Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

QUOTE(DODA @ 2007 11 26, 11:46)
doh.gif  tas laiškas platinamas visais įmanomais kanalais... o ir SM forume ne kartą buvo paskelbtas

drinks_cheers.gif doh.gif Is pradziu zmones pasidometu, kieno uzsakymu cia buvo sukurta tokia info, o ne tiketu viskuom. Negaliu kaip nervuojauser posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 26, 13:38)
drinks_cheers.gif  doh.gif Is pradziu zmones pasidometu, kieno uzsakymu cia buvo sukurta tokia info, o ne tiketu viskuom. Negaliu kaip nervuojauser posted image

Ugu, todel as ir net neskaiciau tu paistalu. Maza kas dabar ko priraso.. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 26, 13:38)
drinks_cheers.gif  doh.gif Is pradziu zmones pasidometu, kieno uzsakymu cia buvo sukurta tokia info, o ne tiketu viskuom. Negaliu kaip nervuojauser posted image

o kieno užsakymu buvo tokia info sukurta?
Atsakyti
Sveikos, reikia skubaus atsakymo. kuo skiriasi MF mastepiese max juoda pakuote nuo to paties pavadinimo auksines pakuotes? raso, kad abu yra naujiena. dekui uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2007 11 26, 19:48)
Sveikos, reikia skubaus atsakymo. kuo skiriasi MF mastepiese max juoda pakuote nuo to paties pavadinimo auksines pakuotes? raso, kad abu yra naujiena. dekui uz atsakyma.

max(juodas) be visu klasikinio mastepriece savybiu dar ir pastorina blakstienas.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2007 11 26, 16:12)
o kieno užsakymu buvo tokia info sukurta?

va va ir man įdomu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 11 26, 18:51)
max(juodas) be visu klasikinio mastepriece savybiu dar ir pastorina blakstienas.

plius tūris didesnis, ilgiau užtenka(juodo)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 26, 20:05)
plius tūris didesnis, ilgiau užtenka(juodo)

mastau.gif ui, pamirsau pamineti hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2007 11 26, 12:24)
norėjau dior dioshow paprasto tušo,bet vyras kažkaip supainiojo ir atvėžė diorshow unlimited.Kad užriečia ir ilgina tai tikrai,bet man tankio truksta.,ir kažkaip tepa paakiu.O borjois clubbing turiu tai nesulipina man blakstienų ir nusivalo gerai su makiažo valikliu.Noriu ''dirbtinių '' tai net nežinau ką geriau pirkt DIOR ar YSL ?

o kiti netepdavo paakiu? nes as ji buvau nusiziurejusi kaip sekanti, man black out truputi per juodas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 11 26, 20:06)
mastau.gif ui, pamirsau pamineti  hihihi.gif  mirksiukas.gif

Aciu aciu, mergaites uz atsakymus. padejote apsispresti:) drinks_cheers.gif Geros dienytes
Atsakyti
jau n-taji naudoju L'oreal double extention thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien jau išbandžiau Dior show. Ką galiu pasakyti, nors šepetėlis ir didelis, neišsitepiau besidažydama visiškai ax.gif Nesulipo nei viena blakstiena, atrodo kaip vėduoklės thumbup.gif Be to jokių muselių kojyčių storiau patepus. Reziumė, kol kas labai patenkinta. Žiūrėsim kaip bus toliau bigsmile.gif
Atsakyti