Įkraunama...
Įkraunama...

Privati Saulės mokykla

mes irgi dairomes mokyklos, galvojom savo pirmoke leisti i Saule, nes pagal kaina priimtina, ir vieta butu patogi. Nors nuvaziavus ten dar nebuvau, bet kazkaip jau ir noras nebekyla... Nuomones labai priestaringos, bet jau ne vienam forume minima tiek pedagogu kaita, tiek problemos su administracijos poziuriu... o apie direktores bendravimo kultura taip pat neteko rasti nei vieno gero pasisakymo... Tai jei tokia direktore, ko tiketis is pedagogu... Man tik viena keista, juk mokykla privai, vadinasi yra akcininkai/investuotojai, ar cia direktore ir yra? Jei buciau sios mokyklos savininkas, tokia direktore mesciau lauk is karto, nes manau daug potencialiu klientu butent direktore ir atbaido...
Atsakyti
Nesamone kazkokia...Musu Direktore labai draugiskas, einantis i kompromisus ir taktiskas zmogus. Be abejo ir grieztumo jai netruksta, taciau visada randa kiekvienam laiko ir sprendzia problemas, kartu dziaugiasi ir laimejimais, o vaikai nebijo eiti pas Ja ir kalbetis, ko tikrai nera kitose mokyklose, kur direktorius tarsi nepasiekiamas zmogus, bendraujantis tik su mokytojais. O mesti Jos,neleistumem MES-teveliai ir mokiniai! Tiek kurybiskumo ir nauju ideju siekiant tobulumo galima tik pavydeti Stiprybes Jai!
Atsakyti
Sveiki, gal galetumet kas nors parasyti, kiek siai dienai kainuoja menesiui mokslas sioje mokykloje? Ir gal dabartiniu pirmoku teveliai galetu pasidalinti mintimis apie mokytojas? Labai aciu smile.gif
Atsakyti
Gaila, kad baigėsi diskusijos apie Saulės gimazciją. Išgirdau tik keletą neigiamų nuomonių apie konkrečią mokytoją. O kaip kitos pradinukų mokytojos? Ką galite pasakyti apie šios mokyklos parengiamąją klasę?
Ar yra mamų, kurios patenkintos bendra mokyklos atmosfera, užklasine veikla ir pan., kurių vaikai noriai eina į šią mokylą smile.gif ?
Mums rekomendavo šią m-klą, bet būčiau labai dėkinga išgidusi daugiau nuomonių.
Atsakyti
Aš irgi mastau apie paruošiamąją klasę šioje mokykloje, labai lauksiu atsiliepimų
Atsakyti
QUOTE(Cerera @ 2011 04 27, 22:33)
O kaip kitos pradinukų mokytojos? Ką galite pasakyti apie šios mokyklos parengiamąją klasę?
Ar yra mamų, kurios patenkintos bendra mokyklos atmosfera, užklasine veikla ir pan., kurių vaikai noriai eina į šią mokylą smile.gif ?
Mums rekomendavo šią m-klą, bet būčiau labai dėkinga išgidusi daugiau nuomonių.


AS esu ta mama,kuri patenkinta sita mokykla.Man patinka,kad direktore griezta ir principinga,kad nedaro nuolaidu turtuoliams ir apskritai neleidzia issidirbineti pries mokyojus, puikuotis ar pan,.

Musu dukra baigia devinta klase sioje gimnazijoje (mokosi nuo pirmos klases),aisku buvo niuansu su mokytoju kaita,su maistu,bet viskas sprendziama ir siaip is principo dedu pliusa sitai mokyklai-gimnazijai (pries metus gavo gimnazijos varda)

