Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

Turiu deborah, kazkada jau minejau, kad labai dziaugiuo... tai va, negaliu iki dabar atsidziaugt biggrin.gif Bet galvoju, kad reiktu dabar dar ir borjouis (ar kaip jis ten rasosi) isbandyti, kad taip giriat ax.gif
Atsakyti
As ir kazkada turejau deborah tankinanti. Labai patiko, o ir kaina nedidele. Bourjois dvigubai brangesnis, bet nepasakyciau, kad labai kuom geresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2007 11 07, 18:19)
Prieš savaitę nusipirkau ARTDECO ,Super Lash Mascara.
Nu man jis super wub.gif .Labai gerai tepa,patankina,nesulipdo blakstienų,per dieną nesubėga ir t.t. thumbup.gif Pirkau SARMOJ,užtaikiau ant akcijos-50proc.pigiau. biggrin.gif

vat šitą ir aš noriu nusipirkt ar nenubyra
Papildyta:
QUOTE(jorke @ 2007 11 07, 18:31)
Aš tai laaabai patenkinta Cristian Dior DIORSHOW  thumbup.gif  Dar tokio gero tušo neturėjau  thumbup.gif

jaučiu kaina tai nemaža
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2007 11 08, 15:11)

jaučiu kaina tai nemaža

Apie 70 lt kazkur,bet kaina atitinka kokybe
Atsakyti
QUOTE(jorke @ 2007 11 08, 16:14)

tai normali aš maniau kad daugiau
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2007 11 08, 16:11)
jaučiu kaina tai nemaža

QUOTE(jorke @ 2007 11 08, 16:14)

tai kad 89 lt kainuodavo g.gif dabar pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 11 08, 16:16)
tai kad 89 lt kainuodavo  g.gif  dabar pigiau?

kad nepigiau tai tikrai (keista butu kad siais laikais kas nors pigtu....)

o siaip as diorshow (paprasto) nepirkciau antro karto... siaip kokybiskas tusas, tokias purias, tankias padaro bet labai naturalias... man per blankias blakstienas (toki rezultata butu galima ilgiau paieskojus pigesniu tusu pasiekti) bet vat kaip man juo dazytis patinka apatines blakstienas bigsmile.gif (su jokiu kitu tusu taip graziai ju padazyti nepavykdavo) o beje pats tusas man vienai roziu kvapo?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 07, 13:00)
Gavau aš vakar HR Lash Queen...... Matyt per daug iš jo tikėjausi  unsure.gif  Šiaip tušas neblogas - pailgina, užriečia.... bet to efekto, kur būna su Fatale - nėra  verysad.gif  Ech..... Man taip norisi kažkokio tušo panašaus į Fatale, kad būtų "dramatiškas", priklijuotų blakstienų efektas....

man tas pats tikejausi is sio tuso daugiau per dauk naturaliai dazo, teks visgi gryzti prie hypnose
Atsakyti
QUOTE(garfield @ 2007 11 08, 13:35)
As ir kazkada turejau deborah tankinanti. Labai patiko, o ir kaina nedidele. Bourjois dvigubai brangesnis, bet nepasakyciau, kad labai kuom geresnis  smile.gif

Deborah tik tankino? Mane domina tušas, kuris ir tankina, ir ilgina g.gif Žodžiu, kad juo pasidažius, blakstienos atrodytų kaip netikros biggrin.gif
O apie kurį Bourjois kalbi? Aš dabar naudoju Volume Clubbing, tai man labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 lapkričio 2007 - 20:46
QUOTE(nancy @ 2007 11 08, 16:20)
kad nepigiau tai tikrai (keista butu kad siais laikais kas nors pigtu....)

o siaip as diorshow (paprasto) nepirkciau antro karto... siaip kokybiskas tusas, tokias purias, tankias  padaro bet labai naturalias... man per blankias blakstienas (toki rezultata butu galima ilgiau paieskojus pigesniu tusu pasiekti) bet vat kaip man juo dazytis patinka apatines blakstienas bigsmile.gif  (su  jokiu kitu tusu taip graziai ju padazyti nepavykdavo) o beje pats tusas man vienai roziu kvapo?

aha man irgi biggrin.gif
turiu kaip tik ji dabar, bet kazkaip antra kart tikrai nepirkciau cool.gif jei nori 'riebesniu' blakstienyciu tai griebk lancome fatale...tam reikaliukui pats tas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 08 lapkričio 2007 - 21:05
Megaitės ,kaip jums CHANEL INIMITABLE ,dabar kaip tik parduoda forume ,bet bijau pirkt nežinodama kaip dažo ir išvis ar tikrai originalas? g.gif Gal kuri kaip tik naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 11 08, 22:02)
Megaitės ,kaip jums CHANEL INIMITABLE ,dabar kaip tik parduoda forume ,bet bijau pirkt nežinodama kaip dažo ir išvis ar tikrai originalas? g.gif Gal kuri kaip tik naudojat?

Aš turiu, naudoju kartais - dienai labiausiai tinka, nes pailgina blakstienas, atskiria, bet nestorina schmoll.gif
Atsakyti