Man patiko Maybelline Define-A-Lash, tas, kuris zaliam ipakavime su guminiu sepeteliu. Ispradziu buvo skistokas, bet dabar viskas gerai. Gerai dazo, pailgina, netepa paakiu. Ir gerai, kad ne taip seniai pasirode, nors nera pasene. Taip, kad as juo patenkinta.
QUOTE(baste @ 2007 11 24, 11:31)
Man MasterpieceMAX tai visiškas š... galvojau gal pasitaisys po poros savaičių, bet kur tau
link vakaro jau ir pabyrėti nori, apimties jokios blakstienoms, nors pas mane jos nėra retos bet su šituo tušu pasidažius nekaip atrodo
daugiau tikrai jo nepirksiu 

na nezinau.as turiu jau gal apie menesi laiko. ir man super dazo

QUOTE(Diwa @ 2007 11 25, 18:07)
na nezinau.as turiu jau gal apie menesi laiko. ir man super dazo
nei limpa, nei gumuleliu kokiu nera 

Žinai kiekvienam savo

QUOTE(baste @ 2007 11 25, 18:35)
Žinai kiekvienam savo
nu man jis nepatinka, ir tikrai ne seną nusipirkau nes buvo kaip reikiant užklijuotas 

tai aisku, kad kiekvienam savo

QUOTE(kengurike23 @ 2007 11 25, 15:11)
daug isbandziau tusu ir pigiu ir brangiu, bet kai pasiule kosmetologe is jos isigyti lancome hypnose supratau, kad tai ko man reikejo senai 

kengurike, o kuo jis tau taip patiko? aš ruošiuosi dabar jį įsigyti, bet girdėjau, kad lancome tušai labai greit džiūna, nors čia gal tik kaip kam pasitaiko kokybė

Sveikos. Na ką, šeštadienį nusipirkau Dior show tušą, nors tikrai neplanavau jo pirkti. Galvojau apie Hypnose arba Fatale, bet konsultantė rekomendavo Dior
Kol kas dar nebandžiau, kai išbandysiu būtinai parašysiu savo atsiliepimus

QUOTE(baste @ 2007 11 25, 17:35)
Žinai kiekvienam savo
nu man jis nepatinka, ir tikrai ne seną nusipirkau nes buvo kaip reikiant užklijuotas 

Su tais tusais tai mistika-nusiperki uzpakuota, o gumuleliais dazo...man itarimas, kad jie tiesiog ilgai stoveje stende po siltom lempom, vistiek juk sildo...
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2007 11 26, 08:04)
na isigijau ir as ta volume couture is MF tusa, visai patinka pailgina isryskina blakstienas

O man kazkaip neilgina, tik storina, tai dar fatale uzsivarau ant virsaus

Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 23, 19:24)
Nusipirkau tą MaxFactor tušą, kur Maximoj yra - labai patiko, kad jis yra supakuotas, labai smagu teptis tušu, kai žinai, kad pirma jį naudoji
Norėjau rudos spalvos, bet buvo tik juoda
Lyginant su Masterpiece dažo kur kas riebiau ir esu labai patenkinta kaip atskiria ir storina blakstienas, galima tepti keliais sluoksniais ir nesulipo
Max nebandžiau, jei ką
Tiesa, mačiau ir vieną Calorie 2000 supakuotą

Tiesa, mačiau ir vieną Calorie 2000 supakuotą

Klausykit, negi cia as vel busiu "ant kelio" uzvedus

Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 25, 12:35)
Atsiverčiau amerikonišką MaxFactor puslapį ir man kilo baisus įtarimas, kad tai, kas Amerikoj yra Volume Couture Mascara, Europoje vadinasi Masterpiece Max
Nes amerikoniškam puslapyje Masterpiece tušų išvis nėra, tačiau yra 2 tušai guminiais šereliais - vienas geltonas, kitas raudonas, net tūriai tušų keistai sutampa. Kai maximoj jie supakuoti, tai labai gražiai matosi, kad tas Volume Couture yra su raudonu
O matėt tokį daiktą?

O matėt tokį daiktą?

O kas cia do ciudas???

Sveikos, tai kokioj gi maximoj perkat tą naują MF tušą? atai maksima bazėj nėra MF stendo, o aš noriu to tušo, nes mano jau visai išdžiūvo . Čia gal akropolio maksimoj??

QUOTE(n1lka @ 2007 11 26, 09:37)
Sveikos, tai kokioj gi maximoj perkat tą naują MF tušą? atai maksima bazėj nėra MF stendo, o aš noriu to tušo, nes mano jau visai išdžiūvo . Čia gal akropolio maksimoj?? 
Klp akropolyje irgi nėra MF stendo, tai tušai buvo sudėti į tokį apvalų indą 

QUOTE(n1lka @ 2007 11 26, 09:37)

Bazej jie sudeti atskirame stenduke (ne specialiame MF, bet maximiniam salia kitos kosmetikos)