Įkraunama...
Įkraunama...

Privati Saulės mokykla

kazkaip nutruko diskusija apie sia mokykla, gal kas dar savo patirtimi gali pasidalyti, kaip pvz sekasi vaikams mokytis nuo 5 klases vidurineje Saules mokykloje, nes mums irgi aktualu ir reikai apsispresti ar verat leisti i sia mokykla..
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Norečiau tarti porą žodžių į ponios advokatės "daržą". Kai Jūsų vaikui reikalinga SPECIALISTŲ pagalba ir juo skundžiasi visi klasės vaikai, mokinių tėvai su prašymais jį pašalinti atakuoja administraciją ir Gerb. direktorę, kuri iš tikro yra šiltą atmosferą toje mokykloje sukūręs žmogus. Tiek mūsų klasės, tiek paralelinės tėveliai nežinome ką daryti vaikui susirgus, nes jis vis tiek veržiasi į mokyklą. Retas atvejis sakyčiau smile.gif O nusivylusiai mamai, patarčiau neteršti gero mokyklos vardo, nes pati žinau visą šią situaciją. Jūsų vaikas NĖRA "nelengvas" ir pati tą žinote, kodėl kiti turėjo kentėti jo pastovius puolimus ir spjaudymus į veidą? Pati mačiau mokytojos apdraskytas rankas ir dar drįstate sakyti, jog čia ji važinėdama del JŪSŲ vaiko į psichologo konsultacijas sugebėdavo PROVOKUOTI KONFLIKTINES SITUACIJAS SU PRADINUKU? Žinant,kad pedagogė tikrai gera ir turinti nemažą patirtį savo srityje, juokinga ir klausyti...
Atsakyti
Beje, dėl ponios advokatės išsakytos nuomonės,jog privalumas tik tas kad mokykla "arti namų ir klasėse po 15 vaikų", o visa kita tik pudra biggrin.gif Žinote, abu savo vaikus leidžiu į šią mokyklą ir matau vyresnio sūnaus pranašumą prieš bendraamžius iš valstybinių mokyklų. Kad ir anglų kalba: užsieny mano sūnus turėdamas šio dalyko 8 (kadangi kartais pritingi) lengvai kalba, komunikuoja, o štai draugų šeimos mergaitė su savo 10- tuku valstybinėje mokykloje, deja sugeba tik primityviai pasiklausti kiek kas kainuoja....Kompiuterinis parengimas irgi neabejotinas (kalbu ne apie valandas trunkantį knapsojimą žaidžiant biggrin.gif). Be to viskas atsispindi baigiamųjų valstybinių egzaminų rezultatuose. Lengva sakyti, kad valstybinės mokyklos irgi geros, nes klasėje iš 28 yra vienas mokinys gavęs 100 proc is egzamino, tačiau kiek neišlaikiusių?...Pati žiūrėjau, jog "Saulės" jau išleistų vaikų laidose nėra nė vieno neišlaikiusio. Galų gale, yra jų internetinis puslapis su visais egzaminų procentais.
Atsakyti
O kiek kainuoja mokymasis pradinėje?
Atsakyti
Priklausomai kiek bureliu pasiimat, ar valgot ir ar visa diena bunat smile.gif na tiksliau iki vakaro (popietine grupe) smile.gif
Atsakyti
Nebeaktualu buvo (ačiū Dievui smile.gif nežiūrėjau, ką linksmos ir piktos - ypač tos, kurios klaidingai mano, kad internetas garantuoja anonimiškumą - mamos rašo. Manau, ir daugiau laiko tam negaišiu, tačiau vieną sakinį iš Vaiko teisių apsaugos kontrolierės išvados Nr. 2007/1-344 pacituosiu:

"Atsižvelgiant į tai, kad mokykloje nėra teikiama kokybiška psichologinė pagalba mokiniams, mokytoja L. Ožalienė nekvalifikuotai sprendžia iškilusias problemas dėl vaikų elgesio bei imantis vaiką liečiančių veiksmų, nesivadovaujama vaiko interesų prioritetiškumo principu, manytina, kad V. Į. "Saulės" privati mokykla neužtikrina pakankamai kvalifikuotų švietimo paslaugų."

Sėkmės visiems!
Atsakyti
O jus pati, ponia advokate nebandet lankytis pas ta psichologe? Nejaugi mamu negydo? lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mamytes, o pries kiek laiko reikia uzrasyti i pradine mokykla? g.gif
Atsakyti
paskambinkit paklaust i pradine mokykla smile.gif 230 53 40
Atsakyti
advokatei (būtent jai)

visiškai atsitiktinai šiandien klajojau po forumus ir aptikau..vaje - L. Ožalienė (jūs suprasite apie ką kalbu). Vien dėl jūsų paliestos problemos prisiregistravau šiandien supermamoje. Mes dėl šios mokytojos išėjome prieš 4 metus iš jos auklėjamosios klasės, pakeitėmė mokyklą viduryje mokslo metų. Vaikui prasidėjo psichosomatiniai sutrikimai (vemdavo vos privažiavus mokyklą). Aš niekada nebūčiau patikėjusi, kad taip gali būti! Тik po gero pusmečio įvairiausių tyrimų reikėjo konstatuoti, kad priežastis - mokytoja (na niekaip nenorėjau patikėti gydytoja, kuri man tai tvirtino).Vaikas nepriklauso hiperaktyviųjų kategorijai, bet ir nėra taip vadinamas "patogus vaikas" (nuolankiai linkčiojantis galvą ir pan.). Pasielgiau labai dorai ir gražiai. Tyliai. Direktorei pasakiau visą tiesą ir mes išėjome. Tam tikrose situacijose galiu jai tik padėkoti už jos išmintį, bet buvo ir "bet". Praėjus keliems metams galiu pasakyti, kad sprendimas išeiti buvo teisingas. Kovos nenorėjau, nes šioje mokykloje mokosi dar vienas mano vaikas, kuriam labai čia patinka (bet jis turėjo kitas mokytojas).L.Ožalienė ir panašūs pedagogai visiškas nesusipratimas šioje mokykloje (mano asmeninė nuomonė). Jums tiesiog labai nepasisekė kaip ir mums kadais. Bet čia yra ir labai gerų mokytojų. Patikėkit. Fifty fifty. Su šia mokykla esu nuo pat jos gimimo:). Galiu daug papasakoti:). Akivaizdi tiesa, kad su psichologine pagalba šioje mokykloje labai ir labai prastai. Ačiū, kad pasidalinote savo rūpesčiu. Dabar turiu "kozirį", man jo gali prireikti:). Sėkmės.
Atsakyti
(BŪTENT SVMDI),

O, mūsų klasės mama rašo smile.gif Jūsų 3 vaikai mokosi šioje mokykloje..Jau DU KARTUS buvote išėję, TAI KO GI VIS TIEK GRĮŽOTE? lotuliukas.gif Kitos mokyklos atsisakė iš pasiutimo vemiančio vaiko? lotuliukas.gif GĖDA, Mamyte...
Atsakyti
Gerbiamos mamytes, uzklydau pasiskaityti, kaip sekasi mokinukams ne valstybinese mokyklose, bet pakraupau... Kiek atsiaurumo, arogantiskumo pasisakymuose. Manau, kad ne tik mokytojai yra mokyklos veidas, bet ir pati bendruomene. Nenoreciau pakliuti i jusu rata. Arteja Kaledos, tad gerumo ir nuosirdumo jums.
Atsakyti