Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 15:22)
tada bandyk dazyti sepeteliu kito tuso g.gif siulau dar nenurasinet sito tuso, nes puikiai pamenu, kai seniai seniai mano mama turejo toki, o jau blakstienos grazios budavo ax.gif

tai va todėl ir pirkau šitą tušą prisiklausius prisiminimų. Bet galiu pasakyti nors padažau ne taip kaip noriu pati kokybė tušo superinė nebėga, netrupa, nereikia zulint kol nuvalysi. Susigundžiau šešėliais tos pačios firmos ir saulės pudra - rašo, kad be parabenų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 14, 14:29)
tai va todėl ir pirkau šitą tušą prisiklausius prisiminimų. Bet galiu pasakyti nors padažau ne taip kaip noriu pati kokybė tušo superinė nebėga, netrupa, nereikia zulint kol nuvalysi. Susigundžiau šešėliais tos pačios firmos ir saulės pudra - rašo, kad be parabenų  bigsmile.gif

O kur pirkai si tusa, isduok, jei gali? rolleyes.gif labai noreciau is as tokio... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 15:32)
O kur pirkai si tusa, isduok, jei gali? rolleyes.gif labai noreciau is as tokio... blush2.gif

O kazkas zadejo susilaikyt nuo pirkiniu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 14, 14:48)
O kazkas zadejo susilaikyt nuo pirkiniu  hihihi.gif

na tiesa ta, kad mano Fatale kazkaip jau pamazu tirstet ima, reiks naujo tuso greitu laiku, tai mastau gal Diorshow, nors pabandyt sita sausa irgi idomu blush2.gif
Atsakyti
Tai lauksim atsiliepimu apie sausus tusiukus....
Kazkaip jau sian pervargau nuo PC, tai tingis verst atgal puslapiukus ieskot info.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 15:32)

va va ir mane Tu taip užkreti su savo naujienom tai vis pinigus leidžiu biggrin.gif

Pirkau labai "neprestižinėj" vietoj - Vilkpėdės bazėse bet ten sunku surast - pačiam toliausiam užkampį tokia mažutė mažutė parduotuvėlė, net pavadinimo turbūt neturi...už vartų reikia užeit. ten tame tarpe kur sandėliai su rampom. Blyn...nu labai sunku paaiškint...
Bet dėl šios kosmetikos: va vartau gamintojų linką tai visai normali tokia kosmetika ir dar be parabenų...
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 14, 16:08)
va va ir mane Tu taip užkreti su savo naujienom tai vis pinigus leidžiu  biggrin.gif

Pirkau labai "neprestižinėj" vietoj - Vilkpėdės bazėse bet ten sunku surast - pačiam toliausiam užkampį tokia mažutė mažutė parduotuvėlė, net pavadinimo turbūt neturi...už vartų reikia užeit. ten tame tarpe kur sandėliai su rampom. Blyn...nu labai sunku paaiškint...
Bet dėl šios kosmetikos: va vartau gamintojų linką tai visai normali tokia kosmetika ir dar be parabenų...

O kokia kainyte to gerio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 15:51)
na tiesa ta, kad mano Fatale kazkaip jau pamazu tirstet ima, reiks naujo tuso greitu laiku, tai mastau gal Diorshow, nors pabandyt sita sausa irgi idomu blush2.gif

Tai aišku verta pabandyti, tuo labiau ne kelionę į kosmosą kainuoja biggrin.gif 30lt berods...
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 14, 15:09)
Tai aišku verta pabandyti, tuo labiau ne kelionę į kosmosą kainuoja  biggrin.gif 30lt berods...

Rimtai??? bigsmile.gif Nu geras, tik kaip ji surast g.gif Pabandyk tiksliau papasakot kur ta parde? kai pro vartus ivarai, kur toliau eit?I kuria puse sukt?kuo jie ten dar prekiauja jeigu ka kad nesupainiociau parduotuviu? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Buse @ 2007 11 14, 15:08)
va va ir mane Tu taip užkreti su savo naujienom tai vis pinigus leidžiu  biggrin.gif

tai kad turiu tokia aistra, bandyt tai kas nauja, tai kas keista ar idomu blush2.gif Aisku mane labai riboja mano jautri oda...kremu vos pora turiu, negaliu naudoti..ir aciu dievui nes dar islaidu butu doh.gif
Atsakyti
Xi xi xi, F A, tai dabar kaupi norus ateičiai (kai pradės nugalėti pagundos ir eisi apsipirkti)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 14, 16:00)
Xi xi xi, F A, tai dabar kaupi norus ateičiai (kai pradės nugalėti pagundos ir eisi apsipirkti)? smile.gif

Kitoj temoj jau tau parasiau: laukiu Kaledu labai ir sudarineju dovanu sarasa Kaledu seneliui lotuliukas.gif
Atsakyti
F A, tu visiškai teisi, ruoštis reikia iš anksto smile.gif
Atsakyti