Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

QUOTE(Eveliina @ 2007 11 28, 11:37)

QUOTE(mexica @ 2007 07 14, 15:45)
Ale dabar negaliu atsidziaugti savo Diorshow thumbup.gif Nerealus tusas.. blakstienos visa diena lieka tokios kaip tik ka padazytos, o nuo kitu tusu, tai jos nuleipsta i dienos pabaiga doh.gif

QUOTE(~FSCG~ @ 2007 08 01, 20:06)
Paskutiniu metu pats paciausias Diorshow smile.gif

QUOTE(mexica @ 2007 08 20, 14:05)
Siulau DiorShow - tirstas, sepetelis labai patogus, jo daug ir ilgam uztenka thumbup.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 09 08, 19:14)
Del Diorshow, man nepatiko todel, kad labai didelis sepetelis, o mano akys nera dideles, ir blakstienos trumpos, tai labai ismozoja tas sepetelis aplinkui, o nekalbu jau, kad neprieina padazyt visai mazyciu blakstienu sonuose.

QUOTE(Dasha @ 2007 09 16, 12:10)
Nusipirkau naujaji Diorshow black out
user posted image
dazo smagiai, blakstienos tikrai ilgesnes ir tankesnes, beje vienintelis tusas, kuris sugebejo bent kazkiek pariesti mano blasktienas hihihi.gif tikiuosi, su laiku jo gerosos savybes dar atsiskleis

Atsakyti
aha,Diorshow manija biggrin.gif
as tai tik pritart galiu kad diorshow labai geras tusas
vot blackout ir unlimited dar nebandziau
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 28, 09:45)
ooo kiek pasipyle turetoju, o koki jus pirkot? paprasta, unlimited ar black out?

Aš pirkau šitą
http://www.parfumexp...hop/item/l10390
Atsakyti
Na pasigyriau, kad isigijau MF volume couture tusa, tai dabar man jis nlb, nors ir sviezias turetu buti, mat supakuotas buvo, kazkaip tepa paakius bei trupa siek tiek, jauciu reiks isbandyt viena kart koki gera brangesni....diora ar lancome etc, bet dabar turiu tris tusus mest nesinori, tai teks pribaigt ar atiduot kam nors blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 11 28, 15:20)
Na pasigyriau,  kad isigijau MF volume couture tusa, tai dabar man jis nlb, nors ir sviezias turetu buti, mat supakuotas buvo, kazkaip tepa paakius bei trupa siek tiek, jauciu reiks isbandyt viena kart koki gera brangesni....diora ar lancome etc, bet dabar turiu tris tusus mest nesinori, tai teks pribaigt ar atiduot kam nors  blush2.gif  g.gif

As visada sakau, kad iseina brangiau pirkt visus tuos pigesnius tusus, nei viena brangesni. Man visada taip doh.gif bigsmile.gif
Dabar naudoju Diorshow Unlimited, ir galvoju isbandyt Blackout bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 28 lapkričio 2007 - 14:23
QUOTE(Eveliina @ 2007 11 28, 14:20)
Na pasigyriau,  kad isigijau MF volume couture tusa, tai dabar man jis nlb, nors ir sviezias turetu buti, mat supakuotas buvo, kazkaip tepa paakius bei trupa siek tiek, jauciu reiks isbandyt viena kart koki gera brangesni....diora ar lancome etc, bet dabar turiu tris tusus mest nesinori, tai teks pribaigt ar atiduot kam nors  blush2.gif  g.gif

Hm g.gif o man nei trupa, nei paakių netepa schmoll.gif Bet čia ne tas tušas, kuris labai patiktų rolleyes.gif

Aš dbr ieškau super ilginančio tušo. Ką galėtumėt rekomenduot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 28, 15:28)
Hm  g.gif  o man nei trupa, nei paakių netepa  schmoll.gif Bet čia ne tas tušas, kuris labai patiktų  rolleyes.gif

Aš dbr ieškau super ilginančio tušo. Ką galėtumėt rekomenduot?  bigsmile.gif

Diorshow unlimited smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 28, 15:30)
Diorshow unlimited  smile.gif

negundykit ph34r.gif o tai isigysiu 4-a lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 11 28, 14:46)
negundykit  ph34r.gif o tai isigysiu 4-a lotuliukas.gif

vo aš dabar mąstau ar iš braškių užsisakyt ar į Kristianą žygiuot rolleyes.gif
Atsakyti
As braskem, pirkti tusa, visai nepasitikiu schmoll.gif Ten sudziuvusius pardavineja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 28 lapkričio 2007 - 16:08
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 28, 16:08)
As braskem, pirkti tusa, visai nepasitikiu  schmoll.gif  Ten sudziuvusius pardavineja  g.gif

Mano Fatale atkeliavo sviezutelis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 28, 16:04)
vo aš dabar mąstau ar iš braškių užsisakyt ar į Kristianą žygiuot  rolleyes.gif

Girdejau kristutej yra ant akcijos Diorshow tusas, piestukas ir akiu makiazo nuemejas (rinkinukas) uz 99 lt jei neklystu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 28, 17:11)
Mano Fatale atkeliavo sviezutelis ax.gif
Papildyta:

Girdejau kristutej yra ant akcijos Diorshow tusas, piestukas ir akiu makiazo nuemejas (rinkinukas) uz 99 lt jei neklystu rolleyes.gif

braskese unlimited 19.50 $ bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti