Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 28, 16:08)
As braskem, pirkti tusa, visai nepasitikiu  schmoll.gif  Ten sudziuvusius pardavineja  g.gif

Aš pirkau Hypnose, nesudžiūvęs "parėjo", o dbr tas pasiūlymas, tai išeina apie 50 Lt ax.gif

QUOTE(F_A @ 2007 11 28, 16:11)
Girdejau kristutej yra ant akcijos Diorshow tusas, piestukas ir akiu makiazo nuemejas (rinkinukas) uz 99 lt jei neklystu rolleyes.gif

Būtent tas? bigsmile.gif
QUOTE(Eveliina @ 2007 11 28, 16:12)
braskese unlimited 19.50 $  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Oj gundo mane irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 28, 16:14)
Aš pirkau Hypnose, nesudžiūvęs "parėjo", o dbr tas pasiūlymas, tai išeina apie 50 Lt  ax.gif
Būtent tas?  bigsmile.gif

Oj gundo mane irgi  doh.gif

kai nebuvau dar nuejus paziuret, tai nezinau g.gif
Atsakyti
Turiu GodenRose tušą, man jis labai patinka, o ir kaina tikrai nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
Na jei is braskiu nenusivylet, tai aisku geriau pigiau, bet norisi, jau ryt bandyt, o cia neaisku, kada atkeliaus. Pries sventes is vis siuntiniai pradejo ilgai eit schmoll.gif
Atsakyti
ar bandet kuri lancome VIRTUÔSE tusa? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Bandziau - visai neblogas, uzriecia, pailgina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 28, 17:01)
Bandziau - visai neblogas, uzriecia, pailgina  bigsmile.gif

o kaip su tankinimu ar storinimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 28, 17:01)
Bandziau - visai neblogas, uzriecia, pailgina  bigsmile.gif

A tai kuris geresnis Virtuose ar Dior Unlimited? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 11 28, 18:05)
o kaip su tankinimu ar storinimu  mirksiukas.gif

Siek tiek ir pastorina. Na neblogas jis tikrai. Bet man kazko truko smile.gif
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 28, 18:10)
A tai kuris geresnis Virtuose ar Dior Unlimited?  bigsmile.gif

Dior Unlimited labiau pailgina. Kai tik nusipirkau ir pacia pirma diena pasidaziau, tai blakstienos buvo ilgiausios is visu isbandytu mano tusu. Bet jau kita diena ir dabar taip neisilgina g.gif Bet sisip visai patinka, bent jau netirsteja, kaip kiti schmoll.gif Man geriausi tusai yra Lancome ir Dior.
Atsakyti
Sveikos, gal kas bandete uzsisakineti per ebay tusus? na kainos tai viliojancios, manau reik bandyt arba maxfactor masterpiese max arba kuri nors is Dior g.gif
Atsakyti
Tai ar kas issiaiskinot kaip ten kristianoj su dioro rinkinuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2007 11 28, 19:13)
Sveikos, gal kas bandete uzsisakineti per ebay tusus? na kainos tai viliojancios, manau reik bandyt arba maxfactor masterpiese max arba kuri nors is Dior g.gif

Buvau užsisakius Lancome Hypnose, sudžiūvo jau trečią dieną. Daugiau neberizikuoju. schmoll.gif
Atsakyti