Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

QUOTE(Katute @ 2007 11 12, 23:38)
Man labai patinka Dior'o "Diorshow", kai pabandziau joks kitas man nebeitinka bigsmile.gif

O man sitas nepatiko, uztat Dior Blackout patiko labai. Aisku cia kiekvieno skonio reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juli@: 13 lapkričio 2007 - 13:56
QUOTE(juli@ @ 2007 11 13, 14:56)
O man sitas nepatiko, uztat Dior Blackout patiko labai. Aisku cia kiekvieno skonio reikalas.

Papasakok kuo jis geresnis tau 4u.gif
Atsakyti
Gavu siandien savo TBS volume,man tai tikrai labai fainas,labai"juodai" dazo ir sepetelis patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Turėjau MF 2000 calorie, tai man labai patiko tai, kad jis blakstienų nesulipina, bet užtat nei ypatingos apimties nei ilgio jis nesuteikia...kaip supratau iš jūsų kalbų, kad max geresnis tuo, kad apimties daugiau suteikia, tai galvoju gal jį ir nupirkt.....bet sugundėt ir Bourjois Clubbing tušu, tai ir nežinau kokį dabar rinktis g.gif . Man patinka ryškios blakstienos, bet nesulipusios ir aišku kad netrupėtų. Kokį patartumėt geriau pirkti? Atai dar turiu Lorealio Architect, tai norėtusi, kad mažiau lipintų blakstienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juli@ @ 2007 11 13, 14:56)

O kuo labiau patiko? As Blackout nebandziau... Cia gal dar kam ko reikia? Man reikia iiiilginancio biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, suzinojau, kad mano mylimiausio, nuostabaus, absoliuciausio favorito, numyleto, paties geriausio etc... tuso nebegamins cry.gif cry.gif cry.gif

Tai buvo Lancaster Infinite Glamour wub.gif wub.gif wub.gif first.gif

Ka dabar daryti, jau reikia naujo, buvau tikra kad pirksiu toki pati, bet va tau spyga taukota - nebera! cry.gif cry.gif cry.gif Kur man dabar toki pati gera gauti, viska daranti ir nesulipinanti plius nesimatanti kad tusas o ne naturalios blakstienos g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kokį tušą rekomenduotumėt iš tų dvipusių? Kad būtų dirbtinių blakstienų efektas ax.gif Iki šiol naudojau dvipusį iš Maybelline, bet galvoju reik ką nors nauja išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkė @ 2007 11 13, 22:58)
Sveikos 4u.gif Kokį tušą rekomenduotumėt iš tų dvipusių? Kad būtų dirbtinių blakstienų efektas  ax.gif Iki šiol naudojau dvipusį iš Maybelline, bet galvoju reik ką nors nauja išbandyt  ax.gif

Pabandyk L'oreal'io Volume Shocking. Yra su dvejopais sepeteliais - auksinej pakuotej klasikinis sepetelis, juodoj pakuotej - sukytes. Siuo metu auksini naudoju, nes su tom sukytem man kazkaip jis greit pasibaigia schmoll.gif . Tai visai nieko tas tusas. Tik sekanti karta jau kitokio ieskosiu nes Volume Shocking jau pabodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 11 13, 12:45)
nesu apie toki girdejusi  blush2.gif kur toki pirkai, kaip jis atrodo? smile.gif

Va toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 14, 13:23)

Tai kabink tuo sepetuku ir bandyk dazyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 14:34)
Tai kabink tuo sepetuku ir bandyk dazyt rolleyes.gif

kažkaip negražiai išeina man pasidažyt verysad.gif sakė, kad labai ryškios lėliškos blakstienos turi gautis - man toli gražu nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 14, 14:04)
kažkaip negražiai išeina man pasidažyt  verysad.gif sakė, kad labai ryškios lėliškos blakstienos turi gautis - man toli gražu nea schmoll.gif

tada bandyk dazyti sepeteliu kito tuso g.gif siulau dar nenurasinet sito tuso, nes puikiai pamenu, kai seniai seniai mano mama turejo toki, o jau blakstienos grazios budavo ax.gif
Atsakyti