Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie žurnalai patinka 7-9m. mergaitėms?

QUOTE(lengvute @ 2005 02 27, 16:06)
norėčiau užprenumeruoti dukroms žurnalų, bet net sunku nuspręst, kokių, visuose kažkoks chaosas, tai per mažiems pritaikyta, tai per daug sudėtingi ( o joms visi tipo tinka  ax.gif ), ką patartumėt 7-8m. mergaitėms, ką jūsiškės skaito, mėgsta ir ar išvis skaito, ar perkat?

Šiaip as pati dar vaikas ir man labai patinka skaityti Su P.E.R. Ten ir paskaityti ir skyelis pasigamint ka nors ir uzduotėlių. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
SUPER, Naminukas, Oho -yra paskaityti, galvososūkių. o Barbė, kaip ir barbė.tik paveiksliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniske tai Barbe ir Princese skaito. Klasiokes irgi skaito tuos pacius zurnlus tai po to diskusijos vyksta klaseje apie zurnala. Nematau nieko ten blogo, mano dukra perka ne del priedo, galima sakyti isvis i ji neziuri, jai patinka skaityti spalvinti... Kartais dar Muse Puse nusiperka irgi gam idomus zurnaliukas daug idomiu uzduociu ir nelabai sunkios. Va mano vyresnele paaugle tai negali nuo Donaldo atsiplesti sakau as jai taigi vaikiskas zurnalas, o jai nesvarbu. biggrin.gif Brolis maze vadina, o ji net demesio nekreipia biggrin.gif Donaldo fanatike lotuliukas.gif
Atsakyti
man pačiai 12 metu greit bus, tai jau skaitau ir cosmopolitan, Panelę, joy, justė, luka ;]
Atsakyti
Na mano racionas šiek tiek keitėsi. Šiuo metu (būdama beveik 12 metų) skaitau Editą, Panelę ir Justę. Nesuderinami žurnalai, bet visi kažkuo nuostabūs 4u.gif ...
Atsakyti
dukrai 8m...pradedu atpratinti nuo barbių ir princesių...manau šie žurnalai skirti jaunesnėm mergytėm...vyresniai tuščia jie,juk tik paveiksliukai ir plastmasės priedai lotuliukas.gif
pastebėjau,kad šiame amžiuje tikrai nėra didelis pasirinkimas...
mes dabar prenumeruojam LUTUTĘ...žurnalas apie gamtą...labai daug ko sužinome
Atsakyti
QUOTE(gab.* @ 2010 06 09, 20:09)
man pačiai 12 metu greit bus, tai jau skaitau ir cosmopolitan, Panelę, joy, justė, luka ;]

blink.gif pati perkiesi ar mama nuperka tau cosmopolitan, panelę ...?? manau, jie skirti vyresnio amžiaus panelėms (ypač cosmopolitan - gerokai vyresnėms) g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gab.* @ 2010 06 09, 20:09)

Aš irgi nustebau, kad tokių metų, mergaitė skaito cosmopolitan... Tuo labiau panelę. Juk ten... nieko gero. doh.gif

QUOTE(Luzmirella @ 2010 06 09, 20:56)
Na mano racionas šiek tiek keitėsi. Šiuo metu (būdama beveik 12 metų) skaitau Editą, Panelę ir Justę. Nesuderinami žurnalai, bet visi kažkuo nuostabūs  4u.gif ...

Argi įdomu panelė? Ten visokių nesamonių prirašo. Svarbu, kad tik išleisti.
Atsakyti
Mano dukrai tik 7 m, tai jai dar patinka visos Princeses, Barbes ....
Bet laabiausiai patiko atveztas is Baltarusijos Totally Spies numeris thumbup.gif
Atsakyti
man 16 bet kartu su mama skaitau Moterį bei Laimą, dar Editą.Panelę paskaitau nebent nuotaikai pakelti ,nes juokas ima iš tu rašliavonių. turbūt aš pati geresniu straipsniu parašyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite patarti, kaip uzprenumeruoti Barbie zurnaliuka? smile.gif
Nuejus i Impress Teva puslapi, tokios galimybes nera.. Gal paste galima uzprenumeruoti? Is anksto atsiprasau, jei toks klausimas kada ir buvo atsakytas - sunku perskaityti visa foruma unsure.gif
Atsakyti
Manajai 10 metų ax.gif Skaito mergaitę . mirksiukas.gif
Atsakyti