Kalbant apie pradiniu klasiu mokytojus,mokytoja Migla yra mokytoja is didziosios raides ir mes dziaugiames tureje galimybe ja pazinti.
Atsakyti
Kada reiktu reiktis del priemimo i pirma klasę ? Ar susidaro eiles patekt ? Kokia kaina ?
Atsakyti
Iš tiesų, tai aš dar tik po truputį dairausi į Vilniaus mokyklas, tiek valstybines, tiek privačias, todėl esu nešališka skaitytoja lotuliukas.gif Taip, apie saulės mokyklą formuojamos labai prieštaringos nuomonės kas dar apsunkina pasirinkimą, tačiau paskaičius ,, saulės gimnazijos ,, puslapį man susidaro toks įspūdis, nežinau gal jis klaidingas ax.gif Kad į gimnaziją siekiama priimti kuo mažiau problemų ar nepatogumų sukeliančius mokinius t.y., ,, patogius vaikus,, g.gif Nes vis akcetuojama, kad vertinami mokslo rezultatai ir t.t., o prasciau besimokantiems pasiūloma palikt mokyklą, o tuo prasciau besimokančiu nesunku tapt ir mokantis gerai, o ne tik labai gerai g.gif . Taigi vadovaujantis tokia griežta mokinių atranka nesunku sukurt įvaizdį mokyklos , kuri labai gerai paruošia vaikus, man labiau norėtusi rast mokyklą, kuri bet kokį vaiką sugeba atskleist , skatintų jį, juk pirmakas tik besiformuojanti asmenybė, o ne gniuždyt jei jam prasciau sekasi mokslas, gal jam daugiau laiko reikia įsisavint informaciją, gal jis nedrąsus išreikšt mintis, bet iš tiesų viską žino g.gif Įdomu, ar šalia besimokantys mokiniai G klasėje , neslopina kitų vaikų ?
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2011 05 27, 09:04)
Kada reiktu reiktis del priemimo i pirma klasę ? Ar susidaro eiles patekt ?  Kokia kaina ?


Iki geguzes 15.
Nezinau del eiliu,man atrodo ner schmoll.gif
Mokslas pradinej 590 Lt+ 220 popietine (jei norit lankyt)


QUOTE(Annia @ 2011 05 27, 09:20)
Kad į gimnaziją siekiama priimti kuo mažiau problemų ar nepatogumų  sukeliančius mokinius t.y.,  ,, patogius vaikus,,  g.gif Nes vis akcetuojama, kad  vertinami mokslo rezultatai ir t.t., o prasciau besimokantiems pasiūloma palikt mokyklą, o tuo prasciau besimokančiu nesunku tapt ir mokantis gerai, o ne tik labai gerai  g.gif . Taigi vadovaujantis tokia  griežta mokinių atranka nesunku sukurt įvaizdį mokyklos , kuri labai gerai paruošia vaikus, man labiau norėtusi rast mokyklą,

kuri bet kokį vaiką sugeba atskleist , skatintų jį, juk pirmakas tik besiformuojanti asmenybė,  o ne gniuždyt jei jam prasciau sekasi mokslas, gal jam daugiau laiko reikia įsisavint informaciją, gal jis nedrąsus išreikšt mintis, bet iš tiesų viską žino  g.gif  Įdomu, ar šalia besimokantys mokiniai G klasėje , neslopina kitų vaikų ?


Taip ir yra,atsakau i paryskintas vietas.Gimanazijoj isties yra sveika motyvacija mokytis,siekti geru rezultatu.Tam yra sukurta skatinimo sistema.
Ir isties nelaukiami tie,kurie "nori trinti" suola,trukdant kitiems.Tam ir yra stojamieji i penkta klase,ir su zemu pazangumu ten nepateksit.
Mokykla skirta norintiems mokytis vaikams.

O del pirmoko tai as jums taip atsakysiu.Niekas ten jo nei gniuzdys,nei slopins.Pradine yra pradine.Bet va jau nuo penktos,tai tikrai turi praeit jie atranka,jei nori mokytis toliau.
Atsakyti
QUOTE(advokate @ 2007 10 12, 07:51)
Sveikos mamytės ir tėveliai,

susidūrėme su labai rimtomis problemomis ir rimtai galvojame keisti mokyklą. Kol kas dar dvejoju, nes manau, kad pasimokius 2 mėn. eiti į kitą mokyklą gali būti dar sudėtingiau, todėl noriu išgirsti Jūsų komentarus, ar realu ŠITOJE mokykloje bandyti rasti berndrą kalbą ir kažkiek laukti, kad situacija pasikeis.

O problema yra tame, kad mokytoja visiškai neranda bendros kalbos su vaiku (pripažįstu, "nelengvu"), elgiasi labai nepedagogiškai pati provokuodama konfliktines situacijas. Susidarė įspūdis, kad stengiamasi kuo greičiau priversti mus pačius netekus kantrybės išeiti.

Kas blogiausia, nei mokytoja nei direktorė nesileidžia net į kalbas, kad išklausytų mūsų poziciją...Todėl ir kyla abejonė, ar tikslinga iš viso stengtis ir ką nors daryti, jei yra iškeltas tikslas - kuo greičiau išspręsti problemą ją pašalinant.
Ką manot?


