Oi prisiskaičiau kiek. Tai, kad pas mane puse jų yra: aš ir su katinais šnekuosi 
 , ir einu TIK iš dešinės pusės, grįžus namo iš darbo puolu grindis ir dulkes valyt. 

žiūriu yra ir man būdingų keistų įpročių  

kates būna pakalbinu,
eiti galiu tik iš tam tikros pusės,
miegant antklodė turi būti tarp kojų, o ranka po pagalve,
kol ateinu į darbą kokius 3 kartus turiu būtinai patikrinti rankinuką - ar tikrai yra piniginė, raktai, mobilus, dar kas nors.
tik įėjusi į parduotuvę iškart iš rankinuko išsiimu piniginę, kad tikrai būčiau įsitikinus, kad namie nepalikau

telefonu galiu kalbėti tik prie kairės ausies prisidėjus, prie kitos nemoku

ir pan.

kates būna pakalbinu,
eiti galiu tik iš tam tikros pusės,
miegant antklodė turi būti tarp kojų, o ranka po pagalve,
kol ateinu į darbą kokius 3 kartus turiu būtinai patikrinti rankinuką - ar tikrai yra piniginė, raktai, mobilus, dar kas nors.
tik įėjusi į parduotuvę iškart iš rankinuko išsiimu piniginę, kad tikrai būčiau įsitikinus, kad namie nepalikau
telefonu galiu kalbėti tik prie kairės ausies prisidėjus, prie kitos nemoku
ir pan.
                Jei kur nors einam su vyru ir aš nepasiimu tašės ar dar ko, tai piniginę ir mobilų duodu savo vyrui (jis visada tokią ''paštininko'' tašę su savim imasi  
 ) ir duodu jam. Vargeli, nesuprantu, kaip jis su manim neišsiskiria po tokių pasivaikščiojimų: kas penkios minutės klausiu, ar tikrai mano piniginė ir mobilus pas jį  
 Pasako, kad pas jį, tai man to neužtenka- turi ištraukt iš tašės ir parodyt  
 Ir taip n kartų  
 Tuoj dasigyvensiu iki to, kad parodyt nebeužteks, reiks dar ir pačiupinėt  

QUOTE(berrry @ 2007 04 18, 12:44)
Tiksliai. Aš irgi nuolat tikrinu ar tebeturiu visus tuos brangius dalykus
QUOTE(birdie @ 2007 04 18, 17:31)
Jei kur nors einam su vyru ir aš nepasiimu tašės ar dar ko, tai piniginę ir mobilų duodu savo vyrui (jis visada tokią ''paštininko'' tašę su savim imasi  
 ) ir duodu jam. Vargeli, nesuprantu, kaip jis su manim neišsiskiria po tokių pasivaikščiojimų: kas penkios minutės klausiu, ar tikrai mano piniginė ir mobilus pas jį  
 Pasako, kad pas jį, tai man to neužtenka- turi ištraukt iš tašės ir parodyt  
 Ir taip n kartų  
 Tuoj dasigyvensiu iki to, kad parodyt nebeužteks, reiks dar ir pačiupinėt  
                Mano keisti įpročiai - nors gal labiau prietarai - 
1) Grindis ir šluoju ir plaunu nuo durų link lango
2) Niekada nededu rankinės ant žemės, grindų
3) Nušluostau stalą - ir viską ant grindų

4) Nepakenčiu normaliai neužtrauktų užuolaidų

5) Niekada nelaikau tuščių butekių ant stalo - dedu po stalu

Na gal tiek, jei ką dar prisiminsiu - parašysiu

1) Grindis ir šluoju ir plaunu nuo durų link lango
2) Niekada nededu rankinės ant žemės, grindų
3) Nušluostau stalą - ir viską ant grindų
4) Nepakenčiu normaliai neužtrauktų užuolaidų
5) Niekada nelaikau tuščių butekių ant stalo - dedu po stalu
Na gal tiek, jei ką dar prisiminsiu - parašysiu
QUOTE(Piene123 @ 2007 04 12, 00:59)
1. Turiu iproti miegoti ant pilvo, o rankas istiestas pasikisti po savim. Gaunasi, kad kaip ant 2 rastu miegu, rankas uzgulus. Keista.
2. Taip pat visada uzdarau kambario duris
3. Kartais smagu kai truputi skauda danti
4. Iprotis snekinti katinus. Sedi prie laiptines, prie masinos ar vaiksto sau prie krumo koks valkatunas katinas, o as praeidama ji pasnekinu, kad atsisuktu.
Va šitie visi punktai ir man tinka, panašios mes
1. Pati nesuprantu kaip man taip patogu, nes skamba laaaabai nepatogiai
2. Čia jau seniau rašiau. Antiklaustrofobija kažkokia
3. Suprantu apie ką kalbi.
4. Pakalbinu dažnai prie namų, nes jų ten pulkai. O jie dažnai tokiom protingom akim man į akis žiūri, atrodo supranta
                Turiu  kvailą įprotį - nuolat tikrinti laukines duris;ar TIKRAI jos užrakintos?/ 
 Niekaip negaliu užrakinti ir ..paprasčiausiai išeiti ... 

Dar kelis kartus stipriai spaudžiu rankeną...Mane tai jau gerokai nervina , bet nieko negaliu sau padaryti
 Juokinga? 

Dar kelis kartus stipriai spaudžiu rankeną...Mane tai jau gerokai nervina , bet nieko negaliu sau padaryti
                As irgi turiu keleta keistenybiu.visos lekstes, puodeliai, saukstai, sakutes turi but sudeti tam tikra tvarka, jei vyras plauna indus tai vistiek turiu paskui viska sudelioti pagal save.Taip pat negaliu valgyti su kai kuriom sakutem arba saukstais, be to kai vakare uzmiegu tik su ijungtu teliku, nes visada vaidenasi kad krebzda peles (paniskai ju bijau) net katina vyras nupirko...

mano keisčiausias įprotis,kurio niekaip neatsikratau nuo vaikystės ty atsidarius jogurto indelį turiu nulaižyti dangtelį  
  man tai pats skanumas   

as kai miegu viena visada uzsikloju galva, kai dviese neuztenka anklodes:) ir dviese atpratau nuo antklodes tarp keliu: brangusis ten sugebejo kazkada seksualiniu aspektu iziureti, jam visai patiko:))
negaliu eit is "ne tos puses" cia turbut drauge kairiaranke "kalta" mes mokykloj nuo 5tos klases kartu sedejom, o kad ji man netrukdytu rasyt as jai visad is desines, paskui mes taip ir vaiksciodavom namo (ir dabar vaikstom)
o paskui ir visi kadrai taip turejo su manim vaiksciot ir mano brangusis dabar taip vaiksto ir jau net jam paciam nebepatogu kitaip:DDDD
o brangusis turi iproti nesvarbu ka geria is puoduko visada kaip pas rusa turi but saukstelis idetas, kava arbata sultys nesvarbu...taip skaniau tipo

negaliu eit is "ne tos puses" cia turbut drauge kairiaranke "kalta" mes mokykloj nuo 5tos klases kartu sedejom, o kad ji man netrukdytu rasyt as jai visad is desines, paskui mes taip ir vaiksciodavom namo (ir dabar vaikstom)
o paskui ir visi kadrai taip turejo su manim vaiksciot ir mano brangusis dabar taip vaiksto ir jau net jam paciam nebepatogu kitaip:DDDD
o brangusis turi iproti nesvarbu ka geria is puoduko visada kaip pas rusa turi but saukstelis idetas, kava arbata sultys nesvarbu...taip skaniau tipo