Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

pasirodo ne as viena tokia idomi biggrin.gif..
mano keistenybes:
1. nemegstu miegot apsikabinus, nekenciu net kai koja ar ranka ant manes/ar shalia manes numeta bigsmile.gif ..
2. kai pavalgau - ishkart ishsiplaunu lekstes
3. moku eit tik is kaires puses, jei einu po desine, tai kojos pradeda pintis, dauzhytis i aplinkinius ir .t.t.. biggrin.gif
4. nemoteriskas bruozas - nekenciu parduotuviu cool.gif .. sekina mane.

kai prisiminsiu - papildysiu :>..
Atsakyti
Niu, mano vienas įprotis nuo vaikystės išlikęs iki šiol - negaliu miegoti, jei paklodė susiraukšlėjusi ar kaip kitaip nelygiai užtiesta rolleyes.gif tenka keltis ir užtiesinėti iš naujo.. dar turiu įprotį nevalingai "trukdyti" sau užmigti (o užmiginėju ir šiaip labai sunkiai bei ilgai) - pvz., guliu guliu, lyg ir snūst pradedu, tada pagalvoju "ar man tikrai patogu gulėti? o vat kairė koja ar patogiai guli? hmm... lyg ir nelabai.. lyg ir spaudžia..." ir tada TIKRAI pasidaro nepatogu smile.gif tenka verstis, ieškot patogios padėties, tuo pačiu išsibudint ir, kas blogiausia, sujaukt paklodę = vėl viskas iš pradžių... blink.gif

Taip pat namie yra viena "neskani" šakutė - nu negaliu valgyti su ja, nors tu ką.. rolleyes.gif

Taip pat turiu įprotį eiti savo draugui tik iš kairės pusės, kas nėr blogai, nes jis mėgsta eiti tik iš dešinės smile.gif taip kad čia viskas suderinta.. biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir aš keistenybių ax.gif : netik, kad nevalgau parūkytų/rūkytų dešryčių, bet ir vengte vengiu jų pjaustymo bet kokia proga blush2.gif , kad tik tas kvapas "nesįsigertų"į pirštų odą. O sūnus ne į mane - be galo mėgsta dešrytę ir aš jam turiu daryti sumuštinius, kai nepavyksta "pakišti" šio reikalo vyrui.
Visą laiką tiriu kvapus aplinkui ir neduok, Dieve, kur suuodžiu ką negero. Iš to kilęs noras nuolat praustis(mažiausiai tris kartus per dieną) rolleyes.gif . Ir, jei išvykstam kur nėra tam sąlygų, tai patampu tiesiog sukaustyta ir apie nieką daugiau, išskyrus dušą ar vonią, negaliu galvoti. Apie pasilinksminimą ir atsipalaidavimą negali būti nė kalbos schmoll.gif .
Va, dar prisiminiau, kad negaliu pakęsti, kai kas be mano žinios ar atsiklausimo skolinasi ar čiupinėja bet kokius mano daiktus schmoll.gif .
Ir tiesiog nepakenčiu tų, kurie neturi atsakomybės jausmo. Jei jau kas sutarta ir negali - būk malonus - perspėk mirksiukas.gif . Kol kas tiek prisiminiau.
Atsakyti
as megstu valytis dantis po dusu blink.gif
Atsakyti
as ir po dusu dantis valausi bet valausi ir siaip normaliai:)
dar nepernesu nagu dildinti todel turiu juos ilgus ir einu pas manikiurininke
negaliu nieko daryti jei kas stovi uz nugaros pvz negaliu rasyt jei kas per pety ziuri visad klaidu pridarau
prisiminiau viena juokinga, mano brolis kai buvo mazesnis kai miegodavo ant pilvo visada kojas staciu kampu i virsu pakeles laikydavo ir tokioj pozoj ramiai miegodavo....vaizdelis guli bernas uzsikloje kojos stulpu ir virsu ir nuklotos o jo ismiera batu didziule tai vaizdzelis pacios isivaizduojat:D
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 04 23, 19:08)
prisiminiau viena juokinga, mano brolis kai buvo mazesnis kai miegodavo ant pilvo visada kojas staciu kampu i virsu pakeles laikydavo ir tokioj pozoj ramiai miegodavo....vaizdelis guli bernas uzsikloje kojos stulpu ir virsu ir nuklotos o jo ismiera batu didziule tai vaizdzelis pacios isivaizduojat:D

