Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 04, 20:01)
Jei nori, kad pailgintu ir uzriestu, tai siulau DiorShow Unlimited, dar galetum uzmest aki i Lancome Virtuose  4u.gif

man Lancome Virtuose patiko labiau nei Diorshow Unlimited ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 04 lapkričio 2007 - 19:20
QUOTE(sofili @ 2007 11 04, 20:18)
man Lancome Virtuose patiko labiau nei Diorshow Unlimited ax.gif

bet kažkaip lancome virtuose man gan greitai žiūriu džiūna: turiu jau apie mėnesį ir jo būklė jau ima mane neraminti g.gif
Atsakyti
Na va jau daugiau nei savaite naudoju Lancome "Fatale" ax.gif ismokau juo dazytis ir tikrai labai patinka! Aciu visoms rekomendavusioms thumbup.gif
Atsakyti
ir man fatale thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2007 11 05, 11:38)
ir man fatale thumbup.gif

O kaip tau sekas apatines blakstienas juo padazyt? rolleyes.gif nes man noretus joms daugiau apimties, bet nesigauna (kolkas tongue.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 11 05, 09:55)
bet kažkaip lancome virtuose man gan greitai žiūriu džiūna: turiu jau apie mėnesį ir jo būklė jau ima mane neraminti  g.gif

na taip, dziusta jis greit, tai ir yra jo didziausias minusas, bet uztat kokias blakstienas padaro wub.gif

Atsakyti
user posted image
na kaip jums sitas tusas?
niekaip as neissirenku , girdejau gerus atsiliepimus apie bourjois-Volume Clubbing kokia jo kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b-l-o-n-d-e @ 2007 11 06, 17:50)
girdejau gerus atsiliepimus apie bourjois-Volume Clubbing  kokia jo kaina? mirksiukas.gif

Aš mokėjau 38,99Lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2007 11 03, 15:46)
ok parasysiu po menesio atsiliepimus, o nusipirkau tai tik vakar  smile.gif

Kiek kainavo?
Atsakyti
ar yra bandziusiu lumene naujaji tusa su guminiu sepeteliu?
noriu mesti lauk ta nesamoningaji lorealio telescopic sidabrineje tubeleje..
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 11 07, 09:59)
noriu mesti lauk ta nesamoningaji lorealio telescopic sidabrineje tubeleje..

nu va, o aš susiruošiau jį pirkti. Kas su juo blogai? Turiu tą Telescopic'ą auksinėj tūbelėj, tai man jis visai neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 07, 12:35)
nu va, o aš susiruošiau jį pirkti. Kas su juo blogai? Turiu tą Telescopic'ą auksinėj tūbelėj, tai man jis visai neblogas smile.gif

niu matai cia gal individualiai,gal tau ir patiks/tiks g.gif
bet visad naudojau MF masterpiece o susigundziau siuo loreal,nu MF nepalyginamai geresnis..
o sis dazo nesamoningai,sepetelio sereliai man pernelyg kieti,o ir panaudojau vos menesi ir jau pradejo gumuluotis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 11 07, 12:45)
niu matai cia gal individualiai,gal tau ir patiks/tiks g.gif
bet visad naudojau MF masterpiece o susigundziau siuo loreal,nu MF nepalyginamai geresnis..
o sis dazo nesamoningai,sepetelio sereliai man pernelyg kieti,o ir panaudojau vos menesi ir jau pradejo gumuluotis  schmoll.gif

Šereliai tai tikrai kietoki, bet dar ir gumuliuojasi, tai jau ne kas schmoll.gif
Atsakyti