
20. Duše galiu prabūti labai ilgai - žiūrėti kaip vanduo teka tarp pirštų, daryti įvairius krioklius bei fontanus ir galvoti kaip jie atrodytų realybėje.
21. Labai nepatogu sėdėti tiesiai, suglaudus kojas. Turiu susidėt koją ant kojos arba bent šiek tiek prasiskėsti.

Nemažai kažkaip susidarė, tikiuosi neatsibos skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieliuke: 17 liepos 2010 - 15:11
prisiminiau dar viena- negaliu valgyti uzsidejusi akinius. Visad juos nusiimu.
Atsakyti
SVeikutės 4u.gif
smagi temelė, smagu pasijuokt ir apie savo keistenybes susimąstyti biggrin.gif

čia keletas manųjų, nors jau daug kas buvo paminėta smile.gif

-dantis valausi žiūrėdama pro langą ar tv...
-po namus mėgstu vaikščioti su apatiniais...
-kojas susirangau po savimi sėdėdama...
-net į taxi įsėdusi automatiškai prisisegu saugos diržą - čia jau refleksas...
-mėgstu taisytis plaukus bet kur ir bet kada...
-paranojiškai negaliu pakęsti, jeigu kas nors stovi šalia ir žiūri, kaip aš dirbu doh.gif
-mandarinus valgau nusilupusi keletą ir kiekvieno paragavusi skaniausią pasilikti finalui... kai suvalgau tą grupelę - imu vėl kelis ir darau tą patį, kol nebelieka biggrin.gif
-obuolius, pomidorus ir šiaip visokias daržoves visada perku lyginiu skaičiumi...
-kokius nors skanėstus mėgstu suvalgyti, kad nebeliktų nė vieno biggrin.gif kitaip neturiu ramybės ir einu ratais, kol vis tiek nebelieka nieko smile.gif
-maudytis, praustis duše mėgstu atsidariusi vonios duris ir klausytis muzikos
-negaliu pakęsti, kai kažkas namie kažką kitaip perdėlioja, net jeigu tas mano daiktas ir tebūna šiaip be vietos numestas - be galo nervina doh.gif
-šneku per miegus
-esu jautri garsams ir kvapams - jei kas nors kur nors krebžda ar ne taip kvepia, tol einu ratais, kol randu kas.
-kai kada naktį užeina noras pasidarbuoti arba tvarkytis namie, skalbtis..

-visi mano laikrodžiai skuba, ir dažniausiai skirtingai biggrin.gif tad nė vienas nerodo tiksliai smile.gif
-gatvėje skaičiuoju plyteles ir plyšius, jeigu viena koja dedu ant plyšio - tuomet ir kita turiu taip dėti - nu kad tipo simetrija būtų ar lygybė nzn doh.gif doh.gif doh.gif
-nemėgstu parduotuvių
-nemėgstu kalbėti telefonu su svetimais žmonėms, o jau ypač pati skambinti doh.gif

yra ir daugiau turbūt keistenybių, bet taip staigiai sunku atsiminti, nes man tai viskas atrodo labai normalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2010 07 17, 16:08)

20. Duše galiu prabūti labai ilgai - žiūrėti kaip vanduo teka tarp pirštų, daryti įvairius krioklius bei fontanus ir galvoti kaip jie atrodytų realybėje.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip į tai reaguoja Jūsų namiškiai?...
Atsakyti
Uzsidirbk sededamas prie interneto Investuok 12litu ir uzsidirbk neribotai Darbas namie Aš ir netikėjau, bet, pasirodo reikėjo, patikėt pabandžius. Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose, butinai tai perskaityk, nes naudinga.Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima.Tai pakeite mano gyvenima.As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni, kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 12lt. Skaistalai, pagalvojau, tai turetu buti eilinis budas apmauti, bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti kas siuloma. Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita kiekvienam is saraso pacioje. Paskui isbraukti pirma saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose Jokiu apgauliu… Esu studentas, todėl pinigėlių metyt nesinorėjau, tačiau pagalvojau, kad nuo 12lt tikrai nenubiednesiu. As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir nusprendziau pabandyti.Ir atspekit kas. Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau patiketi savo akimis, jog tai veikia.Per pora savaiciu susikaupe apie 1000lt , po triju savaiciu prisidejo dar apie 2000lt. dbr turiu uzdirbes 4000lt ir neskaitant smulkiu islaidu.Po pusantro men turetu buti apie 7000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides. O prasidejo tik nuo 12lt.Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man. As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites, per daug nesistengdami. Pasiulymas : Perskaitykite tai pora kartu. Issaugokite savo kompe, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta. Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete… Svarbu: Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate, bet tai tikrai dirba. Atkreipkit demesi: Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije. Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo. Yra trys paprasti zingsniai: 1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke. 2. Pirmiausia I zemiau esancia 3 banko saskaita perveskite 2lt. Po to perveskite po 2lt ir i 3 sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate
1. LT837044000226643666
2. LT097300010111572495
3. LT417300010103343894
4. LT837044000226643666
5. LT087044060003926999
6. LT657044000929613757
Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu, o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri. 3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja, Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu. Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus. Ir kada jus pasieksite pirma eilute, jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas! Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete. Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai. Laikas pinigai. O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika. Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje. Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako tik po 5 zmones – tai jau 500lt i saskaita Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje ir atsako vel 5 zm. – pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200 pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje) Toliau dar idomiau: sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2 pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. – tai 62500lt. toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti. Ar ne ispudingas skaicius Ir tai tik uz pirmutinius 12litu. siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus. Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito tad sekmes,tikrai man suveike
Atsakyti
QUOTE(Me-Ula @ 2010 07 19, 02:12)
prisiminiau dar viena- negaliu valgyti uzsidejusi akinius. Visad juos nusiimu.

As irgi taip daryciau, nes visada turiu aiskiai matyti maista kuri valgau: negaliu valgyti prieblandoje - uzsidegu staline lempa smile.gif
Atsakyti
1.Padarau keleta darbu ir vel prie kompo...
2.Patinka rusio,zemiu kvapas...
3.Miegodama kaldra susikisu tarp koju...
4.Viska darau atbulai... butinai ne taip kaip pataria kiti...
5. patinka pirkti visokius sampunus,balzamus plaukam,isbandyti vis naujus...
6. Patinka pirkti akcijinius daiktus
Atsakyti
1. Visokius šampūnus, kremus stengiuosi turėti po 1 - kol vieno nepabaigiu, tol stengiuosi kito nepirkti.
2. Labai tingiu vaikščioti po parduotuves - namuose pastoviai būna badmetis. Dėl to pastoviai prisigalvoju visokių keisčiausių "badmečio receptų" smile.gif
3. Akinukus nusiiminėju viena ranka.
4. Iš piniginės neišimu užsienietiškų monetų, nors ir nežadu greitu laiku ten grįžti.
5. Namuose niekad nejungiu muzikos ar teliko - man patinka klausyti aplinkos garsų.
6. Mėgstu uosti kvapus. Patinka liepų alėjos kvapas smile.gif mėgstu užuosti praeinančio žmogaus kvepalų kvapą.
7. Dažnai noriu ką nors glostyti.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2010 08 16, 18:56)

6. Mėgstu uosti kvapus. Patinka liepų alėjos kvapas smile.gif mėgstu užuosti praeinančio žmogaus kvepalų kvapą.

ir aš panašiai mėgstu - gaudyti kvapus smile.gif pagal juos jau žinau, kokie kaimynai prieš mane važiavo liftu smile.gif
Atsakyti