Manau, kad reikia pasveikinti, jog privačios mokyklos skirtos tiems vaikams, kurie nori mokytis, kad "nepatogūs" vaikai, kurie valstybinėse mokyklose užlipa visiems ant galvos, šioje mokykloje yra numetami žemyn. Suprantu, kad tėveliams pikta ir skaudu, kad pagrindinis tikslas yra ne padėti savo vaikui, o pakeisti mokyklą, kad ji taptų patogi jūsų "nepatogiam" vaikui.
Besidomintiems tėveliams labai siūlau nepasikliauti tik nuskriaustų tėvelių šališkais komentarais . Gyvenimas toks, kad rašo tie kas nepatenkinti, o tie kas mokykloje laimingi tiesiog ramiai gyvena. Pažiūrėkim kiek mokykloje vaikų, ar galvojat, kad jų visų tėvai tikri "kvailiai" ir "žudo" savo vaikus ir tik kelios susipratę šeimos išgelbėjo savo vaikus smile.gif Sėkmės ir jėgų mokyklai ir bendruomenei.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 05 27, 14:55)
Iki geguzes 15.
Nezinau del eiliu,man atrodo ner  schmoll.gif
Mokslas pradinej 590 Lt+ 220 popietine (jei norit lankyt)
Taip ir yra,atsakau i paryskintas vietas.Gimanazijoj isties yra sveika motyvacija mokytis,siekti geru rezultatu.Tam yra sukurta skatinimo sistema.
Ir isties nelaukiami tie,kurie "nori trinti" suola,trukdant kitiems.Tam ir yra stojamieji i penkta klase,ir su zemu pazangumu ten nepateksit.
Mokykla skirta norintiems mokytis vaikams.

O del pirmoko tai as jums taip atsakysiu.Niekas ten jo nei gniuzdys,nei slopins.Pradine yra pradine.Bet va jau nuo penktos,tai tikrai turi praeit jie atranka,jei nori mokytis toliau.



4u.gif
Atsakyti
Sveiki ,

Mes irgi is patenkintu tevu puses esam smile.gif

situacija buvo tokia kad dar pries metus vyresniaja dukra bandem leisti i paprasta mokykla, kur pirmoje klasese buvo 27 vaikai. kadangi ji yra uzdara bet tuo paciu labai reikli sau ir kitiems, jeigu daro kazka tai stengias kuo geriau. bet taip jau atsitiko, kad jau po nauju metu prasidejo psichologoines problemos ( iki stresiniu priepuoliu, piginimo, kas diena ejimo pas sesele nes skauda vis ka nors, nors kaip veliau paaiskejo, kad cia tik nuo streso)

situacija pablogejo kai pradejo skubinti mokytoja, uzduodavo daug namu darbu ( butent perrasineti tekstus po 3 lapus doh.gif ) o prailgintos mokytoja nieko neziuredavo, namuos sakydavo kad viskas padaryta ir taip viskas pablogejo...

taigi Dukra leidom i antra klase jau i privacia , tuo paciu ir sunu pirmoka smile.gif

tai ispradziu aisku buvo stresu, nes nauja aplinka, nauja klase - kur vaiku tik 11 dabar , kitas demesys, kita motyvacija vaiku thumbup.gif

taigi musu pasikeitimai :
1. vaikas pats pradejo rasytis i Kenguros olimpiadas,
2. pasivijo anglu kalbos ir dar pralenke tuos kurie mokesi jau antrus metus
3. pradejo "tiesiog ryti" knygas, kur anksciau nepriversdavom skaityti.
4. susitvarke rastas
5. su mielu noru kelias ir eina i mokykla, patinka popamokine veikla.
galeciau vardinti ir vardinti ...

o pirmokas musu mokosi butent pas L. Ozaliene wub.gif
nezinau kokie nesklandumai anksciau su ja buvo, bet musu klasei ji dabar yra auksas smile.gif vaikai ja labai myli.

kaimynu mergaite pernai baige 4klase, tai net su asaromis paliko klase. tevai irgi labai patenkinti.

su sia mokykla gyvenam nuo jos gimimo, nes dar mano jaunele sesute lanke sia mokykla ir baige.

buvo 2 laida. tai visu baigusiu mokiniu dabar gyvenimas tikrai geras wink.gif

tiesiog noriu pasidziaugti kad lankome sia mokykla ir lankys ir musu maziausias smile.gif kuris jau dabar laaaabaaai nori smile.gif

sekmes visiems atrasti savo mokykla ir mokytojus wink.gif
Atsakyti