Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie žurnalai patinka 7-9m. mergaitėms?

Magija, Luka ir barbes
Atsakyti
Mano panelytei aštuoneri, o "Magija" - jos mėgstamiausias žurnalas smile.gif
Atsakyti
Maniškei tuoj 8. Tai ji galėtų, tai visus žurnalus susipirktų. O užsiprenumeruot pasirinko Donaldą - jai tie komiksai labai thumbup.gif Ir knygas perkasi.
Atsakyti
Donaldas ir kiti, Naminukas.Barbės iš viso nemėgsta.
Atsakyti
magija ir S.U.P.E.R.
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 02 27, 17:06)
norėčiau užprenumeruoti dukroms žurnalų, bet net sunku nuspręst, kokių, visuose kažkoks chaosas, tai per mažiems pritaikyta, tai per daug sudėtingi ( o joms visi tipo tinka  ax.gif ), ką patartumėt 7-8m. mergaitėms, ką jūsiškės skaito, mėgsta ir ar išvis skaito, ar perkat?

manau kad tiktu sie zurnalai : naminukas,mergaite,magija ir super smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Noreciau paprasyti visu mamyciu pagalbos, kuriu vaikuciai eina i 4 klase. Ar butu imanoma is 4 klases vadovelio nurasyti eilerastuku. Siuo metu esa smile.gif m uzsieni ir nelabai ko galim paprasyti pagalbos. Noreciau, kad vaikas lavintu mastyma. Labai lauksiu. smile.gif
Papildyta:
gan neblogi urnaliukai naminukas ir juste
Atsakyti
sveikos smile.gif mano dukrytei jau 10metu as jai perku zurnala super girls. anksciau ji pirgdavo magija vien del to kad ten ira idedamas koks nors niekutis. pinigine arba tasyte.
Atsakyti
Donaldas ji eina del jo isproto tik nusiperka zurnala ir jau kita diena pradeda skaiciuot dienas kada pasirodys kitas numeris
Atsakyti
magija ir barbės
Atsakyti
Savo mergaitei bandau visada patarti kokį žurnalą pirkti. Žinokit,visai nenoriu ,kad ji skaitytų tokius žurnalus,kaip barbe, s.u.p.e.r,witch... doh.gif .Manau tokio tipo žurnaluose NIEKO NAUDINGO. verysad.gif Pati raginu ją verčiau rinktis tokius kaip NAMINUKAS,OHO KLASE.
Mano mergaitei 7 metai.
Atsakyti
Maniškė skaito Barbie-jai labai patinka-nors tie visokie žaisliukai jame ir privilioja doh.gif
Atsakyti