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ten kur zaliosios varlytes @ 2007 04 23, 10:10)
mano keisčiausias įprotis,kurio niekaip neatsikratau nuo vaikystės ty atsidarius jogurto indelį turiu nulaižyti dangtelį  4u.gif  man tai pats skanumas  doh.gif

blush2.gif ir aš taip darau, kai nieks nemato, o jeigu mato, tai nukrapštau su šaukšteliu, bet tada nesąmonė - visas indelis jogurto prarastas praktiškai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 04 23, 18:13)
as megstu valytis dantis po dusu  blink.gif

as irgi biggrin.gif ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(BitėMaja @ 2007 04 23, 21:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
blush2.gif ir aš taip darau, kai nieks nemato, o jeigu mato, tai nukrapštau su šaukšteliu, bet tada nesąmonė - visas indelis jogurto prarastas praktiškai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man irgi su tais jogurtais,bet pavyzdziui nuo grietines indelio dangtelio niekad nenuimineju grietines schmoll.gif sunaudojam visa indeli ir vistiek ismetu su grietiniuotu dangteliu-man isitikinimas,kad ten labai neskani,nenaudojama ir siaip niekam nereikalinga grietine doh.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema (saziningai) ax.gif kiekvienos keistus iprocius ,o va kokie manieji:
Visalaika dedu viska i tapacia vieta,o jai nerandu tai kaltinu kitus kad paeme ir 90 % bunu teisi.Negaliu pakesti kai valgo tiesei is puodo(buna draugas sako as noriu tik kasniuko,atsignybe balandelio kokio doh.gif )Niekada miegodama neapsikabimu vaikino.Ir kaip beveik visoms viska uostau bigsmile.gif tai man draugas sake kad man turbut visas pasaulis smirda lotuliukas.gif nu tikrai negaliu ir viskas,jai no zmogaus sklinda man nemalonus kavapas as nuo jo nepajusdama traukiuosi doh.gif o zmogus nesupranta blink.gif Tar va atsiminiau kai nueinu i svecius ir prireikia WC tai as butinai pasiziuriu ar svarus.nes jai ne tai as ji nuvalau ta vieta kur reikia atsisesti blush2.gif O va mano vaikinas pastebi visus kurie apsirengia nesvariai pvz:praeina kokia mergina ,o jis sako "Nu sakes ir grazi ir viska o ant pilvo (ar kitos vietos) deme baisine,fu kokia netvarkinga doh.gif "
Atsakyti
as irgi i kvapus visad jautriai reagavau, bet zinot meciau dabar rukyti tai toks jausmas kad mikriuke vaziuojant ne tik kvepalus bet ir dezodorantus visu jau uzuodziu nekalbant kai kas smirdi..... kancia
Papildyta:
o del WC esu kazkur anglu kalba skaicius kaip bajeri vaikinams:
zinok kad tavo mergina sedasi ant tualeto tik savo namuose ir nebent penkiu zvaigzdiuciu viesbutyje:) visur kitur ne
Atsakyti
megstu skaiciuoti baldu rankenas, nors savuose namuose mintinai zinau, kiek, tarkim, virtuves komplektas turi rankenu, bet vis tiek skaiciuoju biggrin.gif
Atsakyti
skaitau jusu pasisakymus ir toks linksmas juokas paeme lotuliukas.gif ,gera tema,pralinksmina thumbup.gif
as tai neuostau visko,ir priesingai:kai koks zmogus arciau praeina ar prieina,tai stengiuosi nekvepuoti,kad neuzuosciau jo burnos kvapo biggrin.gif ,nes kaikuriem is burnos labai smirda ir as nenoriu rizikuoti smile.gif . dar nemegstu kai man pilva liecia kazkodel,neleidziu nei draugui nei dukrytei.ir dar turiu keistenybiu,bet visu cia neisvardinsiu smile.gif
Atsakyti